Co na to vy ženy? Poradíte muži na eMiminu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3643
24.4.11 14:29
monopolicek píše:
tak žena mi dnes po telefonu oznámila na přímou otázku, že je opravdu konec.
tím se to celé vyřešilo a oba můžeme začít žít jiný život někde jinde s někým jiným.
I přesto všechno mě to neuvěřitelně mrzí.děkuju všem za pomoc a reakce a mějte se tu krásně.
Petr

Přeju upřímně hodně štěstí do nového hledání :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.4.11 14:32
monopolicek píše:
tím se to celé vyřešilo a oba můžeme začít žít jiný život někde jinde s někým jiným.
I přesto všechno mě to neuvěřitelně mrzí.děkuju všem za pomoc a reakce a mějte se tu krásně.
Petr

Nakonec je konec tápání a ty můžeš začít znovu s ženou která si tě bude vážit :wink: Přeju štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65519
24.4.11 14:33

Petře…celé jsem to četla skoro jedním dechem
A přeju,at je život pro tebe hezčí a lepší a najdeš někoho,kdo si tě bude vážit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
24.4.11 14:58
monopolicek píše:
Petr

Je mi to líto, ale časem bude líp a věř, že to není jen fráze.
Přeju Ti, aby jsi našel někoho-kdo za to opravdu bude stát a bude si Tě vážit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
24.4.11 15:25

Ahoj Petre,taky ti preji aby sis nasel nekoho kdo si te bude vazit.Mozna se Ti ozve i nektera tady z Emimina :wink: :hug: .
A proc ten dovetek mejte se tu krasne,vsak nam jeste muzes nekdy napsat jak dopadlo tve nove hledani v partnerskem zivote.Doufam,ze to bude lepsi jak v tom prvnim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
24.4.11 15:53

Ahoj, pokud mohu přispěji svým názorem… :-D pokud je to tak jak píšeš, ani si Tvá manželka neuvědomuje, jaké v Tobě má štěstí. Moc chlapů, pro které by žena a dítě, navíc nevlastní, byli v životě absolutní číslo jedna,není. Naštěstí mám doma to samé, proto vím, jak je krásné někoho takového doma mít. Ale taky si myslím, že bys měl znát svou cenu. Vím, že citům se těžko poroučí, hodně to bolí. Tvá žena si s Tebou jen pohrává, protože ví, že jí vždy vezmeš zpátky, že jí odpustíš. A to není dobře. My ženy jsme v některých věcech trochu potvory. Být Tebou, měla bych svou hrdost, neponižovala se tím, že bych byla vděčná, že se ke mně vrátila atd. Nejsi závislý na tom, jestli s Tebou bude nebo ne, ženám máš co nabídnout, sám určitě nezůstaneš. Být Tebou, udělala bych jednou pro vždy tloustou čáru a raději energii v budoucnu věnovala někomu, kdo o Tebe bude opravdu stát a bude za Tebe i dýchat. Ale vím, jak je takové rozhodnutí těžké. Přeji Ti, aby ses hlavně rozhodl správně, tak abys Ty sám byl spokojený :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
24.4.11 16:57

Je mi líto, že tím procházíš. No aspoň už konečně víš, na čem jsi. Přeju ti hodně síly do dalšího počínání. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
24.4.11 19:15

hodně štěstí do nové kapitoly života :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
24.4.11 19:52

Tak já ybch si tě vážila :mrgreen: :huban:

• Citovat
  • Upravit
24.4.11 20:59
byron píše:

no, to je pěkný. tak teď jen někdy najít někoho takového, kdo to bude myslet vážně ;-)
ale děkuji … potěší to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
24.4.11 21:19
SuzaG píše:
Minewka píše:
Nečítala som diskusiu, len čo ste napísali.

A asi sa Vám nebude páčiť, čo napíšem..

Ale prestaňte fňukať a začnite sa konečne správať ako osobnosť…

VeĎ to je pod úroveň základnej „človečiny“ nechať takto so sebou zametať.

To nemáte žiadnu hrdosť v sebe?
To ste tak zúfalý, že ženskú, ktorá Vás podviedla, má decko s iným a chodí hore dole, ešte prosíkate, resp. prosíkali ste o návrat späť a že ju milujete??
:roll: :roll: :roll: :roll:

Nehnevajte sa, ale ja by som si Vás tiež nevážila…ako si môžem vážiť niekoho, kto to nedokáže ani sám voči sebe???

Byť dobrý partner neznamená nechať so sebou vytierať zem…A ešte čakať, že niekto to ocení…väčšina ľudí sa k Vám bude správať ako k tej handre.

Z celého Vášho príspevku srší úplna zúfalosť…

čoho sa tak bojíte, že ste ochotný sa nechať takto ponižovať?

Že ostanete sám? Že nebudete mať svoje deti?

Myslím, že budete stále narážať na obdobné ženy, kým nezmeníte svoj postoj.

Vašu ženu by som poslala do prdele už dávno.A totálne na ňu, ako životného partnera, ZABUDLA.

A nemyslím si, že je nezrelá…

Viem, že sú to tvrdé slová, ale sú myslené úprimne. želám Vám, aby ste sa onečne naučil vážiť si samého seba :kytka:
:palec:

souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
24.4.11 21:25
i já ti přeji abys našel tu pravou a neházej flintu do žita …máš ještě život před sebou :dance: a tohle máš aspoň vyřešeno
monopolicek píše:
byron píše:
no, to je pěkný. tak teď jen někdy najít někoho takového, kdo to bude myslet vážně ;-)
ale děkuji … potěší to.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
24.4.11 22:24

nečetla jsem nic z toho, co psaly ostatní holky, ale ty jsi úžasný člověk, skvělej chlap, skvělej táta a skvělej manžel a nezasloužíš se trápit.
Moc mě to mrzí, ale tvá maželka si tě nezaslouží :nevim: Nebudu se vyjadřovat k její osobě, ale je to prostě sobec, kterej je hlavně dost duševně nevyzrálej-ona sama totiž ani neví co chce............
V každém případě-nevnucuj se, nevolej-ať v tobě nemá stále tu jistotu...........
A napíšu to narovinu-ale i přes to, že já jsem člověk hodně tolerantní, dobrosrdečný a jsem taková ta „měkká povaha“ :oops: tak s člověkem jako je ona bych být nemohla-nenechala bych ze sebe dělat rohožku :cert: Horší je-že je v tom to mrně.......
No neporadila jsem , ale tvůj příběh budu dál sledovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
25.4.11 10:00
monopolicek píše:
byron píše:
ale děkuji … potěší to.

No tak podle toho, co píšeš, bych byla štastná, kdybych takovýho muže našla...... to žáná legrace není

• Citovat
  • Upravit
25.4.11 16:06

tak to se musí hledat, kdo nehledá, nenajde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí