Co na to vy ženy? Poradíte muži na eMiminu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.4.11 16:28
verenika píše:
chci se zeptat,finančně jsi na tom asi dobře že?Není s tebou jen z toho důvodu,že jí zaopatříš a i její dítě,proto nechce výmaz a rozvod…

nedokážu posoudit jestli se mnou proto je. každopádně po narození prcka jsem si tu čím dál víc připadal jen jako zaopatřitel. Já se rád postarám o oba, ale mě přišlo že v tom nic jiného poslední dobou nebylo, jako by se nám to pod rukama měnilo a vracelo zpátky. Manželka to celou dobu sváděla na to že je samozřejmě s prckem unavená a nedokáže uspokojit potřeby nás dvou, což plně chápu, vím že to není jednoduché se celý den starat o dítě. taky ji obdivuju za to jak to zvládá, ale to neznamená že nemůže projevit lásku pokud jí cítí. a nakonec jsem zase u toho finálního řešení. fakt se to takhle dělá už ženských ?
Jak jste se chovali po porodu vy ? není problém třeba jen v tom že se cítím někde na pozadí ? ráno jsme se tu probíral pododným tématem s názvem „komu se rozpadl vztah po narození dítěte“ nebo tak nějak. Ale i kdyby, furt mi přijde že to že se narodí dítě neznamená, že se ti dva k sobě nemohou chovat jako partneři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141

Ahoj, je to smutné, ale obávám se, že kdo něco takového udělá dvakrát, pokud se neodehraje nějaká zásadní změna, časem to udělá znova. Já bych se bála situace, že se časem přihlásí biologický otec, manželka odejde a ty na malého nebudeš mít právo. Teď máš ještě dobrý věk pro nový vztah a zkusit založit svou rodinu, jako chlap v 35 :wink: . Mám kolem sebe kamarádky, které také chtějí rodinu, partnera nemají a je jim přes 30.
Jistota ve vztahu je krásná věc, ale musí být vzájemná.
Hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Já to bohužel také vidím tak, že tě partnerka jen zneužívá … zneužívá tvé lásky a pokud to neskončíš, budeš se jen trápit :-?

Pokud tak dlouho udržovala vztah s bývalým a stále jí to k němu táhne, tak si myslím, že ona hledá jiný typ chlapa. Ty jsi na ní moc hodný ale ona potřebuje nějakého drsňáka.

Nevím jaké má teď zázemí a oporu v tom bývalém ale já bych se teď spíš obávala, že se k tobě bude chtít vrátit aby měla zadní vrátka (podle toho co jsi psal, tak se rozvádět nehce a přijde mi PODEZŘELÉ, že tě chce jako otce v RL). Ona se může chtít vrátit a pak ti to bohužel udělá znovu.

Takže bych sebrala zbytek hrdosti a síly, podala žádost o rozvod a hlavně o ten výmaz z RL. Avantýrky jsi jí už trpěl dost a myslím, že máš na víc než na ženskou, která tě jen trápí. Jsi fajn chlap a určitě najdeš tu pravou, která tě bude milovat z čisté lásky.

Držím palce ať tě tahle kapitola co nejdříve přebolí a brzy najdeš nový a lepší smysl pro život :wink:
Uvidíš, že budeš zase šťastný akorát s jinou rodinou :wink:

• Citovat
  • Upravit
23.4.11 16:29
sthan píše:
Já jsem to pochopila tak ,že jestli se nebojí ,že se rozvedeš a budeš chtít malého do své péče ikdyž není tvuj.

to myslím že určitě ne, tohle bych matce dítěte nikdy neudělal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
23.4.11 16:30

A co tak nějaká poradna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
23.4.11 16:31
monopolicek píše:
sthan píše:
Já jsem to pochopila tak ,že jestli se nebojí ,že se rozvedeš a budeš chtít malého do své péče ikdyž není tvuj.
to myslím že určitě ne, tohle bych matce dítěte nikdy neudělal

Právě jsem na to myslela…tím si je ona právě jistá, víš…no má tě hezky omotaného kolem prstu, jak se říká :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
23.4.11 16:33

Přijde mi, že podle toho jaké tu kladeš otázky, tak hledáš chyby jen v sobě, ale problém není tebe ale u NÍ!!tak se zbytečně nepodceňuj, najít chlapa jako ty je dneska docela problém, prostě si tě chce nechat jako ty „zadní vrátka“. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.11 16:33
sthan píše:
A co tak nějaká poradna?

mě to napadlo mockrát, ale obávám se že to je k ničemu. ona si velmi dobře uvědomuje co dělá špatně a ví že to dělá špatně. nicméně její komplikovaná povaha ji nedovolí to udělat jinak i když jí to říká celé okolí.
Navíc jsem si víc než jistý že poradna by vypadala tak že já budu o něčem 2 hodiny mluvit a mluvit a rozebírat to a ona bude mlčet a na konci řekne její oblíbené slovo „nevím“. to pak nemá význam když problém řeší jen jedna strana, pak ani poradna nepomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
23.4.11 16:34

fakt seber poslední zbytky hrdosti a najdi si ženu, která si tě bude vážit!!! myslím, že opravdu nemusíš mít strach, že bys takovou nenašel…a na takovou, co tě jen využívá a orá s tebou, zapomeň!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
23.4.11 16:35
michaela1808 píše:
fakt seber poslední zbytky hrdosti a najdi si ženu, která si tě bude vážit!!! myslím, že opravdu nemusíš mít strach, že bys takovou nenašel…a na takovou, co tě jen využívá a orá s tebou, zapomeň!
:palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
23.4.11 16:36

Ted mě napadl citát..Vzbud se !Růže tvého štěstí ,nevykvete ve spánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.11 16:36

jinak aby to nevypadalo, zažili jsme spolu spoustu pěkného, když se nic neřeší a je období klidu, je to super. ale pak se v ní vždycky něco bůhvíproč zlomí a je to průser. měl jsem několik partnerek a nevím proč, teprve u této cítím že je v něčem jiná a že bych s ní chtěl být i přesto všechno. Fakt je že stát se mi jen desetina toho co tady v některém z předchozích vztahů, dávno bych je ukončil.
ale to je jádro problému, které tu popisujete všechny. ta její jistota ve mě ať udělá cokoliv.
nevím proč zrovna člověk, který mi ublížil svým jednáním asi nejvíc ze všech je ten, který mě nejvíc přitahuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
23.4.11 16:37
michaela1808 píše:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
23.4.11 16:38

Hezký :)

sthan píše:
Ted mě napadl citát..Vzbud se !Růže tvého štěstí ,nevykvete ve spánku.
  • Citovat
  • Upravit
8413
23.4.11 16:38
monopolicek píše:
sthan píše:
A co tak nějaká poradna?
mě to napadlo mockrát, ale obávám se že to je k ničemu. ona si velmi dobře uvědomuje co dělá špatně a ví že to dělá špatně. nicméně její komplikovaná povaha ji nedovolí to udělat jinak i když jí to říká celé okolí.
Navíc jsem si víc než jistý že poradna by vypadala tak že já budu o něčem 2 hodiny mluvit a mluvit a rozebírat to a ona bude mlčet a na konci řekne její oblíbené slovo „nevím“. to pak nemá význam když problém řeší jen jedna strana, pak ani poradna nepomůže

Opět jsis sám odpověděl, vevnitř moc dobře víš, jak dál… :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí