Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě povídej, moje nejlepší kamarádka otěhotněla hned při prvním nechráněném styku (nehoda) a to i přesto, že si vzala hned po dvou hodinách prášek po, který rychle sháněla v noční lékárně!!! To je pro nás snažilky neuvěřitelné!
Ahoj Sharen , držím palečky aby Vám to co nejdříve vyšlo
Já jsem dnes v sedmém týdnu tt a po 4 letech se nám to konečně povedlopo použití MACY
31Léňa píše:
Ahoj Sharen , držím palečky aby Vám to co nejdříve vyšloJá jsem dnes v sedmém týdnu tt a po 4 letech se nám to konečně povedlopo použití MACY
Gratulace, to musí být nepředstavitelná radost. Co znamená prosím MACY? jsem zde nová a ještě se v těch zkratkách moc neorientuju ![]()
maca je přípravek na lepší sperma a na libido atd . koukni na net ![]()
jo, diky, hned po tom, co jsem se zeptala mi to došlo:-) Zkoušela jsi předtím i jiné preparáty než tu macu?
snad všechno, jelikož mám problém se štítnou žlázou tak jsme bohužel nemohli jít na ivf a opravdu se toho nebojím říct že nám pomohla maca a vím o více případech že maca pomohla
![]()
já i partner bereme vitamíny fertilcare, taky pijeme čaje (Mojžíšové a na lepší sperma) a to doplňuju tinkturou drmku…myslíš, že mám do toho zkusit ještě i tu macu? Mám už ji doma koupenou, ale nějak jsem na ni zapomněla. Zatím všechny ty doplňky stravy přispěly k upravení cyklu a také vysledování OVU, těhotenství zatím neúspěšné.
od srpna, ale myslela jsem ,že to pujde snadno…Muj partner je rozvedeny a se svou prvni zenou se snazili o mimi neuspesne 6 let…jeho spermiogram byl pry tenkrat v normalu…mj. ani jeho byvylka nema dodnes deti, takze kde byla doopravdy chyba nevim…
ne, nemám, snažíme se o první…moje mamka na mě čekala 3 roky a jsem jedináček…proto asi ta nejistota
doktorovi jsem zatím nic neříkala, asi by se tím stejně začal zabývat až po roce neúspěšného snažení, jak všude píšou…zatím se snažím sama skrze doplňky a bylinky a taky vaše cenné rady a doporučení ![]()
nevím můj názor ti může být jedno,ale já být na tvým místě tak to nějak moc nehrotím myslím si těma vitamínama , znáš to všeho moc škodí , já jsem nějak podobně začínala jako ty pořád jsem do sebe rvala všechno různý doplnky a čelala jsem zda ms příjde nebo ne dokonce jsem se i modlila ale nic nic a známá na miminku mi doporučila macu a ejhle povedlo se a vykašlala jsem se na všechno a myslím si že 4 roky je docela dlouhá doma ![]()
máš asi pravdu, ta nedočkavost je potvora…zkusím různé kůry, všude píšou užívat aspoň 3 mesíce, aby to zabralo, tak zkusím a uvidím, když nezabere, nasadíme macu. Hlavně aby zabralo aspoň něco…!!!