Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelko, stejne to nestojí za trápení.
Pro me je největší dar, ze jsme zdraví, máme se radi a pomáháme si. A babičky i dědečky máme taky zdravé v rámci jejich veku. ![]()
To, jestli budou takove, nebo mailové dárky, neni přece az tak podstatné.
@Anonymní píše:
@isp Pampelišky ty květy ona jí! Na vlastní oči jsem ji viděla
Já taky. Listy a květy přímo, nebo do salátu. Je to mnamka.
@Anonymní píše:
@renda81 Jen je mi divné proč to tak rozděluje tomu to a tomu tohle. Kdyby dostal každý mýdlo tak by to bylo teprve divné, asi.
Ale jo vyprdnu se na to, ale zajímal mě názor nezaujatých.
hlavně, že ty s manželem si uděláte doma pěkné Vánoce, to je nejdůležitější jaký to máte doma, a co je pak není důležitý, hlavně ona to rozděluje protože ty jsi pro ní rodina, ale její dcera je její dcera to je něco jiného. Nemůžeš přeci chtít mít srovnatelně stejné dárky jako ona
@renda81 Hm,já dávám stejně, tak nějak, tak jsem myslela že to tak je slušnost.
No už jsem švagrové říkala že jí ty mýdla od její matky zabalim letos pod stromek a budu mít pro ni dárek hned ![]()
@Anonymní píše:
Zrovna totiž psal muž že od ní veze dárky a já už mu psala že žádné mýdlo nechci!
Loni jsem tu papriku hned druhý den po obdarování vyhodila a ani si na ni doteď nevzpomněl. Není to poprvé
Proto jsem navrhla ať nic nedává, ale zřejmě mi chce pít krev nebo co. Z jakého jiného důvodu mi dostaneme krávovinu a zbytek normální dárky, nevím co si o tom mám myslet a je mi to přinejmenším divné
pít krev, když se necháš, tvoje „blbost“(snad se neurazíš, nemyslím to nějak zle
). jen trochu nechápu, že se takovou věcí necháš vytočit, tím, že jí uraženě řekneš, že radši nic nechceš, tak jí akorát nahráváš na smeč, pokud je to provokatérka, a nemusí tě. to je fakt tak těžký s úsměvem poděkovat, a cestou domů dárek, který nechceš, vyhodit? možná by ji to přešlo, dkyž by to neupoutalo tu správnou pozornost ![]()
@Bubiii Tak to mě přijde divné, dyť je to pochcané od psa co jim tam běhá ![]()
@slavuska1 Říkám jí to ve vší slušnosti ať nic nekupuje, že dáme dárky jen dětem.
No schválně co bude letos…
@Anonymní píše:
Je to tchýně něco málo přes 50 let u staré babičky bych to pochopila.
My jim kupujeme fotokalendáře a dárkové koše většinou.
takže taky hrůza ![]()
Nech to být, proč se stejně nedopátráš tak si nenech kazit svátky ![]()
Nějaký důvod to asi má, napadlo mě, že tě třeba nemusí, ale když nedá ani vlastnímu synovi a jeho dětem, tak je to přinejmenším divné. Ale to asi nejde pochopit takové dary, to fakt musí dělat schválně. ![]()
@slavuska1 píše:
pít krev, když se necháš, tvoje „blbost“(snad se neurazíš, nemyslím to nějak zle). jen trochu nechápu, že se takovou věcí necháš vytočit, tím, že jí uraženě řekneš, že radši nic nechceš, tak jí akorát nahráváš na smeč, pokud je to provokatérka, a nemusí tě. to je fakt tak těžký s úsměvem poděkovat, a cestou domů dárek, který nechceš, vyhodit? možná by ji to přešlo, dkyž by to neupoutalo tu správnou pozornost
souhlasím, lidi si ten stres dělají fakt zbytečně ![]()
@bubulina píše:
Tak mýdlo ještě jde, ale ta paprika v sáčku s gumičkou
tak tak
![]()
Jinak zakladatelko, moje mamka celkem nedavno dostala od brachy a svagrove ustni vodu, asi to melo neco naznacit
lidi jsou ruzni, co nedokazu pochopit, tim se nezabyvam a oplacim podobne hodnotnymi darky ![]()
Jedna moje kamarádka vždy dostávala od tchýně dary co jí zbyli doma. Kámoška to ví, protože jí chodí uklízet tak ví co doma má. Levný a prošlý sprcháče, mýdla, prošlou čokoládu, smradlavou kávu a podobný sra*ky. Jednou se kámoška naštvala a nakoupila v obchodě s prošlýma věcma spoustu potravin, udělala tchýni dárkový koš. Tchýně po týdnu volala že měla dva dny běhavku po tom jejím jídle. Ona jí na to řekla že to tak má každý rok po dárcích od ní, od té doby jí dává svíčky nebo umělé kytky, z toho vyplývá že někteří jsou prostě sví a nemá cenu tím zabývat. Nikdy jim to nedojde, takže nejlíp dávat stejné dary.