Co na to vy ženy? Poradíte muži na eMiminu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucineeccka
23.4.11 16:40

Já si taky myslím , že uvnitř víš jak dál, ale obávám se, aby zase nepřišla, neudělala smutný oči a ty ji nevzal zpátky…a za 14 dní to samé… Ale tentokrát na vždy - s alimentama v kapse…

DanMaj píše:
monopolicek píše:
sthan píše:
A co tak nějaká poradna?
mě to napadlo mockrát, ale obávám se že to je k ničemu. ona si velmi dobře uvědomuje co dělá špatně a ví že to dělá špatně. nicméně její komplikovaná povaha ji nedovolí to udělat jinak i když jí to říká celé okolí.
Navíc jsem si víc než jistý že poradna by vypadala tak že já budu o něčem 2 hodiny mluvit a mluvit a rozebírat to a ona bude mlčet a na konci řekne její oblíbené slovo „nevím“. to pak nemá význam když problém řeší jen jedna strana, pak ani poradna nepomůže
Opět jsis sám odpověděl, vevnitř moc dobře víš, jak dál… :palec: :palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
23.4.11 16:42
DanMaj píše:
Opět jsis sám odpověděl, vevnitř moc dobře víš, jak dál… :palec: :palec: :palec:

uvnitř už dávno … :( už před tím rokem
ale člověk je hloupý a stále doufá že to tak přeci nemůže být napořád …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
23.4.11 16:43
monopolicek píše:
DanMaj píše:
uvnitř už dávno … :( už před tím rokem
ale člověk je hloupý a stále doufá že to tak přeci nemůže být napořád …

Tak nebuď hloupý a jednej!!Zapoj hlavu a city nech chvilku stranou!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13048
23.4.11 16:45
monopolicek píše:
nevím proč zrovna člověk, který mi ublížil svým jednáním asi nejvíc ze všech je ten, který mě nejvíc přitahuje

Tohle je hrozná věta. Snad je to jen náhoda a nemáš takový přístup ke výběru životního partnera.
A teď si představ, že to manželka má podobně a že ji to táhne k nějakému člověku, který jí posílá na potrat, využívá na sex, vůbec ho nezajímá možnost, že má syna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.11 16:46
lucineeccka píše:
Já si taky myslím , že uvnitř víš jak dál, ale obávám se, aby zase nepřišla, neudělala smutný oči a ty ji nevzal zpátky…a za 14 dní to samé… Ale tentokrát na vždy - s alimentama v kapse…

vzhledem k tomu faktu chci tu žádost podat tak jako tak. budoucnost se dá vyřešit i jinak, ale tohle riskovat nechci. možná ne ani tak kvůli penězům, ale spíš kvůli tomu že bych nemohl dát tomu dítěti co bych chtěl a být mu tátou.
divím se že mě tu za to už některá z žen neodsoudila že tu žádost chci podat. Přeci jen jsem věděl do čeho jdu a že to dítě není moje a že se to jednou stát mohlo a nemusel jsem si ho na sebe ani nechat napsat.
ale mě přišlo, že jsem chtěl být táta se vším všudy a taky se vyhnout tomu že jednou její bývalý přijde a řekne že ho chce, což teď nemůže. a že už to párkrát v hospodě před kamarády prohodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.11 16:47
Sany80s píše:
Tohle je hrozná věta. Snad je to jen náhoda a nemáš takový přístup ke výběru životního partnera.
A teď si představ, že to manželka má podobně a že ji to táhne k nějakému člověku, který jí posílá na potrat, využívá na sex, vůbec ho nezajímá možnost, že má syna…

a co z toho příspěvku vyplývá ? jsem možná dneska nějak mimo, tak mi to tolik nemyslí. napsal jsem něco špatně ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
23.4.11 16:47

Po přečtení celé diskuse mám pocit - že jsi typ člověka, co by na sobě nechal dříví štípat.
Obdivuju s jakou grácií tohle chování ještě zvládáš :wink:
Já bych dokázala odpustit jednou a pokud by se lhaní a podvádění opakovalo - asi bych se s milou manželkou rychle rozloučila.
Chápu, že máš její dítě rád a že se Ti po něm bude stýskat, ale na druhou stranu by měl mít člověk nějakou svou hrdost a taky nelze donekonečna pořád „zavírat oči“.
Určitě nejste šťastni, protože pokud by Vám nic nechybělo - neměla by manželka touhu - se neustále vracet k bývalému. Vlastně jak už tu kdosi napsal přede mnou… je to nezralá osobnost a začala nový vztah aniž by měla dořešený ten dosavadní.

Myslím, že jsi si odpověděl sám - již ve svém prvním příspěvku.

Přeju ať se to vyřeší co nejdřív a s co nejmenšími ztrátami a ať najdeš ženu, která Tě nebude podvádět - se kterou budeš moci založit svou a šťastnější rodinu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.4.11 16:49

Ja ted tak premyslim neni ta lhuta na popreni otcovstvi delsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.11 16:50
kattkka píše:
Ja ted tak premyslim neni ta lhuta na popreni otcovstvi delsi?

do půl roku poté, co se otec dozvěděl o narození dítěte.
pak jsou tam ještě nějaké kdybychom už nebyly manželé apod. tam jsou podmínky jiné, ale v našem případě je to těch 6 měsíců. je to docela složité a dost jsem to studoval právě pro případ, že by se do toho chtěl míchat její bývalý a dělat problémy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.4.11 16:52

A je to fakt od toho noveho roku tak nezmenilo se to??Kdyt tam mela byt zmena.Me se to nechce hledat.
Ale asi mas nastudovane :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.11 16:53

měli být změny s novým občanským zákoníkem, které by měli dovolit domnělému otci požádat o popření kdykoliv, ne jen v tom půl roce, ale to zatím není.
a nevím jestli se to nebude třeba vztahovat jen na děti, které se narodí po platnosti zákona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13048
23.4.11 16:56
monopolicek píše:
Sany80s píše:
A teď si představ, že to manželka má podobně a že ji to táhne k nějakému člověku, který jí posílá na potrat, využívá na sex, vůbec ho nezajímá možnost, že má syna…
a co z toho příspěvku vyplývá ? jsem možná dneska nějak mimo, tak mi to tolik nemyslí. napsal jsem něco špatně ?

Nic jsi nenapsal špatně.
Někteří lidé se ale vždy zamilují do člověka, který je využívá a zneužívá a moc dobře se k nim nechová. A když přijde někdo normální, kdo chce v partnerství brát i dávat, tak se nejsou schopni zamilovat. Asi v tom zneužívání vidí dymaniku vztahu, co já vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
23.4.11 16:59

A ted aby manželka nepřijela a za pár týdnů aby opět enbyla těhotná :roll: . Moc totiž envěřim že yb přemýšlela o vztahu sama někde zavřená v pokoji :-? . jako první to chce vyřešit rodný list a pak ten rozvod. Já furt jewn nevim co si amnželka rozmýšlí? jestli zůstat tam kde je nebo jít k bývalému nebo k matce? V tom případě se neměla ani vdávat když neví co che. pokud by nebyla svatba tak by jsme se mohli rozejít víceméně v klidu a nemuset nic řešit ale po tak krátkém manželství i u soudu to nebude tak rychlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
23.4.11 17:02

S tím těhotenstvím mě to taky napadlo… :roll:

Markéta80 píše:
A ted aby manželka nepřijela a za pár týdnů aby opět enbyla těhotná :roll: . Moc totiž envěřim že yb přemýšlela o vztahu sama někde zavřená v pokoji :-? . jako první to chce vyřešit rodný list a pak ten rozvod. Já furt jewn nevim co si amnželka rozmýšlí? jestli zůstat tam kde je nebo jít k bývalému nebo k matce? V tom případě se neměla ani vdávat když neví co che. pokud by nebyla svatba tak by jsme se mohli rozejít víceméně v klidu a nemuset nic řešit ale po tak krátkém manželství i u soudu to nebude tak rychlé.
  • Citovat
  • Upravit
8413
23.4.11 17:09
monopolicek píše:
divím se že mě tu za to už některá z žen neodsoudila že tu žádost chci podat. Přeci jen jsem věděl do čeho jdu a že to dítě není moje a že se to jednou stát mohlo a nemusel jsem si ho na sebe ani nechat napsat.
ale mě přišlo, že jsem chtěl být táta se vším všudy a taky se vyhnout tomu že jednou její bývalý přijde a řekne že ho chce, což teď nemůže. a že už to párkrát v hospodě před kamarády prohodil.

Příjde mi, že pořád chceš, aby tě tu někdo ukamenoval :mrgreen: ale proč? Je vidět, že jsi z toho pěkně na dně, chyby hledáš v sobě. Neboj…holky tady jsou soudný, kdyby v tom viděly nějakou nepravost, pěkně by tě tady poslaly někam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí