Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@j-p píše:
@anickadomnik proc vse prekrucujes, kdyz nestaci na pistizeny, stara se o nej 24.hodin denne, tak ho dam do ustavu a chodim za nim tam a ne ze to odnese nenarozeny prcek!
já překrucuju??? vzpamatuj se
@anickadomnik ja kolem sebe nekopu, to ty! Ja chci aby miminko bylo u maminky!!
@j-p diksuzi čtu, nechtěla jsem se vyjadřovat, ale musím…JSI NORMÁLNÍ??!!! Nejsi…
Zakladatelka má můj obdiv. Její rozhodnutí je v její situaci to nejlepší, jaké může udělat. Udělá šťastnými jeden pár a ona sama bude vědět, že „její“ dítě žije a je vychováváno s láskou.
Kdyby tady diskuze vznikla tak, že je čerstvě těhotná a chce na potrat, to by bylo keců, ať dá dítě k adopci..ale jakmile je s adopcí rozhodnutá, tak si tady některé tlučete na čela, proč nešla na potrat
Občas E-mimino těžce nechápu teda…
![]()
Já mít tři děti, z toho jedno postižené a vlítnout do toho (upřímně, na selhání antikoncepce věřím zcela minimálně, protože kdokoli tu sem píše o nechtěným těhotenství, tak selhala antina
), tak na potrat nejdu, ale dítě dám též k adopci.
@j-p píše:
jasný a kvůli tomu jiné dítě pošleš do ústavu, co bys dělala kdyby tvé dítě vážně onemocnělo? Dáš ho taky do ústavu?
@j-p píše:
tak pochop, že v situaci zakladatelky to nejde. Víš jaký to musí být zápřah dvě zdravé děti a jedno postižené? A pokud je hodně postižené a vyžaduje péči 24 hodin denně, tak to by se složila, kdyby si miminko nechala.
@j-p píše:
@anickadomnik ty se vzpamatuj a neurazej.
nenapsal jsem nic urážlivého
ale nemám k tomu daleko to je pravda
@anickadomnik no tak asi nestaci na vse, ja sem nerekla ze ho ma vymenit za zdrave ale kdyz na nej nestaci, tak v ustavu by se staraly. Natom neni nic spatneho! Takhle to odnese miminko, ktere za nic nemuze!!
@j-p píše:
@anickadomnik no tak asi nestaci na vse, ja sem nerekla ze ho ma vymenit za zdrave ale kdyz na nej nestaci, tak v ustavu by se staraly. Natom neni nic spatneho! Takhle to odnese miminko, ktere za nic nemuze!!
ty to nechápeš a evidentně nechceš pochopit, ona se o něj stará a zvládá to jen prostě nezvládne další dítě
@j-p píše:
v ústavu by se staraly? Jasně, v ústavu ty děti nemají milující rodiče, nemají takovou péči, jako děti v domácím prostředí!!! V ústavu jsou pod silnými prášky, aby od nich byl klid. Moje mamka v ústavu pracovala… A kdo tu píše, že nezvládá postižené dítko? Ona by to nezvládla, kdyby měla doma další dítě!
@anickadomnik Jasně ona dá dítě do ustavu protože ty to chceš
a chceš aby miminko bylo s maminkou
ty nejsi normální o dítě se stará několik let a ted mu řekne promin já čekám další dítě tak ty musíš do ustavu aby tady mohlo být miminko
bože jdi za roh a dej si facku nesud někoho koho neznáš a nežiješ jeho život
@j-p hlavne, ze ty by sis deti nechala vsechny
, ale sama tu radis, atda zakl.dite do ustavu
fakt super rada..fakt hnusnej pristup. To je jako postizene dite necomin nez zdrave? A jakjsi prisla na to, ze na nej nestaci ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat