Co si myslet o dárcích od tchýně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bamba
24.12.14 15:25
@terinka4444 píše:
nás 25. bude 26lidí a 26. jen 16 :mrgreen: všechno u mě, 27. hodím nohy nahoru a užiju si klidu :mrgreen: A 24. jen osm :mrgreen:

Jó, být mladá a zdravá, je to o ničem, taky jsem tu invazi zvládala levou zadní, teď je to drobet problém, ale je to jednou 2×.3×… :mrgreen: za rok.

• Citovat
  • Upravit
1226
24.12.14 15:32

Dárek od tchyně? Lepší nějaký než žádný :lol: Já jsem letos těhotná, a ještě nemocná a beru ATB, tudíž jsem se (pro ni z nepochopitelných důvodů) nepostarala o tradiční předvánoční úklid jejího bytu a jsem tím pádem na černé listině. No, uvidíme zítra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
24.12.14 17:51

Hele ja dostavam od tchyne zasadne kondicionery a telovy mlika, ktery ji staly dlouho v koupelne, jsou cely zapraseny :D predloni mi dokonce dala darek se jmenovkou partnerovy byvale zeny. Nevim, nakolik me nenavidi a nakolik je to setrnost, ale neresim to, jen se tomu zasmeju. Premyslela jsem, ze bych ji ty zaprasene veci jednou zabalila zpatky, ale nesnizim se na jeji uroven ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
24.12.14 21:24
@bamba píše: :mrgreen: Tož máte pravdu, ale teď vážně. Dohodly jsme se tak. Máme 6 vnoučat a jen 2 důchody, takže dárky kupuju v průběhu roku. Přemýšlet, co koupit dospělákům dá fušku, třeba jen se trefit do vkusu a než kupovat nějaké ptákoviny, tak to raděj nic.My se všichni sejdeme na Štěpána u nás na obědě a to nám stačí. Bývá to docela hukot. Letos nás bude 17.

Jasný. My se takhle dohodli se sourozenci, že budeme dávat dárky jen dětem ;)

@-Evka- když píšeš o retro dárcích, tak já v dětství tátovi kupovala tradičně pěnu na holení a vodu po něm, klasika. No až v dospělosti mi prozradil, že díky tomu má zásobu až do smrti. Aby byl do hladka, stačí mu se oholit jednou za čtvrt roku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
24.12.14 23:08

@LindaPraha já jsem taky tátovi kupovala Pitralon, nedávno na to vzpomínal. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
24.12.14 23:24

Já každopádně čekám, co jsi dostala letos.
Jinak Pitralon jsme dávali manželovýmu taťkovi taky, je na něj prostě zvyklej, tak mu nebudeme kupovat gillette :D
Manželovi jsem letos holení ani nekoupila, nějak mě to nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.14 23:40
@bamba píše:
My ovšem od dětí dárky dostáváme a to i přezto, že jim rok co rok říkáme, ať nic nekupují. Letos jsem zatrhla jakýkoliv alkohol, tak jsme od syna už dopředu dostali metrák obilí pro slepice. Pravda, ptal se, jestli nám to nevadí. Nevadí a aspoň ušetříme. Mě se to kritizování dárků nelíbí. Když někdo nedostane nic, cítí se ukřivděný, když něco, co se mu nelíbí, nebo jen maličkost, brble zase. Vždyť ty vánoce nejsou o množství, velikosti a ceny dárků, ale o setkání. Já, i když vím, že pro mě bude hodně náročné uvařit a točit se kolem 17. lidí se strašně těším, že se všichni sejdeme a vnoučata budou bourat barák.

Je fakt, ze vanoce jsou hlavne o vztazich a je skvele, kdyz se lidi sejdou a prarodice se tesi na vnoucata. Moje tchyne videla nase deti - vnoucata - naposledy minuly rok o vanocich, kdyz jsme se k ni vnutili na navstevu- manzel ji nekollikrat volal, jestli se s ni muzeme videt - na potreti mu rekla, ze tak teda at prijedeme, no…(zadne nadseni).Cely rok o sobe nedala vedet, zajem o vnoucata 0, nepotrebuje je videt ani jednou do roka, prestehovala se dokonce do noveho bytu (to vime od pribuznych) kde zije s pritelem a svym detem nedala adresu, takze vime jen mesto- no proste abysme neotravovali…a o darcich od babicky si muzou deti nechat jen zdat :roll:, ale vysvetlili jsme jim, ze k babicce jezisek nechodi a berou to v pohode - ona je pro ne proste cizi pani. Tchyne je proste rada, ze ji vnoucata a deti nevyrusujou z jejiho zivota. Anonym D.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.12.14 23:45

Ahoj :mavam:
Letos jsem dostala kostku mýdla v dárkové krabici se sprcháčem a žínkou. To už mi přijde normální.
Muž dostal štangli vysočiny.

• Citovat
  • Upravit
Silky123
24.12.14 23:49

Holky, mě dostala tchyně s dárky pro dcerku. Upozorňuji, že dcerce jsou tři roky, takže asi jako obal, jinak si to nedovedu přestavit - dcerka dostala „jetou“ školní brašnu a v tom pastelky, fixy, omalovánky a balík papíru :). „Výplň prima“. Manžel koukal a nechápal. Vzali jsme to tak, že bude dobrá (ta brašna) na nářadí… Dále to byl jetý plyšový králík, peněženka s kočičkou (od tchyně už to je její asi pátá peněženka…) a kosmetická taštička, (která je vždy v balíčku s kosmetikou zdarma), manžel psací potřeby, já kosmetiku a společný dárek 3000 puzzle. Skládám jen s dítětem ty malované, takže uložím do skříně a pošlu asi dál. :)

Ale je fakt, že to bylo zatím to nejlepší. Taky jsem od ní dostala, ještě než se dcerka narodila, jako osobní dárek plyšovou mňoukací kočku a manžel zvuky vyluzujícího osla…

• Citovat
  • Upravit
140244
25.12.14 03:45

Nikdy jsem od tchýně na vánoce nedostala dárek, ani manžel. Dětem dávala peníze. Nějak to neřešila a já jsem si zvykla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
25.12.14 04:24

Dlouho to trvalo, než jsem tchyni naučila, aby mi kupovala praktické věci (co se dá vypít, sníst, či nalít do vany). Z doby předtím mám doma několik kousků, které vždy nějakou záhadou spadnou na zem a rozbijí se. Za mě mýdlo a koření, proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
25.12.14 10:44

Pro zakladatelku - příští rok kup tchyni kovové frisbee (viz odkaz níže) :mrgreen: i když tak na ten článek koukám, tak dostat mýdlo je ještě dobrý :mrgreen:
 http://cilichili.cz/…edni-chvili/

jinak já ani neřeším, co dostávám nebo nedostávám za dárky. mám děti, jsem vycepovaná, že i kaštan je úžasný dárek, který se dá celý rok nosit po kapsách a přináší dobrou náladu :mrgreen: když mi někdo dárek chce dát, ať mi ho dá, když ne, nohu za krk si kvůli tomu nedám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
25.12.14 11:00

Myslím, že mýdlo a koření, pokud to koření není plesnivé, je lepší než šílené hrnky atd. Já zas dostala k svátku šílenou bonbonieru polské belgické mušle…neřeším to…jednou od sestry kleštičky na řasy…bála jsem se toho od prvního pohledu :) již to neřeším, poděkuju a je mi vše jedno… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.14 11:46

Děkuji všem za reakce :palec:

• Citovat
  • Upravit
920
25.12.14 18:33
@RoseK píše:
Hele ja dostavam od tchyne zasadne kondicionery a telovy mlika, ktery ji staly dlouho v koupelne, jsou cely zapraseny :D predloni mi dokonce dala darek se jmenovkou partnerovy byvale zeny. Nevim, nakolik me nenavidi a nakolik je to setrnost, ale neresim to, jen se tomu zasmeju. Premyslela jsem, ze bych ji ty zaprasene veci jednou zabalila zpatky, ale nesnizim se na jeji uroven ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak to už je jiná liga!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová