Chci dát své dítě k adopci

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15225
3.3.14 21:24
@Antonie Bolavá píše:
ale tak já bych možná taky jela. Kdyby mě někdo pozval :think:

Já taky ;)

• načítám...
Anonymní
3.3.14 21:27

Zakladatelko. Neboj se zajít k psychiatrovi, nemáš se proč stydět, budeš se cítit líp, nebudeš se tolik bát budoucnosti.

• Upravit
2259
3.3.14 21:31

Teda nechápu, jak někdo může syna dát k adopci, třeba čerstvě narozené miminko, bych ještě pochopila v největší nouzi, ale rok a půl staré dítě, to bych snad ani nemohla napsat.
Jinak s penězi mám také špatnou zkušenost a když jsem nedávno nabízela hračky a věci po dětech, byla jsem odmítnuta, tak holky pozor.

• načítám...
36504
3.3.14 21:31

Tak trochu se mi to celé nezdá.

• načítám...
992
3.3.14 21:34

Taky se mi to nezdá, si říkám, že kdyby zakladatelka potřebovala pomoct, či chtěla pomoci, tak se ozve, ale co jsem pročetla diskusi, tak krom prvního příspěvku se neozvala, nebo se pletu :nevim:?

• načítám...
Moňas.p
3.3.14 21:37

Moc se tu nesnažte… Zakladatelka nereaguje. A kdybych byla v tak strašné finanční tísni, nevím, jestli bych si místo internetu nezaplatila raději jídlo… Pokud křivdím, hluboce se omlouvám.

Jinak na adopci je času dost, je to předčasné, psycholog, psychiatr je na prvním místě

• Upravit
5453

Klasika, vzdycky napisou 1-2 prizpevky a smitec :roll:.Tak asi aby nam to jen zdelily

• načítám...
1675

Ozvala se uz někomu zakladatelka do sz? No nevím ale pokud je to pravda tak by sáhla po jakékoliv pomoci co ji zde bylo nabídnuto. osobně ji mužů pomocí s azylakem a pro začátek ji vzít chlapečka ke mě do školky aby mohla pracovat. A oblečení by taky nebyl problém. tak si myslím že je to zas dost blbá sranda.

• načítám...
36504
3.3.14 21:38

Nepůsobí to zase tak moc věrohodně a uvěřitelně - jen můj pocit.

• načítám...
demo123
3.3.14 21:39

@hanča74 me se teda neozvala treba chce zustat v anonym

• Upravit
1675
3.3.14 21:44

@demo123 no nevím ale pokud to není vymyšlené a chlapečka tak miluje tak by měla jít anonymita stranou ne? Já být v takové situaci tak mi nebude dělat problém říct i své jméno.

• načítám...
2259
3.3.14 21:45

Panebože, tak když chci zůstat anonym, tak snad podle Andice nedohledáte, že kecám a že mi posíláte peníze na můj účet na Bahamy:-)Na druhou stranu, když chci pomoci a jsem na tom tak zle, že chci dát rok a půl starého miláčka k adopci, tak bych teda klidně sakra rychle vystoupila z anonymity. Nebo ta situace není tak zoufalá, beru podle sebe.

• načítám...
36504
3.3.14 21:46
@andice píše:
Panebože, tak když chci zůstat anonym, tak snad podle Andice nedohledáte, že kecám a že mi posíláte peníze na můj účet na Bahamy:-)Na druhou stranu, když chci pomoci a jsem na tom tak zle, že chci dát rok a půl starého miláčka k adopci, tak bych teda klidně sakra rychle vystoupila z anonymity. Nebo ta situace není tak zoufalá, beru podle sebe.

ozvala by se někomu do sz

• načítám...
3.3.14 21:52
@Anonymní píše:
Popravdě nevím jak začít.
S partnerem jsme si po 7letech známosti pořídili dítě.
je to nádherný krásný chlapeček. Už je mu rok a půl.
Vztah se rozpadl a už není šance, že se to zpraví.
Nemám práci, nemám ke komu jít. Nemám peníze.
Rok jsem žila v hádkách stresu a nenávisti. Jediná laska co doma byla byla ta co jsem dávala synovi.
Bohužel, už to nezvládám.
Finančně vůbec, psychicky jsem na sesypaní…
Už pár týdnu přemýšlím o adopci, zda to vůbec je, nad tím že si můj malý miláček zaslouží plnou rodinu plnou lásky…
Chtěla jsem mu snést modré z nebe… a přitom mam jen deprese z toho že mu nemuzu dát vše co potřebuje…
K psychiatrovi nechodim, stydím se.
Miluju syna natolik že se ho raději vzdám aby měl lepší život než někde se mnou pod mostem.
Jsem zoufalá a na dně…Jde vubec dát dítě k adopci v tomto věku?

Chjooo, proč hned adopce? Nečetla jsem celou diskuzi, tepre dočtu, tak nevím, zda se nebudu opakovat. Co zkusit pěstounskou péči? Než se dáš dokupy a uspořádáš si život a pak si zase synka vzít k sobě? :think:

Edit: Klidně bych si synka dočasně vzala, jsem na mateřské, jestli budeš chtít, napiš mi.

• načítám...
25186
3.3.14 22:03
@Claire Bare píše:
Nebylo to tady minuly tyden?? :think: :nevim:
že to tady už bylo???
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová