Chci dát své dítě k adopci

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
cher
3.3.14 20:50
@anickadomnik píše:
@cher s tím nacpáním do babyboxu ti to asi neprojde já mám 10 letého a prý se do žádného už nevejde :zed: :zed: :zed:

tak si je prohodíme? Před cizíma se třeba budou krotit 8)

• Upravit
19609
3.3.14 20:50
@terinka4444 píše:
Holky opatrně s těmi penězi, prosím, opatrně.

Zakladatelko, kontaktuj nás po SZ, můžeme ti pomoct, nečekej peníze na ruku, ale pomoct najít bydlení, zajistit vše potřebné, pomoct s jídlem, oblečením, prostě se vším, co je potřeba. Nic není tak černé, jak to vypadá, jsou dobří lidé, co dokáží pomoci, jen napiš.

Všem ostatním, komplexní pomoc je krásná hřejivá věc, když to zachrání jednu mámu a její dítě o to lepší, ale nikoliv sami jako jednotlivci, nikoliv přímými penězi někomu na účet. Prosím. Pokud je potřeba, pomůžeme společně zakladatelce, vždy se dá najít někdo v místě jejího bydliště, přes koho půjde pomoc, pomoct se dá, opravdu jo, jen trochu opatrnosti. Píšu z velmi smutných nedávných zkušeností.

Co se stalo, jestli se můžu zeptat 8o

• načítám...
3.3.14 20:51
@anickadomnik píše:
toto chápu jen mi přijde divné proč hned kvůli špatnému psych. stavu zakladatelky kvůli její momentální materiální nouzi odsuzovat maminky které materiální nouzi nemají a rovnou jim popřát že ji jistě budou mít brzy také? Prostě mi to v tu chvíli přišlo jako kdyby mamča která pořádá pro své dítě velkolepou narozeninovou oslavu a na dovolenou jezdí na Maledivy mohla za zakladatelčinu situaci, proto je potřeba na ni ukázat a hned ji shodit

@anickadomnik Promin, ale nikoho jsem neodsuzovala, nebo neprala mu neco spatneho. :roll:

• načítám...
7398
3.3.14 20:51

Ach jo je mi z toho smutno klidne bych si ho vzala.
Zajimalo by me jak to delali driv kdyz fakt nebylo nic moc co jist strecha derava a cim topit. Nerozumim tomu proc maji deti odnaset chyby rodicu. :nevim:

• načítám...
Bunny puella
3.3.14 20:52
@terinka4444 píše:

Zakladatelko, kontaktuj nás po SZ, můžeme ti pomoct, nečekej peníze na ruku, ale pomoct najít bydlení, zajistit vše potřebné, pomoct s jídlem, oblečením, prostě se vším, co je potřeba. Nic není tak černé, jak to vypadá, jsou dobří lidé, co dokáží pomoci, jen napiš.

Všem ostatním, komplexní pomoc je krásná hřejivá věc, když to zachrání jednu mámu a její dítě o to lepší, ale nikoliv sami jako jednotlivci, nikoliv přímými penězi někomu na účet. Prosím. Pokud je potřeba, pomůžeme společně zakladatelce, vždy se dá najít někdo v místě jejího bydliště, přes koho půjde pomoc, pomoct se dá, opravdu jo, jen trochu opatrnosti. Píšu z velmi smutných nedávných zkušeností.

to mě mrzí, že i ty máš špatnou zkušenost. Já se tu spálila před několika lety. Též jsem poslala peníze…od té doby už nikdy peníze neposílám.

• Upravit
36504
3.3.14 20:54
@schwarzwaldtorte píše:
@anickadomnik píše:
toto chápu jen mi přijde divné proč hned kvůli špatnému psych. stavu zakladatelky kvůli její momentální materiální nouzi odsuzovat maminky které materiální nouzi nemají a rovnou jim popřát že ji jistě budou mít brzy také? Prostě mi to v tu chvíli přišlo jako kdyby mamča která pořádá pro své dítě velkolepou narozeninovou oslavu a na dovolenou jezdí na Maledivy mohla za zakladatelčinu situaci, proto je potřeba na ni ukázat a hned ji shodit
@anickadomnik Promin, ale nikoho jsem neodsuzovala, nebo neprala mu neco spatneho. :roll:

Ta, co může vzít své dítě na Maledivy přece nemůže současně být milující a oddaná matka.To se přece vylučuje…

• načítám...
9318
@terinka4444 píše:

krasne napsano. :kytka:

• načítám...
9318
@terinka4444 píše:

krasne napsano. :kytka:

• načítám...
69235
3.3.14 20:58
@sophinka1 píše:
@terinka4444 šílenče :hug:

ne větší než ty :hug:

• načítám...
10351
3.3.14 20:59

Nemůže mít dítě v péči otec? Pokud si dítě necháš, modli se, aby se o tvých úmyslech nikdy nedozvěděl, že ho vlastní máma chtěla opustit. Poslední možnost máš vždycky dělat v bordelu. Ne, není to vtip.

• načítám...
69235
3.3.14 21:00

Ale zakladatelka se neozývá, tak jsme tady, kdybys přeci jen chtěla pomoct.

• načítám...
sophinka1
3.3.14 21:00
@terinka4444 píše:
ne větší než ty :hug:

ale jo, teď už jsi větší než já :mrgreen: :kytka:

• Upravit
17630
3.3.14 21:05
@schwarzwaldtorte píše:
Je videt, ze svet se toci hlavne kolem materialniho bohatstvi. Zvlast po zhlednuti par temat, kde kazdy jezdi na sri lanku, maledivy; rocnimu ditku delaji velkolepe party s hromadou darku.,Samozrejme, ze pak obycejna matka muze trpet vycitkama. Chapu ji.
Uzivatelko, ber to tak, ty vychloubacne maminy ty penize dnes maji a zitra mit nemusi, ale tva naruc a nezne objeti detatku zustane navzdy.

takže za to můžu já, že dělám děckám party? 8o

• načítám...
19609
3.3.14 21:06
@Antonie Bolavá píše:
takže za to můžu já, že dělám děckám party? 8o

No jestli je pořádáš na Maledivách :roll:

• načítám...
17630
3.3.14 21:07
@schwarzwaldtorte píše:
@anickadomnik Psychicky je zakladatelka rozhozena asi z toho, ze nemuze dat diteti uplnou rodinu a materialne zajistit. Mozna ma prave taky depku z toho, jak maji ostatni deti vse ( od adidasu po tatinka) Ale i ten tatinek neni jistota ( to same plati o penezich)

jo takhle! Takže bych měla vykopnout chlapa, aby nějaká jiná matka ze mě náhodou neměla komplexy, že nedá dítěti úplnou rodinu. No to je zajímací… :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová