Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak dneska jen 20 minut.. Melisa se probudila
A to jsem jeste tech poslednich 10 minut cvicila s ni za zady. To jeste byla klidna
Jo a perlicka z dnesniho cviceni. Prisel ke mne kluk, kouknul na video, na mne a „hlasil t-shirt down (sundat tricko), pani pupika“. No jo.. kdybych mela takoveho pupika jako ona, tak se mi to svleka
Jeste, ze to pupika rika cesky, protoze jak nekde spatri zenskou, ci treba jen obrazek, kde kouka bricho, uz hlasi, ze tam pupika ![]()
@trpaslinka
to je bystrej klučina
můžu se zeptat, jak dloužo žiješ v Británii? A manžel je Čech nebo Brit?
Já se dneska dostanu ke cvičení nejdřív v sedm, manžel přišel dřív z práce tak jsme zasedli k večeři a po jídle jsem si řekla: A sakra! no s plným břichem toho moc neodcvičím ![]()
@trpaslinka to je šikovný klučík ![]()
Holky já dnes ještě nic, odpoledne jsem byla s kočárem, ušla jsem 6km ve vražedném tempu a hodinu pak rozdýchávala infarktový stav ![]()
Snad zítra ![]()
@Lizzi ziju tu 10 let (2. brezna to bude 10 let), partner je turek
Toho jsem poznala tady hned prvni rok, takze letos to bude 10 let, co jsme spolu.
@ElisC 6km to je slušná procházka, to máš dneska místo cvičení. A je Ti už dobře?
@trpaslinka a jak jsi se do Británie dostala? Já jezdila na vejšce na maliny do Skotska a úplně jsem si to tam zamilovala. Skotský venkov, to je prostě nádhera. A Edinburgh je pro mě město snů ![]()
Jinak jsem dneska dala slabých 20 minut posilování, nic moc, ani jsem se nezapotila, zítra na to musím pořádně šlápnout!
@Lizzi to je na delsi vypraveni. Ale kdyz to zkratim, tak byla jsem blba a nekomu verila a rucila na uver. Asi tusis, jak to dopadlo. Ja po zaplaceni uz nemela zadne penize pro sebe, tak jsem prodala byt (druzstevni), zaplatila z toho ten dluh a zbytek jsem mela pro zacatek tady.
@trpaslinka no jo, to jsou někdy těžké životní osudy.. ale zase díky tomu jsi poznala svého partnera a otce svých dětí ![]()
@Lizzi Ještě sem tam zakašlu, ale víceméně jsem už ok
Můžu se do toho pustit.
I 20 min je dobrých. Vše se počítá ![]()
Mimochodem, dneska jsem narazila na Tvoje album s perníčky. Jsi fakt šikovná, já to mám vždy nazdobené jako prvňák. ![]()
@ElisC děkuju ![]()
už se těším, až se dneska zase vrhnu na Tiffany, dvakrát jsem teďka cvičila jen svoje posilování, ale už to chce zase nějaký řád ![]()
Tak co holky? Jak to jde? Já včera necvičila. Pořád jsem se těšila, jak si zacvičím, až malá usne, ale ona ne a ne spát. No a když usnula, dělala jsem něco jiného. Kluk mi ji vzbudil po pár minutách
a tak byla celé odpoledne nepříjemná a ta nálada se přenesla i na mne. Vůbec mi syn dával poslední 2 dny zabrat. Jsem šťastná, že dnes konečně šel do školy. Já si dopoledne vyřídím nákupy a snad se dnes k nějakému cvičení dostanu.
@trpaslinka Ahoj, já taky necvičila
těšila jsem se, ale nějak to už večer nešlo. Mladší dostal zase rýmu a teploty, má to skoro nepřetržitě od podzimu a je to takový mazlík, takže se ode mě nehne na krok a pokud se nechová, tak se toho dožaduje, takže jsem byla večer utahaná.. Snad dneska ![]()
@Lizzi no, ja mam dneska horko tezko odcviceno. Mala nechela spat, takze jsem to dala s ni pod nohama. Nastesti se ani moc nepletla
Dneska jsem dala pul hodiny. Jen nechapu, ze vetsinou jsem po 20 minutach hotova a tuhle, jak jsem dala skoro hodinu, tak jsem nemela nejak pocit, ze by to bylo narocne
Jinak se musim pochvalit… vaha uz po ranu ukazuje pod 89
Jako cekala jsem, ze prvni 2 kila pujdou dolu rychle, ale tohle je extra kilo navic… ![]()
@trpaslinka no super
já se k tomu nikdy dřív než navečer nebo večer nedokopu, to je hrůza…