Co na to vy ženy? Poradíte muži na eMiminu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.4.11 17:12
kattkka píše:
A je to fakt od toho noveho roku tak nezmenilo se to??Kdyt tam mela byt zmena.Me se to nechce hledat.
Ale asi mas nastudovane :wink:

tak já se asi musím omluvit. začal jsem hledat důkladněji. ten zákon se 6-ti měsíční lhůtou je stále platný, nicméně ústavní soud jej vloni popřel a k datu 31.12.2010 označil za nesprávný a každý soud by se tím měl řídit a tu 6-ti měsíční lhůtu nevyžadovat viz. http://www.concourt.cz/clanek/3586

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.4.11 17:13
monopolicek píše:
kattkka píše:
A je to fakt od toho noveho roku tak nezmenilo se to??Kdyt tam mela byt zmena.Me se to nechce hledat.
tak já se asi musím omluvit. začal jsem hledat důkladněji. ten zákon se 6-ti měsíční lhůtou je stále platný, nicméně ústavní soud jej vloni popřel a k datu 31.12.2010 označil za nesprávný a každý soud by se tím měl řídit a tu 6-ti měsíční lhůtu nevyžadovat viz. http://www.concourt.cz/clanek/3586

Ne v pohode.ja to taky nevedela.vim ze se o tom hodne mluvilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
23.4.11 17:13

vyřeš to otcovství a pak řešte ostatní,pak si akorát budeš vlasy škubat,že jsi opět naletěl a uvěřil lžím.Je mi to upřímě líto,protože jsi určitě fajn člověk,95% chlapů už by jí asi vyhodila před tím rokem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
23.4.11 17:14
monopolicek píše:
kattkka píše:
tak já se asi musím omluvit. začal jsem hledat důkladněji. ten zákon se 6-ti měsíční lhůtou je stále platný, nicméně ústavní soud jej vloni popřel a k datu 31.12.2010 označil za nesprávný a každý soud by se tím měl řídit a tu 6-ti měsíční lhůtu nevyžadovat viz. http://www.concourt.cz/clanek/3586

nejlepší je když se zeptáš nějakého právníka neb přímo na soudě co tohle řeší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
23.4.11 18:39

ahojky
Taky já jsem taky dočetla. Příspěvky jsem cice všechny nečetla ale vesměs souhlaím s ostatními
Tento vztach opravdu nemá asi budoucnost a nemá smysl se v něm dále trápit. A nech si udělat ten výmaz z RL. Bude to tak pro tebe asi lepší.
A 35 to dneska přece v dnešní době žádný není věk :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.4.11 18:44

První chyba kterou vidim že že si se snažil pro ní udělat cokoliv.vše si jí toleroval,dělal si ze sebe blbce,odpustil si stokrát.Asi si fajn chlap,ale myslím že to jak si hodnej ti bylo tantokrát až na škodu.Podle mě to nemá smysl.Ona tě nemuže ani milovat a už těžko budete rovnocení partneři.je mi líto,ale hledej jinde.Někdo tvé kvality ocení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
23.4.11 18:54

ahoj,
jaký další důkaz od manželky potřebuješ k tomu, abys pochopil,že tě má jen za blbce a sponzora? Ten člověk to nemá v hlavě v pořádku, je nemyslitelné, se na nekoho usmívat a pusinkovat a odpoledne zbalit kufry..je to zákeřný člověk,který miluje nejvíc sám sebe,vždyť ji nestojíš ani za to, aby ti řekla do očí že odchází..a ty nemáš právo ani myslet na rozchod nedejbože rozvod.. :-o :zed: :zed: :zed: Je přesvědčena o tom, že jí to zase projde, vždyť když jste byli svobodní, odpustil si ji, přijal cizí dítě, tak teď má za samozřejmé že jí neodmítneš když jste manželé..si u ní bohužel za hodného blba :-(

Víš co, sám dobře víš, co máš dělat. rozvod a výmaz. nenech po sobě šlapat! Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
23.4.11 18:54

Je mi líto, co se stalo. já vidím Tvoji manželku, jako ženu která neví co chce, ale nejradši by měla všechno. Nepříjde mi ani moc vyzrálá, a jak si psal o tom, že nerada řeší problémy a že ti hodněkrát lhala, tak to by byla už poslední kapka. Vím že ji miluješ, ale i ta zamilovanost odezní, a jak by to vypadalo pak? Bohužel, někdy musí jít srdce stranou, před rozumem. Tenhle vztah už má tolik trhlin, že si ani nedokážu představit, že by ste spolu začali normálně fungovat. A taky mě prostě příjde, že ji to stejně víc táhne k pravému otci svého dítěte. Což je aji logický. Ale zkus udělat jednu věc. Otoč to. Řekni, že už na to nemáš, a že asi bude lepší to ukončit. Uvidíš jak zareaguje, když dostane strach a najednu nebudeš tak jistej. No ale když s tím bude bezproblému souhlasit, tak aspoň zjistíš, jak na tom doopravdy jseš. Takže být na Tvém místě, víc bych se neponižovala. Z pohledu okolí se nepožiňuješ, „jen“ bojuješ, ale ona to vnímá jinak(možná)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
23.4.11 19:08

Ahoj,
jelikož jsem se rozepsala trochu víc - možná než je zdrávo - poslala jsem nakonec raději do soukr.zpráv :wink:

A drž se, držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
23.4.11 19:15

No ja se rozepsat moc neumim,ale nazor moji polovicky je ze by ji uz taky poslal do .....
A ja si myslim,ze podle toho co pises jsi uz vyzrali dost a ze moc dobre vis jak to vyresis :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.11 19:21

chtěl bych všem moc poděkovat za názory, nečekal jsem že odepíše tolik lidí a že všichni sdělí stejnou myšlenku a názor, což mě trochu děsí protože je to něco co už dlouho vím, s čím bojuju, jen jsem se to bál udělat.
Resp. vloni už jsem to udělal, ale nakonec jsem zase ustoupil i kvůli vidině prcka a rodiny a to byla veliká chyba a asi bych ji neměl opakovat.
Jak tu někteří napsali, určitě vím sám co udělat a nic jiného mi nezbyde. Žalobu na popření otcovství půjdu podat v úterý, sice se u toho budu cítit asi hrozně, ale jiný způsob asi není, Rozvod bude na pořadu dne stejně až za několik měsíců, ať už kvůli tomu popření otcovství, nebo kvůli tomu že dřív jak za rok po svatbě nás stejně nerozvedou.
Ještě jednou moc děkuji všem za reakce a doufám že příští deníček o narození mimča, který sem někdy třeba budu zase psát už bude za příjemnějších okolností než byl ten první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.4.11 19:22

monopolíčku cítit divně by si se měl spíš kdyby si to neudělal.Kdyby si miloval někoho kdo si to nezaslouží a popření otcovství ti také schvaluju.Kdyby se žena chovala k tobě slušně tak neřeknu ,ale takle je to opravdu do nebevolající blbost s ní zustat a živit ještě jejich dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
23.4.11 19:30
monopolicek píše:
chtěl bych všem moc poděkovat za názory, nečekal jsem že odepíše tolik lidí a že všichni sdělí stejnou myšlenku a názor, což mě trochu děsí protože je to něco co už dlouho vím, s čím bojuju, jen jsem se to bál udělat.
Resp. vloni už jsem to udělal, ale nakonec jsem zase ustoupil i kvůli vidině prcka a rodiny a to byla veliká chyba a asi bych ji neměl opakovat.
Jak tu někteří napsali, určitě vím sám co udělat a nic jiného mi nezbyde. Žalobu na popření otcovství půjdu podat v úterý, sice se u toho budu cítit asi hrozně, ale jiný způsob asi není, Rozvod bude na pořadu dne stejně až za několik měsíců, ať už kvůli tomu popření otcovství, nebo kvůli tomu že dřív jak za rok po svatbě nás stejně nerozvedou.
Ještě jednou moc děkuji všem za reakce a doufám že příští deníček o narození mimča, který sem někdy třeba budu zase psát už bude za příjemnějších okolností než byl ten první.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :palec: :pankac: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.11 19:35

btw. je tu vůbec někdo kdo by se to pokusil z jakéhokoliv důvodu zachránit ? Když se zamyslíte, že by jste v té situaci byly vy osobně, neboť radit vždy někomu cizímu bez osobního prožitku je prostě o něčem jiném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
23.4.11 19:38
monopolicek píše:
btw. je tu vůbec někdo kdo by se to pokusil z jakéhokoliv důvodu zachránit ? Když se zamyslíte, že by jste v té situaci byly vy osobně, neboť radit vždy někomu cizímu bez osobního prožitku je prostě o něčem jiném.

Já myslím,že už si to zachranoval dost dlouho a několikrát.Ted už by se měla snažit jen a jen ona..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí