Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Bunny puella píše:
Syn tě miluje a potřebuje. Zkus azylový dům. Myslím si, že kdybys dala syna k adopci, totálně by tě to zlomilo, protože už bys neměla pro koho žít.![]()
Než adopci vyřeš azylový dům. Tam ti poradí i s prací a dalšími věcmi. Drž se!Příspěvek upraven 03.03.14 v 20:09
presne tak!!
zakladatelko myslis ze si tim pomuzes? nebo synovi? syn te bude milovat i kdyz bude jist jen suchy chleba!!! nevim proc bys mela bydlet pod mostem… ![]()
Upřímně nechápu, jak můžeš přemýšlet nad adopcí tak velkého dítěte, aniž by jsi si došla k psychologovi nebo psychiatrovi trošku srovnat psychiku.
@Taminka píše:zakladatelko myslis ze si tim pomuzes? nebo synovi? syn te bude milovat i kdyz bude jist jen suchy chleba!!! nevim proc bys mela bydlet pod mostem…
přesně tak
@Claire Bare píše:
@martina.se ze joo?![]()
jo, a přijde mi to fakt neskutečný.. chudák to dítě.. řešit se dá všechno - i kdyby měl člověk s prominutím žrát kořínky a bydlet v pastoušce…
ale to dítě potřebuje mámu..
A není k adopci potřeba i soulad otce? Chces se mu tak pomstít nebo co?
Pane bože, jak nad tím dokáže vůbec někdo přemýšlet?
Je mi z toho smutno!
@zelenaprisera píše:
A není k adopci potřeba i soulad otce? Chces se mu tak pomstít nebo co?
to víš, že by musel souhlasit.
Určitě to jde, ale co jiný možnosti? Jak už někdo psal, azylový dům, nebo na dobu přechodnou, je to hrozný, ale když bys dítě v domově navštěvovala a jevila o něj zájem, nemohli by ho k adopci dát, až by ses ze všeho vyhrabala, našla si práci, bydlení, zase by ti ho třeba vrátili. Je to hrozný ach jo když vidí na co má kde kdo nárok a když je někdo opravdu v prdeli tak nedostane nic a musí uvažovat nad takovýma věcma ![]()
Zakladatelko, pokud to není vtip, napis mi do soukromé zprávy, mužů ti pomoct aniz by jsi malého dávala pryč.
Chtel bych ti nejak pomoct klidne i financne napis me do zprav prosim
Podle mě je to blbost. Za 1) po 7 mi letech si pořídíte dítě a ted ho oba dáte k adopci?
za 2) když ho tolik miluješ, jak tě toto vůbec může napadnout?
za 3) malý už je dost velký, může jít do jesliček a ty do práce a můžeš ho uživit - bydlet zatim v azyláku
za 4) co prarodiče? Tvoji rodiče, rodiče partnera?
Proboha!!! neřikej mi, že nemáš kam jít…
A není lepší překonat stud a zajít k tomu psychiatrovi, než dávat pryč dítě?
Píšeš, že chlapečka miluješ, tak se seber je spousta jiných možností, tato je ta nejhorší, taky jsem zůstala sama a NIKDY jsem na tohle ani nepomyslela, ano občas je mi smutno, že nemá úplnou rodinu, ale pak vidím, že to nejhorší už jsme snad zvládli a máme to za sebou, a že už bude jen líp, nikdy bych se ho nemohla vzdát
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nejdřív psycholog, pak zbytek. A jo, jde to kdykoliv se vzdát dítěte