Co na to vy ženy? Poradíte muži na eMiminu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
25.4.11 19:45

Byron + monopolicek = :srdce: :srdce: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.11 19:48

no mooooooooooc vtipný to tady je :)
to je tak když chlap vleze na vesměs web pro ženský :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
25.4.11 20:02
Lizbeth píše:
Byron + monopolicek = :srdce: :srdce: :srdce: :dance:

taky mě to napadlo :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
25.4.11 20:02

Hoď podrobnější popis, po třech dnech partnerova volna jsem zralá na výměnu :think: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
25.4.11 20:14

monopolicek - téééda to jsou věci na světě :-( , Tvůj příběh jsem zhltla na jedno počtení a doufala :oops: , že se na konci rozejdete… :oops:

Přeji Ti hodně štěstí a lásky do dalších dnů a někdy zase napiš!!! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Plaminek_nadeje
27.4.11 12:49

Monopolicek

Hlavně se nenech ukonejšit zdánlivě „vyřešeným“ problémem a zcela určitě jdi s malým na DNA testy a pokud opravdu není Tvůj - popři otcovství.

Máš na to jen 6 měsíců od jeho narození - poté budeš jeho otcem podle zdejších zákonů navždy, což pro Tebe znamená platit alimenty a zajišťovat své bývalé a jejím milencům pohodlný život. Věř, že žádnou soudkyni nebude zajímat to, že máš novou rodinu, kterou musíš živit a alimenty může bývalka zvyšovat každé 3 roky se zpětným doplacením za celé 3 roky! A pozor - pokud by jsi se znovu oženil, počítají se alimenty ze společného příjmu manželů!

Pokud vyjdou DNA testy negativně - použij to jako důvod nikoliv k rozvodu, ale ANULOVÁNÍ manželství - jelikož manželka před Tebou zatajila důležité skutečnosti, jenž by k uzavření manželství nevedli. /Já vím, že to tak nebylo, ale takto to je třeba naformulovat, aby to uznali/.

Proč to píšu? Podle zdejších zákonů máš vyživovací právo i na rozvedenou manželku, co v praxi znamená, že pokud se ona po vašem rozvodu znovu nevdá, budeš její jediný bývalý manžela a tak kdykoliv v průběhu života, pokud se ona dostane do finančních potíží Tobě bude vyměřena vyživovací povinnost vůči ní.
Ačkoliv to zní absurdně - je to bohužel tak - klidně si to ověř.

Doporučuji teď na nic nečekat, vzít si dobrého právníka a udělat tyto dva právní kroky, aby jsi je měl z krku a teprve poté můžeš budovat nové vztahy.

Jinak se může lehce stát, že lhůtu prošvihneš, ten její se na živení děcka rád vykašle /pokud jsem dobře četla, tak jí posílal na potrat s tím, že dítě nechce/, pokud ho můžeš živit Ty - on bude jen rád, to mi věř! No a když zjistí, že nemusí živit ani jí, protože Ty jsi její oficiální exmanžel /to v případě, kdyby ona podala žádost o rozvod první/ - tak na nějaký nový vztah můžeš s klidem zapomenout. Věř, že jen těžko případná nová přítelkyně zkousne to, že většina vašich příjmů živí parazitující ex - zvláště, kdybyste spolu měli vlastní děti. Tato kukačka by totiž byla neopomenutelný dědic všeho co si vybudujete, kterého bohužel nemůžeš vyjmout.

No a moje poslední rada pro Tebe - už nikdy se nežeň tak brzo a kůli někoho trablům. Nech nový vztah dozrát alespoň 3 roky, ať víš s kým máš tu čest - bydlete s případnou novou přítelkyni - pokud to půjde alespoň 2 roky spolu než se rozhodnete mít děti - protože, jak vidíš, děti nejsou věci a najít si dobrého partnera pro život je vždycky lepší, než kůli pár ukvapeným „pokusům“ mít do konce života omezené finance, děti nevidět - a ve výsledku rodina žádná.

Prospělo by Ti zamyslet se nad tím, proč přitahuješ tento typ žen - pokud jsem dobře četla, je to již druhá žena s cizím dítětem o kterou se „staráš“. Když to nerozluštíš, budeš je přitahovat dál a život Ti přes partnerky bude nadále zrcadlit to, co nemáš v sobě dobře nastavené. Jestli chceš, mohu Ti dát kontakt na skvělého kouče, který s tím v případě potřeby může pomoct.

Pamatuj - lekce, kterou nepochopíme se zopakuje.
Přeji, aby se Ti tato lekce už nikdy nezopakovala a Ty jsi dozrál v úžasného partnera :kytka: :pankac: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
13770
27.4.11 12:51
Plaminek_nadeje píše:
Hlavně se nenech ukonejšit zdánlivě „vyřešeným“ problémem a zcela určitě jdi s malým na DNA testy a pokud opravdu není Tvůj - popři otcovství.

Máš na to jen 6 měsíců od jeho narození - poté budeš jeho otcem podle zdejších zákonů navždy, což pro Tebe znamená platit alimenty a zajišťovat své bývalé a jejím milencům pohodlný život. Věř, že žádnou soudkyni nebude zajímat to, že máš novou rodinu, kterou musíš živit a alimenty může bývalka zvyšovat každé 3 roky se zpětným doplacením za celé 3 roky! A pozor - pokud by jsi se znovu oženil, počítají se alimenty ze společného příjmu manželů!

Pokud vyjdou DNA testy negativně - použij to jako důvod nikoliv k rozvodu, ale ANULOVÁNÍ manželství - jelikož manželka před Tebou zatajila důležité skutečnosti, jenž by k uzavření manželství nevedli. /Já vím, že to tak nebylo, ale takto to je třeba naformulovat, aby to uznali/.

Proč to píšu? Podle zdejších zákonů máš vyživovací právo i na rozvedenou manželku, co v praxi znamená, že pokud se ona po vašem rozvodu znovu nevdá, budeš její jediný bývalý manžela a tak kdykoliv v průběhu života, pokud se ona dostane do finančních potíží Tobě bude vyměřena vyživovací povinnost vůči ní.
Ačkoliv to zní absurdně - je to bohužel tak - klidně si to ověř.

Doporučuji teď na nic nečekat, vzít si dobrého právníka a udělat tyto dva právní kroky, aby jsi je měl z krku a teprve poté můžeš budovat nové vztahy.

Jinak se může lehce stát, že lhůtu prošvihneš, ten její se na živení děcka rád vykašle /pokud jsem dobře četla, tak jí posílal na potrat s tím, že dítě nechce/, pokud ho můžeš živit Ty - on bude jen rád, to mi věř! No a když zjistí, že nemusí živit ani jí, protože Ty jsi její oficiální exmanžel /to v případě, kdyby ona podala žádost o rozvod první/ - tak na nějaký nový vztah můžeš s klidem zapomenout. Věř, že jen těžko případná nová přítelkyně zkousne to, že většina vašich příjmů živí parazitující ex - zvláště, kdybyste spolu měli vlastní děti. Tato kukačka by totiž byla neopomenutelný dědic všeho co si vybudujete, kterého bohužel nemůžeš vyjmout.

No a moje poslední rada pro Tebe - už nikdy se nežeň tak brzo a kůli někoho trablům. Nech nový vztah dozrát alespoň 3 roky, ať víš s kým máš tu čest - bydlete s případnou novou přítelkyni - pokud to půjde alespoň 2 roky spolu než se rozhodnete mít děti - protože, jak vidíš, děti nejsou věci a najít si dobrého partnera pro život je vždycky lepší, než kůli pár ukvapeným „pokusům“ mít do konce života omezené finance, děti nevidět - a ve výsledku rodina žádná.

Prospělo by Ti zamyslet se nad tím, proč přitahuješ tento typ žen - pokud jsem dobře četla, je to již druhá žena s cizím dítětem o kterou se „staráš“. Když to nerozluštíš, budeš je přitahovat dál a život Ti přes partnerky bude nadále zrcadlit to, co nemáš v sobě dobře nastavené. Jestli chceš, mohu Ti dát kontakt na skvělého kouče, který s tím v případě potřeby může pomoct.

Pamatuj - lekce, kterou nepochopíme se zopakuje.
Přeji, aby se Ti tato lekce už nikdy nezopakovala a Ty jsi dozrál v úžasného partnera :kytka: :pankac: :mavam:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.11 13:18

Plaminek_nadeje:
děkuju za rady, nicméně některé ty rady vychází z né úplných informací, nebo ne z úplně dobrého pochopení.
tím to dostává bohužel značně jiný rozměr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
27.4.11 13:23
monopolicek píše:
Plaminek_nadeje:
děkuju za rady, nicméně některé ty rady vychází z né úplných informací, nebo ne z úplně dobrého pochopení.
m
monopolicek píše:
Plaminek_nadeje:

MONOPOLICKU: precti si diskusi Otec ditete na konci, Plaminek tam prispiva a hned pochopis, proc ti to pise. ja osobne uz na jeji prispevky radeji nereaguji, po tom poslednim jsem se skoro az urazila. a hlavne bys mel vedet, ze ona deti z rozvracenych rodin nebo ze zkumavky nazyva priznacne „polosirotky“,takze od teto osoby JA osobne si radit nenecham.

• Citovat
  • Upravit
27.4.11 13:48

Ahojky monopolicku!
No nezlob se na mě,ale ani se mi nechce věřit,že takový chlap jako seš ty vůbec existuje takových je opravdu málo :potlesk: pereš,žehlíš,vaříš,pečeš klobouk dolů ta tvoje by tě měla na rukách nosit :pankac: Takovej Kája Kroupa(nic proti tobě)Můj názor je vykašli se na ní podle mě je nevyzralá a nezodpovědná a má v tobě velikou jistotu,že se může vrátit kdy chce a ty jí ještě oběd navaříš :nevim: Rozhlédni se tady okolo je tu hodně maminek co právě hledají takového jako jsi ty a sakra by si toho vážili :hug: Já tě obdivuju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
27.4.11 13:50
Matule0711 píše:
Ahojky monopolicku!
No nezlob se na mě,ale ani se mi nechce věřit,že takový chlap jako seš ty vůbec existuje takových je opravdu málo :potlesk: pereš,žehlíš,vaříš,pečeš klobouk dolů ta tvoje by tě měla na rukách nosit :pankac: Takovej Kája Kroupa(nic proti tobě)Můj názor je vykašli se na ní podle mě je nevyzralá a nezodpovědná a má v tobě velikou jistotu,že se může vrátit kdy chce a ty jí ještě oběd navaříš :nevim: Rozhlédni se tady okolo je tu hodně maminek co právě hledají takového jako jsi ty a sakra by si toho vážili :hug: Já tě obdivuju :potlesk:

my mu to tady rikame porad :srdce: ale on tomu stale neveri jaky je v dnesni dobe vyjimecny :huban:

• Citovat
  • Upravit
27.4.11 14:03

no já nevím, furt si hlavně nemyslím že bych dělal něco extra … resp. já v tom vyrůstal takže mě asi přijde normální že by se měli oba dělit o všechno kromě porodu a kojení :)
Na druhou stranu jako každý mám spoustu chyb, takže se rozhodně nepovažuji za nic, co by byl nějaký trhák.
A rozhodně jsem nechtěl, aby to tu vyznělo, že má žena je špatná, ona se doma taky stará o všechno, je výborná maminka od dítěte, jen prostě některé věci řeší přinejmenším zajímavým způsobem a vlastní „dobro“ je pro ní víc, než partnerský vztah. Z toho pak vznikají lži, nevěra, tajnůstky apod.
Nebýt toho, je to nejlepší ženská na světě, ale tohle to prostě strašně kazí.
Já chtěl jen znát názor žen, jestli jim z jejich pohledu přijde, že by se třeba zachovali stejně. Rozhodně jsem nechtěl docílit toho, že já jsem něco extra a moje žena je v očích ostatních ten nejhorší člověk na světě.
O víkendu jsme spolu mluvili ještě co a jak, leccos mi vysvětlila a musím říct že její obavy v podstatě chápu, minulost ji dohnala a ona je nešťastná. Co nechápu, je její řešení situace a nepochopím ho nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
27.4.11 14:04

Teď jsem to dočetl, tak to byl mazec. Tomu říkám „dlouhé vodítko“. Tak jako jí přitahují grázlíci, tak možná Tebe přitahují „komlikované typy“. Sám jsem takové dlouhé vodítko měl, naštěstí to bylo v 18-ti a je to za mnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.11 14:09
dalimil píše:
Teď jsem to dočetl, tak to byl mazec. Tomu říkám „dlouhé vodítko“. Tak jako jí přitahují grázlíci, tak možná Tebe přitahují „komlikované typy“. Sám jsem takové dlouhé vodítko měl, naštěstí to bylo v 18-ti a je to za mnou…

no, jak jsem psal už o něco výše. nemyslím že by mě někdo takový přitahoval. tohle byla první taková partnerka v mém životě. s tou předchozí žádné takové problémy nebyly a fungovalo to dobře. my spíš měli problém že jsem vedle sebe žili sice bez problémů, ale jako kamarádi. chyběla tam nějaká jiskra a to z obou stran, která vyvrcholila tím že ona mě podvedla. to se ale stává. víc to neudělala, ale já to neunesl a tím že mezi námi nebyla nějaká láska, tak se to ukončilo.
rozhodně bych nepřirovnal tyto 2 partnerky vedle sebe jakkoliv. neměli společného vůbec nic, kromě toho úletu. jenže i důvody byly naprosto jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
27.4.11 14:10
Matule0711 píše:
Ahojky monopolicku!
No nezlob se na mě,ale ani se mi nechce věřit,že takový chlap jako seš ty vůbec existuje takových je opravdu málo :potlesk: pereš,žehlíš,vaříš,pečeš klobouk dolů ta tvoje by tě měla na rukách nosit :pankac: Takovej Kája Kroupa(nic proti tobě)Můj názor je vykašli se na ní podle mě je nevyzralá a nezodpovědná a má v tobě velikou jistotu,že se může vrátit kdy chce a ty jí ještě oběd navaříš :nevim: Rozhlédni se tady okolo je tu hodně maminek co právě hledají takového jako jsi ty a sakra by si toho vážili :hug: Já tě obdivuju :potlesk:

trošku si mě rozesmála, protože ten můj se jmenuje opravdu Karel Kroupa, a můžu říct, že je to ten nejlepší kterýho jsem si mohla přát! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí