Co si myslet o dárcích od tchýně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27265
23.12.14 22:31

Tvoje starosti bych takhle před Vánoci chtěla mít :D
Muž to nevidí, protože chlapi to vnímaj trošku jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
23.12.14 22:33

My mladým dárky nedáváme a aspoň o nás nepíší na emiminu.

• Citovat
  • Upravit
27265
23.12.14 22:35
@bamba píše:
:mrgreen: a dobře děláte, stejně by jsi se nezavděčila :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
23.12.14 22:54

Když někdo dělá rozdíly mezi dětmi, to taky odsuzuji, taky jsem to zažila v dětství. Dárky od tchýně vůbec neřeším, mýdlo i paprika je přece v pohodě a když se nehodí, tak se to vyhodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
23.12.14 22:55
@bamba píše:

to je ideální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
23.12.14 22:59
@bamba píše:

Třeba se tu objeví diskuze „Tchýně nám nedává źǎdné dárky, co si o tom myslíte?“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.12.14 23:01
@bamba píše:

aby zase nepomluvili, že lakota nedá ani blbý mýdlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
24.12.14 06:22
@Fikta píše:
Třeba se tu objeví diskuze „Tchýně nám nedává źǎdné dárky, co si o tom myslíte?“ :mrgreen:
@terinka4444 píše:
aby zase nepomluvili, že lakota nedá ani blbý mýdlo :mrgreen:
:mrgreen: Tož máte pravdu, ale teď vážně. Dohodly jsme se tak. Máme 6 vnoučat a jen 2 důchody, takže dárky kupuju v průběhu roku. Přemýšlet, co koupit dospělákům dá fušku, třeba jen se trefit do vkusu a než kupovat nějaké ptákoviny, tak to raděj nic.My se všichni sejdeme na Štěpána u nás na obědě a to nám stačí. Bývá to docela hukot. Letos nás bude 17.
  • Citovat
  • Upravit
85544
24.12.14 07:13

Mydlo mi prijde jeste jako celkem normalni darek, taky si davame kosmetiku, treba jen zabaleny krem, sprchac a podobne. Ta paprika se da pochopit, ale myslim si, ze mela byt pro Tebe a ne pro muze :think: :nevim: kdyz si to uvedomim, davame si i caje ;) ale tech darku mame vzdycky vic, tak se to ztrati a nikdy jsem to neresila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
24.12.14 07:30

Jo, prarodiče jsou občas už trochu mimo. Babička nám dala kdysi k Vánocům bílé papíry A4, at si máme na co malovat. Nebyl to celý balík, ale jen takový nezabalený štos papírů. :lol:

Tchýně každému kupuje oblečení. Ale na můj svátek asi zapomněla, a tak vytáhla na poslední chvíli svoje tričko ze skříně, dala mi ho, a k tomu vykládala pohádku, jak omylem ustřihla cedulku. :lol: :zed: To, že to tričko smrdělo jako všechno její oblečení ze skříně, netřeba rozebírat. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
24.12.14 07:30

@bamba Přesně tak, když jsem se odstěhovala od otce, dárky jsme zrušili (oni pro nás), my zachovali dárky pro prarodiče - někdy drobnosti, někdy větší dárky. Ke štěstí nám stačí společné posezení na svátek vánoční.

Ad zakladatelka - co takhle na příští vánoce vymyslet nějaké retro dárky, když vám to vadí.
Krabička mýdla + lak na vlasy, jedny ponožky + papuče či mýdlo na holení - vzpomněla jsem si na dárky, které jsou kupovala ve svém dětství. Praktické a užily se.

Příspěvek upraven 24.12.14 v 08:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
24.12.14 07:32

…taková domácí paprika z Maďarska nebo ze Slovenska…jednou jsem dostala od souseda…a nenechám na ní dopustit.Bylo jí asi půl kila a byla také v igelitovém sáčku s gumičkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
24.12.14 07:40

:lol: Ta paprika v mikrotenovém sáčku je vtipná. Takový dárek bych si od tchýně zasloužila já. A ani bych se nad tím nepozastavila.
I když je to trochu zvláštní, tak bych to neřešila. Jsou důležitější věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
24.12.14 07:47

Ted jsem si vzpomela, ze minuly rok nas tchyne „os-ala“ nejvic, to nema ani na zakladatelku. Prijeli jsme k ni o tyden driv oslavit Vanoce a predat si darky (zijeme v cizine a pres Vanoce jsme museli pracovat) a ona nam nekoupila vubec nic a ani jsme to neslavili, proste to ignorovala. Ze pry nemela cas neco kupovat (je to duchodce, ktery sedi cely den u TV, takze casu fura). To uz mrzelo teda hodne i muze. Darky od nas si vzala ani nepodekovala (bylo ji totiz trapne). To uz by bylo lepsi to mydlo nebo ta paprika :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4604
24.12.14 08:11
@bamba píše:

No a je klid. Navrhuju jí každý rok že dáme jen dětem, ale ona nekomunikuje.Bude to tak jak ona řekne, nic jiného neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová