Co na to vy ženy? Poradíte muži na eMiminu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1326
23.4.11 19:38
monopolicek píše:
btw. je tu vůbec někdo kdo by se to pokusil z jakéhokoliv důvodu zachránit ? Když se zamyslíte, že by jste v té situaci byly vy osobně, neboť radit vždy někomu cizímu bez osobního prožitku je prostě o něčem jiném.

Já myslím,že už si to zachranoval dost dlouho a několikrát.Ted už by se měla snažit jen a jen ona..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
23.4.11 19:43

Sedla jsem si k praci a skoncila u tveho romanu.

Odpovedi jsem necetla.

Kopla bych ji do zadku. Ta zenska si te nezaslouzi! Udelal jsi vse co bylo v tvych silach. Chtel jsi zajistit krasny zivot ji i diteti, ktere jsi chtel prijmout za sve. Verim ze bys to dokazal, kdyby se neopakoval lonsky rok.

Nech ji jit svou cestou. Ona si to zvolila. Ona si nevazi toho co nabizis ji i malemu.

Podle toho co pises jsi chlap, kterych na Zemi beha malo. Urcite potkas tu pravou, ktera tve srdce nezlomi a budete mit sve vysnene miminko.

Drzim palce, abys zvolil tu spravnou cestu a byl brzy stastny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
23.4.11 19:46

Když si to představím, že bych to zachránila - a písnu to na férovku - ano, nastěhuje se zpátky, bude vše chvilku super, za půl roku se zase rozmyslí, odejde a možná se zase někdy vrátí - ale taky se může stát, že ti odejde, to už budeš mít po možnosti popření otcovství a budeš pěkně solit a solit a solit…(a že mám bohužel více takových známých) Nakonec stejně nebudeš spokojenej a už vůbec ne šťastnej.. :-( Víš, na jejím místě bych ti - pokud bys mě zahnal do kouta - naslibovala hory doly, ale už přitom bych věděla, že se z toho kdykoliv zase vyvlíknu.. Promiň, ale některý ženský jsou opravdu mrchy…

Člověka mrzí někoho opouštět, kor člověka, kterého miluješ, a ještě k tomu malého prcka, ale věř, že časem bude zase lépe :wink: Moc ti to přeju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
23.4.11 19:50

tééda.. musim uznat,ze je to po dloouhe dobe co takovy problem vidim ocima chlapa, partnera, manzela, otce a docela me to reseni situace Vasi manzelky chvilemi az rozzurilo… necetla jsem celou diskuzi,ale ja osobne bych asi pockala do daneho ultimata a pak bych asi sla k rozvodu a i k popreni otcovstvi.. vzdycky kdyz slysim nebo ctu takovyhle pribeh,tak mi to prijde tak moc lito, protoze ja sama jsem tehu mam necele tri mesice do porodu a s miminkem jsme zustali sami a kdyz vidim jak se nekdo jiny snazi tu rodinu udrzet a stejne to nejde a dopadne to v tom nejhorsim jao je rozvod apod,tak se mi z toho chce plakat ( a to nemusim mit ani tehu hormony ) drzim Vám moc palce aby jste to s nervikama vydrzel a co nejlepe vyresil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.11 19:58

to tak bývá, lidi co nechtějí mají a ti co by rádi, tak nemají :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
23.4.11 19:59
monopolicek píše:
to tak bývá, lidi co nechtějí mají a ti co by rádi, tak nemají :(

to je svata pravda, bohuzel… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
23.4.11 20:04

Nečetla jsem komentáře..

To je tak, když mrcha potká hodného chlapa..

Kdybych to měla soudit dle tvého jednostraného popisu, tak je načase to rozseknout a zavřít nad tím vodu.
Ona je labilní, dle mého naprosto nevhodný člověk pro tebe, navíc dítě není tvé a bud rád, že je ve věku, kdy ti to neurve srdce..

Nikdy to nebude lepší, nikdy si nebudeš jist ničím, nikdy tě nemilovla a nikdy jsi ji napoznal jaká doopravdy je..

Ale trochu mi vrtá hlavou, proč TAK moc hodný, laskavý, fin. zajištěný, chápavý, tolerantní, komunikativní chlap už dávno není zadaný.. :roll: ( to je víc než podezřelé) - navíc jsi psal, že minulý vztah byl se ženou s dítětem, takže také žádný šlágr..a též tě podvedla..
Tak bud ho máš malýho, nebo koktáš..Já fakt nevím, kde jinde by mohla být chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
23.4.11 20:05

monopolicek
tvůj příspěvek jsem přečetla celý a musím i odpověď rozdělit na několik bodů
1, jsi asi dost velký dobrák, nevím jaký jsi jako muž, jak vypadáš, jak jsi na tom se ženami celkově…ale podle mě je dost divný, že tak důvěřuješ…holka spí u svého bývalého přítele a tys věřil, že nic nebylo??? promiň

2, to žes dítě přijal je super věc, opravdu podle mě to každý nedokáže, ale po porodu i mě manžel vyčítal, že si doma připadá jak druhý kolo u vozu…to bych asi manželce nevyčítala, je to prostě u nás ženských tak, ne že bych si manžela nevážila, ale najednou se točí všechno kolem prcka, je to moc veliká zodpovědnost, úplně něco jiného nového…takže to bych opravdu prominula…čas to zase urovná…teda pokud je ve vztahu vše v pořádku

3, dle mého názoru ona potřebuje něco jiného, pořádně dostat na prdel… (obrazně, možná i doslova) ne takového hodného chlapa, nezaslouží si tě, a ona to moc dobře ví, udělá to zase…ví, že někde jsi a že kdyby bylo nejhůř zase u tebe najde otevřené dveře…měl bys svoji lásku a dobrotu opravdu investovat někam, kde se ti to navrátí…35 není takový věk abys to musel zabalovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.11 20:10
Lizbeth píše:
ale trochu mi vrtá hlavou, proč TAK moc hodný, laskavý, fin. zajištěný, chápavý, tolerantní, komunikativní chlap už dávno není zadaný.. :roll: ( to je víc než podezřelé) - navíc jsi psal, že minulý vztah byl se ženou s dítětem, takže také žádný šlágr..a též tě podvedla..
Tak bud ho máš malýho, nebo koktáš..Já fakt nevím, kde jinde by mohla být chyba.

a nebo je to o výběru partnerek, u té bývalé byl problém, který se ukázal až následně a teprve až po 2 letech jsem vlastně pochopil proč jí otec jejich dcery opustil hned po porodu. pak se objevila nevěra a problém byl na světě. Tak jsem to překousával asi půl roku a pak i kvůli, ale nejen kvůli stávající manželce jsem ten vztah ukončil.
Takže zadaný ano, ale ne vždy se člověk trefí :( to je život.
a nebo je to jak říkáš ty :) což ale asi nevysvětluje, to co jsem popsal v prvním příspěvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.11 20:14
draga píše:

ad 1) já nikdy nepsal že jsem nevěřil že nic nebylo, jen jsem nějakou dobu dělal že to nevidím, pak to vypadalo že se to urovnalo

ad 2) já jí to nevyčítám. tady nešlo vůbec o samotný fakt okolo koho se tu co točí, ale o to celkové prostředí, o to že cítíte že vám ten druhý nedává to co by měl nebo mohl, ale víte že to zdaleka není z důvodu malého dítěte, ale že je ten problém hlubší.
Víte, kdyby se nestalo to všechno před rokem, vůbec bych stávající stav v domácnosti po příchodu prcka neřešil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
23.4.11 20:20

já ti tykám tak mi nevykej :)
ale v podstatě ty to víš, ty potřebuješ jen ujistit…dle mého názoru ti to tu napsaly téměř všechny…konej…máš jistotu, že teď je opravdu u maminky

monopolicek píše:
draga píše:

ad 1) já nikdy nepsal že jsem nevěřil že nic nebylo, jen jsem nějakou dobu dělal že to nevidím, pak to vypadalo že se to urovnalo

ad 2) já jí to nevyčítám. tady nešlo vůbec o samotný fakt okolo koho se tu co točí, ale o to celkové prostředí, o to že cítíte že vám ten druhý nedává to co by měl nebo mohl, ale víte že to zdaleka není z důvodu malého dítěte, ale že je ten problém hlubší.
Víte, kdyby se nestalo to všechno před rokem, vůbec bych stávající stav v domácnosti po příchodu prcka neřešil.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.11 20:22

bohužel pro mé rozhodování vím že manželka opravdu odjela k mámě a ne k bývalému, opak by mě to velmi ulehčil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.11 20:26

tak žalobu mám napsanou. no, nic moc řeknu vám :(
nejraději bych si urazil ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
23.4.11 20:27
monopolicek píše:
tak žalobu mám napsanou. no, nic moc řeknu vám :(
nejraději bych si urazil ruce.

nezavidim Ti tu situaci.. ja jsem mlada,tak jsem se s tim zatim nesekala a doufam,ze ani nesetkam… ale nic prijemneho… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
23.4.11 20:27
monopolicek píše:
bohužel pro mé rozhodování vím že manželka opravdu odjela k mámě a ne k bývalému, opak by mě to velmi ulehčil

Myslím,že jsi tu dostl spousty odpovědí.Je jen na tobě jak se zachováš,ale měl by jsi vzchopit a nenechat po sobě už šlapat.Ty nemůžeš vědět co ona kde provádí a s kým vším je v kontaktu…

Držím palce aby jsi někdy potkal tu pravou,v každíém vztahu jsou mračna,ale přeženou se.takovéhle zrady se neodpouští,já bych to tedy nedokázala ani u člověka kterého bych milovala,tohle milujcí člověk nedělá :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí