Co na to vy ženy? Poradíte muži na eMiminu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.4.11 16:12
Markéta80 píše:
Jen by mě zajímalo jakou by měla reakci kdybys jí řekl že požádáš o výmaz v rodném listu a popřípadě o rozvod, jestli by jí to vůbec vadilo a třeba se nad sebou zamyslela

rozvádět se prý nechce a vyčítá mi že o tom mluvím. Co se týče výmazu, vyjádřila se že nechce výmaz, že chce abych byl otec toho dítěte a na můj dotaz proč vlastně se mi dostalo odpovědi že prý proto „že jsem výborný táta“. to ale na druhé straně nekoresponduje s jejími obavami z budoucna že dítě by mělo jiného tátu než biologického a co kdyby se bio někdy ozval že ?
Pokud se v tom někdo vyzná, já to bohužel nejsem :(
Popravdě mi to přijde že si jen udržuje stále zadní vrátka aby se měla kam vrátit a nezazdila to. stejně tak to bylo i vloni když se vrátila k bývalému a hrála to na obě strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
23.4.11 16:13

Taky jsem dočetla :mrgreen:
Klobouk dolů před tebou, fakt…ty máš teda nervy. Podle mě … bývalý je srdeční záležitost, a ty jsi pro ní partner z rozumu. Takže k bývalému jí to pořád táhne a po tolika zkušenostech je zřejmé, že to jen tak neustane. Plně taky tady souhlasím s Michaelou 1808. Seber rozum do hrsti a poslední zbytky sil a vycouvej, dokud je čas. A hlavně vydrž a neustupuj. Je mi jasné, že když jí miluješ, je to hodně těžké, a každému se dobře radí. Ale z tvého příběhu cítím, že sám moc dobře víš, co musíš udělat, aby to trápení skončilo. A že je ti 35 a že je to pozdě na nový vztah? Haha :mrgreen: Jsou tomu 4 roky, co mi tady stejná slova ubékával švagr, kterého v té době podvedla jeho přítelkyně… A jak to dopadlo? Poslal jí někam, brzy poznal jinou ženu, do roka byla svatba a dnes je na cestě druhé mimčo :lol: a myslím, že je moc šťastný. Nikdy není pozdě na nový začátek!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.11 16:13
Nela_M píše:
Můžu se zeptat, proč jsi jí dal opět ultimátu, když to po tom prvním dopadlo tak, jak to dopadlo? Opět jí do něčeho tlačíš a ona se třeba k Tobě vrátí jen proto, aby Tě měla pojišťeného a mohla se vklidu rozmyslet co chce :cry: Chtěla týden, tak bys jí ho měl dopřát a pak požadovat jasnou odpověď.

O ten výmaz bych asi zažádala v každém případě dokud máš čas, protože se obávám (a nechci být špatným prorokem), že to u vás moc dobře nedopadne.

Přeju pevné nervy :kytka:

protože chci prostě vědět na čem jsem, vloni když odjela tak říkala že chce 14 dní a byla tam skoro 3 měsíce a vyšel z toho potomek s někým jiným. Já opravdu nechci čekat až se znovu stane něco podobného. chci věci řešit hned a vědět hned co a jak. Navíc ona sama ví a říká že se sama rozhodnout neumí.

Příspěvek upraven 23.04.11 v 16:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
23.4.11 16:14

Ahojky,
vesměs souhlasím s holkama. Akorát z Tebe dělá blbce. Jasně, že se ujišťuje jestli jí miluješ- chce mít jistotu, že se má kam vrátit. Myslím, že měla času dost na to rozhodnout se. A řešit co a bude až…to mi přijde trochu uhozené :roll: . Za tu dobu než dítě vyroste se může stát takových věcí a navíc si myslím, že otec není automaticky ten, kterej dítě zplodí, ale ten kdo mu dá lásku,…
Já bych požádala o rozvod i o výmaz akorát pak budeš na dítě platit nic víc.
Za manželkou bych udělala tlustou čáru.Věřím, že to nebude lehký, ale asi to nebyla ta pravá.
A že ti je 35? No a? TO snad život nekončí ne? Určitě si někoho najdeš, někoho kdo si tvoji lásku zaslouží. :palec:
Držím palce :kytka:
Paaa Luci :mavam:

• Citovat
  • Upravit
14871
23.4.11 16:15
monopolicek píše:
Markéta80 píše:
Jen by mě zajímalo jakou by měla reakci kdybys jí řekl že požádáš o výmaz v rodném listu a popřípadě o rozvod, jestli by jí to vůbec vadilo a třeba se nad sebou zamyslela
rozvádět se prý nechce a vyčítá mi že o tom mluvím. Co se týče výmazu, vyjádřila se že nechce výmaz, že chce abych byl otec toho dítěte a na můj dotaz proč vlastně se mi dostalo odpovědi že prý proto „že jsem výborný táta“. to ale na druhé straně nekoresponduje s jejími obavami z budoucna že dítě by mělo jiného tátu než biologického a co kdyby se bio někdy ozval že ?
Popravdě mi to přijde že si jen udržuje stále zadní vrátka aby se měla kam vrátit a nezazdila to. stejně tak to bylo i vloni když se vrátila k bývalému a hrála to na obě strany.

To nejsou vrátka ale VRATA, který má porád otevřený dokořán!!
No tak podle toho co si napsal viz. výše tak je to jasné, i když jí teď „natlačíš“ do rozhodnutí vrátit se, kdo ti zaručí to že se za týden nerozhodne jinak?Tobě pak zbydou jen oči pro pláč! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.4.11 16:17

Prekvapuje reakce manzelky.Ja byt na jejim miste asi bych se bala aby syna nechtel do sve pece.Kdyz nechce vymaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
23.4.11 16:18

nečetla jsem všechny komentáře, už ten počáteční příběh je dost dlouhej :wink: ale jediný co tam na mě křičí je, že slečna, teď teda už paní, ti lhala úplně od začátku a s prominutím z tebe dělá blbce. Ale na druhou stranu, ty ho ze sebe dělat necháš…se mi zdá, že si prostě moc hodněj. Jestli to ještě stihneš, svoje otcovství zruš, protože jak už si pochopil, dítě s tebou nikdy nebude a když ani není biologicky tvoje, tak je to vážně k ničemu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
23.4.11 16:19
monopolicek píše:
Markéta80 píše:

No tak sis hezky odpověděl. Pokud enchci výmaz a rozvod tak se dle toho chovám. O výmaz požádej hned a až se uráčí přijít domů tak bych řekla i o rozvodu. Tohle prostě neni život :-? . bere tě jako jistotu ale ne partnera pro život a ví že s emůže zase kdykoliv vrátit protože si jejistá že jí miluješ a dítě taky a nepřipouští si že by to mohlo být jinak. Já osbně už bych na nic nečekala, vždyt je to během krátké chvíle už podruhé :-? a jennechápu co sama chce. nebo si řekla že sice nejsi bolologický ale budeš lepší otec než ten druhý ale co cítí ona sama je možná ěnco jiného. Ale furt lepší je to ukončit ted než za pár let a stejně k tomu dojde. nevěřim že by se změnila že by jste měli štastné amnželství, stejně ta nedůvěra tam už bude a kdykoliv by někam odjela tak budeš mít podezření kde a ským je a co tam dělá :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
23.4.11 16:20

chci se zeptat,finančně jsi na tom asi dobře že?Není s tebou jen z toho důvodu,že jí zaopatříš a i její dítě,proto nechce výmaz a rozvod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
monopolicek píše:
Nela_M píše:
Můžu se zeptat, proč jsi jí dal opět ultimátu, když to po tom prvním dopadlo tak, jak to dopadlo? Opět jí do něčeho tlačíš a ona se třeba k Tobě vrátí jen proto, aby Tě měla pojišťeného a mohla se vklidu rozmyslet co chce :cry: Chtěla týden, tak bys jí ho měl dopřát a pak požadovat jasnou odpověď.

O ten výmaz bych asi zažádala v každém případě dokud máš čas, protože se obávám (a nechci být špatným prorokem), že to u vás moc dobře nedopadne.

protože chci prostě vědět na čem jsem, vloni když odjela tak říkala že chce 14 dní a byla tam skoro 3 měsíce a vyšel z toho potomek s někým jiným. Já opravdu nechci čekat až se znovu stane něco podobného. chci věci řešit hned a vědět hned co a jak. Navíc ona sama ví a říká že se sama rozhodnout neumí.

Myslím, že jsi v podstatě rozhodnutý a víš co máš dělat :wink:

Teď záleží jen na Tobě, jestli jí necháš rozhodnout v jí zvoleném časovém období nebo to rozhodnutí z ní budeš páčit. Protože jestli se rozhodne dneska, tak Ti jednou třeba vyčte, že to vlastně takhle nechtěla a je to Tvoje vina, protože jsi jí do toho rozhodnutí dotlačil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
monopolicek píše:
Nela_M píše:

Myslím, že jsi v podstatě rozhodnutý a víš co máš dělat :wink:

Teď záleží jen na Tobě, jestli jí necháš rozhodnout v jí zvoleném časovém období nebo to rozhodnutí z ní budeš páčit. Protože jestli se rozhodne dneska, tak Ti jednou třeba vyčte, že to vlastně takhle nechtěla a je to Tvoje vina, protože jsi jí do toho rozhodnutí dotlačil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kattkka píše:
Prekvapuje reakce manzelky.Ja byt na jejim miste asi bych se bala aby syna nechtel do sve pece.Kdyz nechce vymaz.

Teď se přiznám, že jsem bohužel ten příspěvek vůbec nepochopil :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
23.4.11 16:23

Já jsem to pochopila tak ,že jestli se nebojí ,že se rozvedeš a budeš chtít malého do své péče ikdyž není tvuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
23.4.11 16:24
monopolicek píše:
kattkka píše:
Prekvapuje reakce manzelky.Ja byt na jejim miste asi bych se bala aby syna nechtel do sve pece.Kdyz nechce vymaz.
Teď se přiznám, že jsem bohužel ten příspěvek vůbec nepochopil :(

No mohl bys pak po rozvodu zažádat o svěření do své péče přeci, pokud bys byl jako otec v RL! 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
23.4.11 16:26
monopolicek píše:
Markéta80 píše:

je to jasné! výborný otec k placení alimentů…nedivím se jí, že výmaz nechce, je to jistý příjem na 26 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí