Co na to vy ženy? Poradíte muži na eMiminu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1495
23.4.11 20:30
podívej jednou budeš rád, že sis ty ruce neurazil :)
monopolicek píše:
tak žalobu mám napsanou. no, nic moc řeknu vám :(
nejraději bych si urazil ruce.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
23.4.11 20:32

přidám se k ostatním, ona prostě jiná nebude
je to evidentně typ ženské, která potřebuje „grázla“, ke kterému bude „vzhlížet“, slušnýho chlapa si neváží a vždycky pro ni bude jenom ta jistota, ale ne partner, se kterým by počítala
takových chlapů, jako jsi ty moc není, ale ve svém okolí mám taky jednoho, svou vyvolenou si hýčkal, chodili spolu od mládí, on kliďas, domácký typ, ona živější (žádná „běhna“, ale raděj než doma, na disko a tak), byli spolu pár let, pak mladou napadlo, že se vlastně nudí a ze dne na den odjela 200 km daleko, vztah ukončila a chlap se trápil, po několika měsících se vrátila a co následovalo? Vrátili se k sobě, teda ona se vrátila k němu a on ji samozřejmě přijal. Asi po roce ji to přestalo bavit a zese šli od sebe. Podle jeho slov už definitivně, protože ho podruhé zradila a už ji nechce. Následoval druhý návrat, a „pevný vztah“, hypotéka, stavba domu. Po kolaudaci zase zdrhla. A jak dopadl můj kamarád?
S ženskou „ztratil“ 10 let, sice má barák, ale jeho provoz neutáhne, splácí šílenou hypotéku a ještě vyplácí bývalou, dotují ho rodiče aby vůbec vyšel, za poslední 2 roky zestárl tak o 10 let.
Takže moje rada zní, ukonči to, nemá to cenu, nezmění se a určitě je někde ženská, která tě dokáže ocenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
23.4.11 21:44

Páni, to je mazec :evil: Taky jednoznačně pro výmaz a žádost o rozvod, manželka je v letech, kdy ji nic neomlouvá, plnoletá už pár let je. Navíc má mimčo a měla by mít jasno :roll:

Jenom taková poznámečka-zajímavé, že pokud si stěžuje žena na takového muže, tak se nikdo nad její „dokonalostí“ nepozastavuje, ale naopak ano :think:

Přeji hodně štěstí a zdaru nejen v této „kauze“, ale i v dalším životě :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.11 21:49
kozisek píše:
Jenom taková poznámečka-zajímavé, že pokud si stěžuje žena na takového muže, tak se nikdo nad její „dokonalostí“ nepozastavuje, ale naopak ano :think:

Asi se to bere jako samozřejmost, společnost je zvyklá spoustu věcí brát jako samozřejmost, byť je to na zamyšlenou proč to tak je. Podobně asi jako to že žena se stará doma o všechno a chlap ne.
Já nemohu posoudit, vyrůstal jsem v rodině, kde naopak táta dělal úplně všechno a máma se vezla a tak ty hodnoty posunutý mam asi jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
23.4.11 22:05
monopolicek píše:
kozisek píše:
Jenom taková poznámečka-zajímavé, že pokud si stěžuje žena na takového muže, tak se nikdo nad její „dokonalostí“ nepozastavuje, ale naopak ano :think:
Asi se to bere jako samozřejmost, společnost je zvyklá spoustu věcí brát jako samozřejmost, byť je to na zamyšlenou proč to tak je. Podobně asi jako to že žena se stará doma o všechno a chlap ne.
Já nemohu posoudit, vyrůstal jsem v rodině, kde naopak táta dělal úplně všechno a máma se vezla a tak ty hodnoty posunutý mam asi jinak.

No tak já jsme tady zažila i diskuze, kdy se do zakladatelky- ženy pustily maminky, ženy, takovým způsobem, že jsme jen zírala.
Naopak mi připadá, že napíše chlap, a všechny jsou hned při něm

• Citovat
  • Upravit
23.4.11 22:14

jinak koho by to zajímalo, tak manželka mi dopoledne řekla, že mi večer zavolá a vyjádří se mi k tomu ultimátu.
kdo si tipl, že nezavolala, tipoval správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
23.4.11 22:26
monopolicek píše:
jinak koho by to zajímalo, tak manželka mi dopoledne řekla, že mi večer zavolá a vyjádří se mi k tomu ultimátu.

Zdravim :mavam: tak ctu diskusi od zacatku a musim reagovat. uprimne, takoveho chlapa jako ty hledam uz od te doby co jsem odesla od otce meho ditete.a myslela jsem si, ze vsichni slusnaci uz vymreli.dle tveho psani ale muzu rict(pokud si nevymyslis), ze jsi opravdu chlap se srdcem na pravem miste a ja doufam, ze jednou taky najdu nekoho takoveho fajn chlapa, co je pro rodinu. VEC DRUHA a to se neuraz. jsi hodny az moc.takovej blbej dobrak(nemyslim to zle)proste mi pripada, ze tvoje zenska je pekne vykutalena a to jeste pouziju mirny vyraz. soude podle tveho posledniho prispevku jsem ji asi tipovala spravne,ostatne jako vsechny zensky prede mnou. vim, ze je to tezky,ale zaslouzis si nekoho, KDO SI TE BUDE VAZIT......nemuzu verit, ze tohle pisu chlapovi :mrgreen: preju hodne stesti,ale uprimne si myslim, ze se soucasnou zenou se ho nedockas.mej se. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14015
23.4.11 22:32

Podívej, 34 u chlapa není žádný věk, a takového, pro kterého je rodina na prvním místě, by si dala každá druhá pozlatit :wink: .
Jestli máš nějakou vadu, tak tu, že na sobě necháš dříví štípat. Chlap by měl umět bouchnout pěstí do stolu a říct DOST.
Teď máš tu šanci. Nemůžu jinak, než být tvrdá, ale to dítko s největší pravděpodobností stejně vychovávat nebudeš, tak nač na něj platit. Na mě to dělá dojem, že manželka si Tě vybrala jen podle kritéria, z koho bude mít větší užitek (a to je ostatně přirozená vlastnost všech samiček - zajistit co nejlepší podmínky pro svá mláďata). Co by se asi tak stalo, kdyby biologický otec o dítě zájem měl… Střepej se jí co nejrychleji. Hodně štěstí a brzy šťastnou rodinu.
PS: Když si nebudeš sám sebe vážit, tak ostatní to určitě dělat nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
23.4.11 22:49
beruska7908 píše:
jsi hodny az moc.takovej blbej dobrak(nemyslim to zle)

Přílišný dobrák podle popisu ano, ale co jsem pochopila, tak jen v tomhle vztahu?
Mně to přijde, že to je o výběru partnerek. Mám kamaráda, kterého dlouhodobě přitahují ženské, které s ním orají stylem jako tahle s tebou (samozřejmě v jiných situacích). Je to taky hodný chlap. Asi mají pro někoho v sobě něco přitažlivého :think: .

monopolicek píše:
měl jsem několik partnerek a nevím proč, teprve u této cítím že je v něčem jiná a že bych s ní chtěl být i přesto všechno. Fakt je že stát se mi jen desetina toho co tady v některém z předchozích vztahů, dávno bych je ukončil.
ale to je jádro problému, které tu popisujete všechny. ta její jistota ve mě ať udělá cokoliv.
nevím proč zrovna člověk, který mi ublížil svým jednáním asi nejvíc ze všech je ten, který mě nejvíc přitahuje
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
23.4.11 23:01

Nečítala som diskusiu, len čo ste napísali.

A asi sa Vám nebude páčiť, čo napíšem..

Ale prestaňte fňukať a začnite sa konečne správať ako osobnosť…

VeĎ to je pod úroveň základnej „človečiny“ nechať takto so sebou zametať.

To nemáte žiadnu hrdosť v sebe?
To ste tak zúfalý, že ženskú, ktorá Vás podviedla, má decko s iným a chodí hore dole, ešte prosíkate, resp. prosíkali ste o návrat späť a že ju milujete??
:roll: :roll: :roll: :roll:

Nehnevajte sa, ale ja by som si Vás tiež nevážila…ako si môžem vážiť niekoho, kto to nedokáže ani sám voči sebe???

Byť dobrý partner neznamená nechať so sebou vytierať zem…A ešte čakať, že niekto to ocení…väčšina ľudí sa k Vám bude správať ako k tej handre.

Z celého Vášho príspevku srší úplna zúfalosť…

čoho sa tak bojíte, že ste ochotný sa nechať takto ponižovať?

Že ostanete sám? Že nebudete mať svoje deti?

Myslím, že budete stále narážať na obdobné ženy, kým nezmeníte svoj postoj.

Vašu ženu by som poslala do prdele už dávno.A totálne na ňu, ako životného partnera, ZABUDLA.

A nemyslím si, že je nezrelá…

Viem, že sú to tvrdé slová, ale sú myslené úprimne. želám Vám, aby ste sa onečne naučil vážiť si samého seba :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3643
24.4.11 09:44
Minewka píše:
Nečítala som diskusiu, len čo ste napísali.

A asi sa Vám nebude páčiť, čo napíšem..

Ale prestaňte fňukať a začnite sa konečne správať ako osobnosť…

VeĎ to je pod úroveň základnej „človečiny“ nechať takto so sebou zametať.

To nemáte žiadnu hrdosť v sebe?
To ste tak zúfalý, že ženskú, ktorá Vás podviedla, má decko s iným a chodí hore dole, ešte prosíkate, resp. prosíkali ste o návrat späť a že ju milujete??
:roll: :roll: :roll: :roll:

Nehnevajte sa, ale ja by som si Vás tiež nevážila…ako si môžem vážiť niekoho, kto to nedokáže ani sám voči sebe???

Byť dobrý partner neznamená nechať so sebou vytierať zem…A ešte čakať, že niekto to ocení…väčšina ľudí sa k Vám bude správať ako k tej handre.

Z celého Vášho príspevku srší úplna zúfalosť…

čoho sa tak bojíte, že ste ochotný sa nechať takto ponižovať?

Že ostanete sám? Že nebudete mať svoje deti?

Myslím, že budete stále narážať na obdobné ženy, kým nezmeníte svoj postoj.

Vašu ženu by som poslala do prdele už dávno.A totálne na ňu, ako životného partnera, ZABUDLA.

A nemyslím si, že je nezrelá…

Viem, že sú to tvrdé slová, ale sú myslené úprimne. želám Vám, aby ste sa onečne naučil vážiť si samého seba :kytka:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.4.11 09:58

OT

Minewka gratuluji k malé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
24.4.11 10:37
monopolicek píše:
:mrgreen: :palec:
no tak už neřeš a konej :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
24.4.11 10:45
verenika píše:
OTMinewka gratuluji k malé :wink:

OT

dííík :srdce:

• Citovat
  • Upravit
24.4.11 14:25

tak žena mi dnes po telefonu oznámila na přímou otázku, že je opravdu konec.
tím se to celé vyřešilo a oba můžeme začít žít jiný život někde jinde s někým jiným.
I přesto všechno mě to neuvěřitelně mrzí.

děkuju všem za pomoc a reakce a mějte se tu krásně.
 Petr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria