Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ano dite muzes dat k adopci. Informuj se na nejblizsim OSPODU. Hodne stesti.
smutná diskuse, ale vše se dá řešit, když syna tak milujes, tak pro něj něco udělej, ale neber mu mámu!!
Nečetla jsem všechno co se tu píše, ale pokud má syn v RL napsaného otce, tak k adopci 100% potřebuješ jeho souhlas. Otec si dítě vzít nemůže, dokud ty se nesrovnáš a neosamostatníš? Rodinu, známý vůbec nemáš? Zkusit azylové domy? Řešit to s psychologem, sociálkou a různými organizacemi snad zvládneš ne?
Co se týče toho, že tě napadne něco takovýho, to nechápu já kolikrát mám dost a chuť mladou darovat, ale nikdy by mě to nenapadlo udělat. Přece syn není nejmenší, pamatuje si tě, miluje tě, víš co by to pro něj bylo? Kdyby si ho najednou dala pryč s tím že je to v jeho zájmu? Myslím, že je spousta možností, ale tahle je nemožná fakt.
Je to hloupost. batoleti stačí střecha nad hlavou, něco do pusy, a láska ![]()
Je videt, ze svet se toci hlavne kolem materialniho bohatstvi. Zvlast po zhlednuti par temat, kde kazdy jezdi na sri lanku, maledivy; rocnimu ditku delaji velkolepe party s hromadou darku.,Samozrejme, ze pak obycejna matka muze trpet vycitkama. Chapu ji.
Uzivatelko, ber to tak, ty vychloubacne maminy ty penize dnes maji a zitra mit nemusi, ale tva naruc a nezne objeti detatku zustane navzdy.
Zakladatelko, moje mamka odesla do azylaku s nami 5 ti detmi!!!Seber se, proboha!
Taktéž nabízím pomoc v případě zájmu zašly SZ.
Příspěvek upraven 03.03.14 v 20:31
Vim ze to tu nikdo nechce videt ani slyset a nechci nikomu davat spatny rady ani kazat. Nez bych se vzdala maly radsi bych sla slapat chodnik. I kdyz ten azylak je lepsi a slusnejsi moznost.
@schwarzwaldtorte píše:
Je videt, ze svet se toci hlavne kolem materialniho bohatstvi. Zvlast po zhlednuti par temat, kde kazdy jezdi na sri lanku, maledivy; rocnimu ditku delaji velkolepe party s hromadou darku.,Samozrejme, ze pak obycejna matka muze trpet vycitkama. Chapu ji.
Uzivatelko, ber to tak, ty vychloubacne maminy ty penize dnes maji a zitra mit nemusi, ale tva naruc a nezne objeti detatku zustane navzdy.
trochu nechápu
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@demo123 bud opatrna s financni pomoci…