Co vás dneska potěšilo?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
612
23.1.11 23:50

Mě dnes potěšilo,že manžel konečně dodělal obložení stropů.Ale hlavně mě synek poprvé řekl MÁMO!!! :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
24.1.11 00:23

Mne potesilo, ze nejmladsi vstaval az v 7 rano a pak s nim jeste hodinu byla rec…nebo spis nerec :mrgreen:
Jinak den stal dost za houby, takze mne potesilo, ze jsem se ted zmatorila, uklidila kuchyn a dala pect bochanek na rano :palec: (az na to, ze ho za dve a pul hodky musim jit vyklopit :-? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
24.1.11 08:12
cancerka píše:
Novire zvládla sama? jako že jsi ji nemusela držet? Jsem zvědavá, kdy to právě dcerku začít učit.

Néé, držet jsem ji musela, ale já jsem úplně šťastná, že si v autě řekla (zaznakovala), že chce čůrat, vydržela ještě skoro 5min.!!! než jsme zastavili (jeli jsme po dálnici) a pak se vyčůrala :pankac: Doteď jsme všude sebou tahali nočník, protože v terénu měla problém a na záchod nebo travičku čůrat nechtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
24.1.11 12:05

jo ty myslíš mladší dítko???? tak to je faaaakt dobrá :potlesk: :potlesk: :potlesk:
jsem si nevšimla, že starší je klučina, tak ten asi nemá problém si dřepnout a držet gatě,aby si to nepočůral :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
24.1.11 12:23

Tak mě teda dneska potěšilo,že po 14 dnech redukční diety mám přes břicho o 6 cm mín a okolí už si začalo všímat.A taky mě potěšilo,že jsem si za odměnu dala sušenou švestku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
24.1.11 13:58

No jo, myslela jsem tu mladší :-) Je to zlatíčko…
Hlavně jsem byla šťasná, že to neodnesla autosedačka :mrgreen:

Já jsem se zas divila, že to chceš už učit vaši mladší, že má sotva rok a zdálo se mi to nějak brzo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
24.1.11 14:48

Tož hlavně, že jsme se nakonec pochopily :dance:
Ta mladší se mi do nočníčku vyčůrala zatím tak 4× :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
24.1.11 18:31

Tak me dneska potesilo, ze Jenik dal sam od sebe Davcovi vybrat barvu talirku na svacinu. Do ted to bylo „ja chci tento“ a na Davidka zbyl ten druhy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27248
24.1.11 19:51

Dneska mě potěšilo, že jsem si koupila krásný svetr a 2 podprsenky. Pak mě taky potěšilo, že jsme zvládli výlet do města bez kočárku a nesla jsem akorát vpřes velký přechod a pak posledním pár metrů u domu.
No a ze všeho nejvíc mě potěšilo, že se mi vrátil muž v pořádku za služevbní cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
24.1.11 19:56

Mě zas potěšil přítel :) teda spíš pobavil, ale byl fakt roztomilej. Jsem se ráno probudila, on na mě koukal jak na svatej obrázek a když jsem se zeptala, co se děje, tak mi řekl „Jsem měl takovej hnusnej sen, že jsi mě opustila a když jsem se probudil, tak jsem se dvě hodiny bál otočit a podívat se, jestli jsi tady.“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
24.1.11 20:07

Krasna diskusia,pohladkanie na srdci!
Mna dnes najviac potesilo ze moje babatko je v poriadku,uz ma skoro 3cm(9+1 tt),pekne sa hybe a bije mu srdiecko.
Ked sme dcerke oznamili ze bude mat surodenca-prijala to krasne,usmiala sa a hned planovala ako to vsetkym oznamime,kde bude babo spinkat a velmi sa tesila ze z nej bude velka(5r) sestricka!
Taketo okamihy su nezabudnutelne a nadherne!

A napad s pripomenutim si peknych chvil dna je super,budeme to doma robit kazdy den ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
24.1.11 20:51

:srdce: Mě dnes potěšilo, že mě manžel nechal po nespavé noci vyspat, přebalil a nakrmil dcerku a k večeři nám koupil výborné sýry :) A že holčička má každý den nové slovo :) dnes je to „komín“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
24.1.11 22:01

Dnes mě potěšilo, že mám konečně opravený šicí stroj a že už přišly látky z šijemdětem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
24.1.11 22:01
Verca182 píše:
Mě zas potěšil přítel :) teda spíš pobavil, ale byl fakt roztomilej. Jsem se ráno probudila, on na mě koukal jak na svatej obrázek a když jsem se zeptala, co se děje, tak mi řekl „Jsem měl takovej hnusnej sen, že jsi mě opustila a když jsem se probudil, tak jsem se dvě hodiny bál otočit a podívat se, jestli jsi tady.“ :-D

:palec: krasny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27248
24.1.11 22:02
palošek píše:
Dnes mě potěšilo, že mám konečně opravený šicí stroj a že už přišly látky z šijemdětem :dance:

Do dalších dní a lt by mě potěšilo, kdybych se stala manuálně zručnou a mohla psát to co ty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová