Co na to vy ženy? Poradíte muži na eMiminu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1863
23.4.11 15:50

ještě by mě zajímalo, kolik je manželce let? a jak psaly holky…fakt s vámi zametá, to si nezasloužíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.11 15:50
michaela1808 píše:
ještě by mě zajímalo, kolik je manželce let? a jak psaly holky…fakt s vámi zametá, to si nezasloužíte.

26 jí bude, mě 35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.4.11 15:53

Manzelka je opravdu nevyzrala bohuzel.A jestli to je o veku nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13048

Tvoje žena se vrhla do vztahu s tebou, aniž by měla vyřešenou svoji minulost. Od nefungujícího vztahu je k rozchodu někdy dost daleko.
Rozum jí asi říkal, že vztah s bývalým je k ničemu. Ale zamilovaná do něj stále byla. A tak to dopadlo tak, že s tebou sdílela ty všední starosti a s bývalým trávila méně času, takže některé problémy už nebyly tak palčivé a zároveň tu bylo vzrušení zakázaného…
Na 90% s ním spala většinu doby, co chodila s tebou.
Tvoje chyba byla, žes ji tlačil do rozhodnutí, které nebyla schopna udělat. Nechala se unášet životem a tebou.
Je samozřejmě svéprávný člověk, do spousty věcí se neměla nechat tlačit.
Ale to se prostě někdy lépe říká než dělá. Podle mě je taky trošku nevyzrálá, protože říkat, že neví, jestli mu může odepřít biologického otce, který ho nechtěl, a nepíšeš, že by se zajímal, to je od ženské znak totálního zmatku.
Syn podle toho, co píšeš, nejspíš biologicky tvůj není, manželka tě nemiluje a asi ani nikdy nemilovala. Protože jí to její nevyřešená minulost nedovolila.
Jestli chceš za této situace dál pokračovat ve vztahu, tak ti přeji hodně trpělivosti. Došlo to podle mě tak daleko, že bude problém to řešit tak, aby tě tvoje manželka začala milovat a vážit si, co v tobě má.

Příspěvek upraven 23.04.11 v 16:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863

to není zas taková puberťačka, jak by se zdálo…asi potřebovala hned na začátku poznat mantinely a pravidla ve vztahu a po první krizi pevnou ruku (samozřejmě myslím obrazně!), jinak si tu její zmatenost moc neumím vysvětlit. prostě nabyla dojmu, že s tebou (váma) může orat…a tak to dělá a ani nepovažovala za nutné si promluvit z očí do očí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
23.4.11 15:54

Nekdo je vyzrálý ve dvaceti ,někdo nedospěje nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
23.4.11 15:56

souhlasím se Sany…spala s ním a od začátku věděla, že dítě je jeho a pak už se jen nechala unášet rozhodnutími, do kterých jsi ji tlačil…to nebylo asi moc o lásce. bohužel. tady fakt asi není o čem dál uvažovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
23.4.11 15:59

Jí být tebou/snad nevadí že tykám) :oops: ,tak zažádám o ten výmaz.Podle mě by jsi pak tvrdě narazil a ona tě škubala na alimentech.Když se dáte dohromady tak to bude tvůj syn i tak na to nepotřebuješ rodný list.Bohužel to na nápravu nevidím,ikdyž zamilovaní lidé dělají divné věci.Píšeš,že nechceš být sám,že se bojíš,že si nikoho nenajdeš.Spousty žen je samotných,mají i děti a na rukou by tě nosily.Nench se sebou orat,jsi přeci člověk,který tajky potřebuje city přijímat a ne jen čekat kdy se „manželka“ uvolí ti nějaký city projevit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.11 16:00

dostala ode mě stejné ultimátum jako vloni. buď se ještě dneska rozhodne že chce být se mnou o čemž tam jela přemýšlet a nebo ví že půjdu žádat o rozvod a popření otcovství.
jak ona sama ale říká, stálé věří že ji miluji i s jejími chybami a ví že její řešení jsou špatná, ale nemůže si pomoct.
otázka je, co kdyby se opravdu chtěla vrátit, co pak ? dá se vůbec takovému člověku věřit ? to je asi zbytečná otázka po tom co jsem tu četl, ale ono se to vždycky líp píše než když člověk v té situaci opravdu je.
Momentálně nevím, jestli ji víc miluju a nebo nenávidím za to všechno co udělala a hlavně jak to udělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
23.4.11 16:05
verenika píše:
Jí být tebou/snad nevadí že tykám) :oops: ,tak zažádám o ten výmaz.Podle mě by jsi pak tvrdě narazil a ona tě škubala na alimentech.Když se dáte dohromady tak to bude tvůj syn i tak na to nepotřebuješ rodný list.Bohužel to na nápravu nevidím,ikdyž zamilovaní lidé dělají divné věci.Píšeš,že nechceš být sám,že se bojíš,že si nikoho nenajdeš.Spousty žen je samotných,mají i děti a na rukou by tě nosily.Nench se sebou orat,jsi přeci člověk,který tajky potřebuje city přijímat a ne jen čekat kdy se „manželka“ uvolí ti nějaký city projevit.

tak tak…přesné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
23.4.11 16:07

asi bych jak píšou holky nechala udělat výmaz :-? . tak ěnjak nevěřim že i kdyby se ted opět vrátila že to je na vždy a co pak :-? . A je to známé že kolikrát to tak je že nebiologický otěc platí a dítě ho ani nezná :-? . A určitě už bych to řešila, ale jinaks i myslim že Váš vztah už je mrtvý. je a bude tam jen nedůvěra a podezírání,a to pro štastný život fakt není. manželka asi nikdy nebude ěvdět co chce ale v téhle chvíli bohužel nemyslí ani na dítě a o věku to neni. někdo prostě nebude nikdy zralý pro dospělý život. Jen by mě zajímalo jakou by měla reakci kdybys jí řekl že požádáš o výmaz v rodném listu a popřípadě o rozvod, jestli by jí to vůbec vadilo a třeba se nad sebou zamyslela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
23.4.11 16:07

Ztracená důvěra se velmi těžko vrací zpět.Je jen na tobě jesli na to máš sílu ,nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
23.4.11 16:10

asi bych se přiklonila k názoru podat žádost o rozvod a zrušení otcovství — v případě zlepšení se to stáhnout do určté doby nechá vždy ale ona se aspoň „vycuká“ :nevim:

ale asi bych nečekala ani na ten její týden a hned po velikonocích jí napsala že jsem podala žádost o rozvod. tečka. žádné diskuze :think:

přeju hodně štěstí, rozhodování je hrozně těžké, ale mě by tohle ubíjelo (a je jedno že já jsem ženská a vy chlap)

každopádně všichni tu máme stejný názor a to, nenechat sebou orat, takže hodně zdaru v rozhodování! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
23.4.11 16:10

JJ zažádej o výmaz, syna můžeš milovat a být mu otcem i bez papíru…
A pokud se rozhodnete být opravdu spolu, a znovu by tě nedej bože opustila…tak pak nebudeš muset řešit problémy s otcovstvím a alimenty!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
23.4.11 16:11

Můžu se zeptat, proč jsi jí dal opět ultimátu, když to po tom prvním dopadlo tak, jak to dopadlo? Opět jí do něčeho tlačíš a ona se třeba k Tobě vrátí jen proto, aby Tě měla pojišťeného a mohla se vklidu rozmyslet co chce :cry: Chtěla týden, tak bys jí ho měl dopřát a pak požadovat jasnou odpověď.

O ten výmaz bych asi zažádala v každém případě dokud máš čas, protože se obávám (a nechci být špatným prorokem), že to u vás moc dobře nedopadne.

Přeju pevné nervy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria