Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Seizdra Ty jsi jeste 2v1? ![]()
Sem mylela, ze uz to mas za sebou ![]()
Musíš mít fakt strašně těžký život a hrozně se nudit, že?
Vem žehličku a manželovi oblek a košili vyžehli, dyť oč jde
![]()
A když jde s dítětem na hřiště, chceš, aby jste trávili víc společný čas běž taky. Jinak nevím co na tvou situaci víc napsat.
@Banny píše:
Každopádně tohle dám přečíst svému muži až přijde z práce, aby věděl jaký má doma poklad![]()
@tterka píše:
Tak já bych hlavně kostýmek dala do čistírny
Košili bych vyprala i vyžehlila
(Jeden oblek už jsem manželovi v pračce zničila![]()
, tudíž jsem praktická a čistírna je bez práce i s vyžehlením
)
No a proč chlap, který vydělává slušný prachy si ten oblek taky nedá do čistírny?
U nás se obleky taky dávají do čistírny a neperu to doma na valše. Jsem proto taky mrcha, kterou by měl manžel opustit? ![]()
Chtěla jsem sledovat jak to tady dopadne, ale když něco není v normě dam emimina, tak je to vtip a provokace, to se přes ty komentáře nic nedozvím
Hele v prvé chvíli mě taky napadlo, že jde jenom o blbej vtip pro pobavení, ale když nad tím tak přemejšlím, fakt si myslíte, že takovýhle ženský neexistujou??? ![]()
@bumbinka píše:![]()
![]()
![]()
ODTAJNIT!!! Zakladatelku chci za kámošku![]()
![]()
Poslala jsem odkaz manželovi, aby věděl, že si mě má vážit
Hlavně mu nepiš, že je to jen vtip. ![]()
@Baruska2011 píše:řežu se smíchy pod stolem, díkec za pobavení:-)
No jo, máš to fakt těžkéA teď šup, šup běž mužikovi vyžehlit ten oblek
@K.Black No je to sila no co rici…
Ja teda doufam ze je to jen vtip protoze je to napsany ani nevim jak bych to popsala…Jako neznam snad zadnyho chlapa, co si bude sam porad varit, zehlit a ja nevim co kdyz chodi jeste do prace.
@Seizdra píše:
Hele v prvé chvíli mě taky napadlo, že jde jenom o blbej vtip pro pobavení, ale když nad tím tak přemejšlím, fakt si myslíte, že takovýhle ženský neexistujou???
extistujou, já už se taky přiznala, že bych mu řekla, ať si to donese do čistírny jako každej jinej normální člověk ![]()
@Seizdra píše:
Hele v prvé chvíli mě taky napadlo, že jde jenom o blbej vtip pro pobavení, ale když nad tím tak přemejšlím, fakt si myslíte, že takovýhle ženský neexistujou???
to si piš že existujou, už jsem si i tady kolikrát v diskuzích všimla, a nechápu co by po těch chlapech ještě chtěli ![]()
@kar-maa píše:
@Seizdra Ty jsi jeste 2v1?
Sem mylela, ze uz to mas za sebou
Jo, ale už vyvolávám..
Včera jsem poskakovala po zahradě a sbírala po zimě hovňajse po psovi, furt chodím, vlním pánví a nic… Drží se jak klíště, breberka
![]()