Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jako vtip dobrý, ale já jednu takovou kozu znám v reálu…doma nic neudělá, lítá jen po kosmetice, nehtech, kávičkách a chlap vydělává hoodně peněz jako manažer nadnárodní společnosti (v práci lev doma s prominutím hovno)…doma žehlí, pere, vaří…to má za to, že si vzal vylízanou modelínu…
a neopustí jí jen proto, jelikož je pro jeho vysoké postavení reprezentativní, alespoň ho napadlo díky bohu si před časem pořídit hospodyni
![]()
@araw píše:
Hele kdyby tam trapně nedopsala tu poslendí větu o milenci, možná, ale jen hodně možná bych ji to mohla věřit
Myslíš, že nevěrní chlapi se tahají jenom se svobodnýma bezdětnýma hvězdama???
Vždyť kolik ženských, co má rodinu a miluícího manžela, má i milence… To už mi přijde míň pravděpodobný to stravování v krabicích nebo co
Chudinko
no jestli ti nevyhovuje, myslim si ze kazda druha by ho brala!!
takze jdi za milencem a neboj se- o manzela se ti nejaka postara a velice rada
![]()
jeste aby se ti pak nezastesklo, kdyz po tobe bude chtit milenec vyprat, vyzehlit a uvarit
![]()
@Anonymní píše:
Jdu si pro radu nebo se aspoň trochu vypovídat. Už to psychicky nezvládám se svým manželem. Jsem na mateřské s dítětem (ještě rok budu). Manžel je věčně mimo. Prostě když není v práci, tak místo aby byl se mnou a věnoval se rozvíjení našeho vztahu, radši vezme malýho a jde s ním na písek, prý mi tím dává prostor pro sebe samou. Na kosmetiku, kadeřnici a tak. Doma teda něco málo udělá, já pro sebe odebírám „krabičky“ a malej papká skleničky, manželovi krabičková strava nevyhovuje, tak ten si vaří sám. Žehlení, vaření pro sebe a tak je jeho práce, přece nebudu dělat všechno, když se starám o dítě. No a on mi dneska naznačil, že by na zítřek potřeboval nachystat (tedy vyprat i vyžehlit!!!) košili a oblek, že mají nějaký větší jednání a vrátí se pozdě a nestihne to. Copak jsem nějaká služka? Navíc si ještě platí kurzy angličtiny a s jeho platem nějakých 35tisíc se to do rodinnýho rozpočtu taky promítne. Navíc mám takový tušení, že začíná tušit o mém mileneckém vztahu a stejně z jeho strany žádná změna… Já už nevím jak dál.
Tak tohle bylo asi psano za ucelem provokace, ale az na toho milence, krabicky a sklenicky je to u nas podobny ![]()
Moje prace jsou deti, domacnost napul.
Já myslím, že je spousta chlapů, co to mají doma podobně a že by ani jinou ženskou nechtěli… některý maj rádi mrchy
I když to ty hodný ženský štve ![]()
@araw já takového blba taky znám, dokonce věděl o tom že si milence tahá domů ![]()
@kar-maa píše:![]()
![]()
uz prenasis?
Ne, to ne, dneska 38+1, ale břicho mi skáče den ze dne a už je to otravný, hlavně v noci ![]()
Tak myslim, ze se nekdo bavi!!! Venku je hezky, tak rychle na prochazku! Hlavne oblek se nosi do cistirny ![]()
Verim, ze chlapi, co jsou doma za blbce existuji, ale tohle je vymysleny!!!
@Stigma píše:
No jako vtip dobrý, ale já jednu takovou kozu znám v reálu…doma nic neudělá, lítá jen po kosmetice, nehtech, kávičkách a chlap vydělává hoodně peněz jako manažer nadnárodní společnosti (v práci lev doma s prominutím hovno)…doma žehlí, pere, vaří…to má za to, že si vzal vylízanou modelínu…![]()
![]()
a neopustí jí jen proto, jelikož je pro jeho vysoké postavení reprezentativní, alespoň ho napadlo díky bohu si před časem pořídit hospodyni
![]()
![]()
Jak kdybys psala o vedoucím prodeje z vedlejší firmy ![]()
@Seizdra píše:
Hele ale já nemít tenhle případ v rodině, tak se budu taky divit, že takovýho chlapa-idiota není možný sehnat… Ale fakt je. A strýc je takovej mantinel, že dokonce tetce a holkám kreslil názornej případ toho, jak se má čůrat na WC, aby nebyly ostříkaný spodky prkýnka močí… Že se mají při čůrání předklonit rukama dopředu, aby proud moči šel do vody a ne na tu keramiku (NE, NEDĚLÁM SI PRDEL!!)… Takže se fakt nedivím, jestli tohle je pravda, bo jednoho takovýho máme v rodině..
tak to je mazec
asi udělám přednášku s výkresama, my máme furt nachcáno na zemi a kachlíkách kolem ![]()
Nekteri chlapi si vaří a žehli sami. Nevim proc by to měla byt ženská práce. Co to vůbec je ženská práce? ![]()
Pokud by to byla pravda tak je zakladatelka trubka, ze z toho děla takove drama, ale taky absolutne nechápu ty komenty jak je chlap chudák a ze si ma najít pořádnou ženskou. No jo, jak je někdo mimo „normal“ tak je to skandál.
@tamata píše:
No a proč chlap, který vydělává slušný prachy si ten oblek taky nedá do čistírny?U nás se obleky taky dávají do čistírny a neperu to doma na valše. Jsem proto taky mrcha, kterou by měl manžel opustit?
Nikdy jsem neřekla, že bys byla mrcha, kterou by měl manžel opustit a hlavně tady vůbec nejde o tebe, ale o zakladatelku ![]()
Ale abych to upřesnila, tak třeba můj muž se vrací z práce v době, kdy v čistírně už mají zavřeno - tudíž nestihne dojít do čistírny… Zatím co já pracuji doma a mám čas do té čistírny zajít… A zakladatelka, jelikož je doma na mateřské, tak předpokládám, že by na tu čistírnu čas měla. Obzvlášť, pokud zvládá i milence (což si myslím, že je taková maličkost, kvůli které tady většina z nás má reakce takové, jaké má…)
asi jo