Chlap, co není pro život

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9754
16.4.13 14:07

@Seizdra Ty jsi jeste 2v1? 8o
Sem mylela, ze uz to mas za sebou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217

Musíš mít fakt strašně těžký život a hrozně se nudit, že?
Vem žehličku a manželovi oblek a košili vyžehli, dyť oč jde :think: :nevim: :?:
A když jde s dítětem na hřiště, chceš, aby jste trávili víc společný čas běž taky. Jinak nevím co na tvou situaci víc napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707

Koukám kolik lidí to vzalo vážně! neuvěřitelný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@Banny píše:
Každopádně tohle dám přečíst svému muži až přijde z práce, aby věděl jaký má doma poklad :mrgreen: ;)
:lol: já taky.
  • Citovat
  • Upravit
13073
@tterka píše:
Tak já bych hlavně kostýmek dala do čistírny :lol:
Košili bych vyprala i vyžehlila
(Jeden oblek už jsem manželovi v pračce zničila :oops: :zed:, tudíž jsem praktická a čistírna je bez práce i s vyžehlením ;) )

No a proč chlap, který vydělává slušný prachy si ten oblek taky nedá do čistírny? 8o U nás se obleky taky dávají do čistírny a neperu to doma na valše. Jsem proto taky mrcha, kterou by měl manžel opustit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek

Chtěla jsem sledovat jak to tady dopadne, ale když něco není v normě dam emimina, tak je to vtip a provokace, to se přes ty komentáře nic nedozvím

• Citovat
  • Upravit
21848

Hele v prvé chvíli mě taky napadlo, že jde jenom o blbej vtip pro pobavení, ale když nad tím tak přemejšlím, fakt si myslíte, že takovýhle ženský neexistujou??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
@bumbinka píše: :lol: :lol: :lol: :lol:
ODTAJNIT!!! Zakladatelku chci za kámošku :jazyk: :jazyk: :jazyk:Poslala jsem odkaz manželovi, aby věděl, že si mě má vážit ;)

Hlavně mu nepiš, že je to jen vtip. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
16.4.13 14:08
@Baruska2011 píše:
No jo, máš to fakt těžké :pankac: A teď šup, šup běž mužikovi vyžehlit ten oblek :jazyk:
řežu se smíchy pod stolem, díkec za pobavení:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391

@K.Black No je to sila no co rici…
Ja teda doufam ze je to jen vtip protoze je to napsany ani nevim jak bych to popsala…Jako neznam snad zadnyho chlapa, co si bude sam porad varit, zehlit a ja nevim co kdyz chodi jeste do prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186

To je zlatej chlap, ten má s tebou trpělivost 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.4.13 14:09

Pošli mi ho, pošlu ti svého :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
@Seizdra píše:
Hele v prvé chvíli mě taky napadlo, že jde jenom o blbej vtip pro pobavení, ale když nad tím tak přemejšlím, fakt si myslíte, že takovýhle ženský neexistujou??? :nevim:

extistujou, já už se taky přiznala, že bych mu řekla, ať si to donese do čistírny jako každej jinej normální člověk :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@Seizdra píše:
Hele v prvé chvíli mě taky napadlo, že jde jenom o blbej vtip pro pobavení, ale když nad tím tak přemejšlím, fakt si myslíte, že takovýhle ženský neexistujou??? :nevim:

to si piš že existujou, už jsem si i tady kolikrát v diskuzích všimla, a nechápu co by po těch chlapech ještě chtěli :roll:

• Citovat
  • Upravit
21848
@kar-maa píše:
@Seizdra Ty jsi jeste 2v1? 8o
Sem mylela, ze uz to mas za sebou :mrgreen:

Jo, ale už vyvolávám.. :D Včera jsem poskakovala po zahradě a sbírala po zimě hovňajse po psovi, furt chodím, vlním pánví a nic… Drží se jak klíště, breberka :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí