Cvičení podle Tiffany Rothe - Zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lizzi
29.2.16 14:42

@trpaslinka mně stačilo se podívat na fotky z léta a bylo to zpět :lol: možná taky vyzkoušet nějaké nové workouty :think:

• Citovat
  • Upravit
12185
29.2.16 14:53

@Lizzi me take demotivuje to, ze nic nevydrzim.. Snazim se dat alespon tech pul hodiny, ale od 20 minut mam vzdy sto chuti uz toho nechat. Proste mam na sebe vztek, ze to stejne nedavam a pak si rikam, jestli ma vubec smysl cvicit. Vzdy se presvedcim, ze ma, ze kazda minuta je lepsi, nez zadna minuta, ale proste ten pocit z toho, ze jsem neschopna, to mne dost demotivuje. Pak si rikam, ze prave proto to nesmim vzdavat, aby mi to slo casem lepe, ale pak se zase prihlasi ten certovskej hlasek, co rika „jsi neschopna“ a zase mam akorat vztek a ja nejsem z tech, kterym vztek na sebe pomuze. Ja naopak potrebuju byt dobre naladena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
29.2.16 15:34

@trpaslinka hm, chápu. Já taky musím mít dobrou náladu na cvičení. Kolikrát, když uspávám Štěpiho v sedm, tak bych tam s ním nejraději zůstala ležet, ale pak se prostě hecnu a jdu cvičit a ten dobrý pocit za to stojí. Mě třeba i dobře naladí to, jak se Tiff u těch workoutů usmívá, jak motivuje slovem. A hlavně nejdůležitější jsou výsledky. Vidím to a to mě motivuje nejvíc.

• Citovat
  • Upravit
3198
1.3.16 10:34

@lamicina tady je odkaz na to video co si hledala :-)
 https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
1.3.16 10:56

@trybitka to vyoadá dobře, to je klidně i pro starší dámy, nebo klidně si to dát v kanclu, když jso uostatní na obědě :mrgreen:
Jinak, holky, jak jsem před pár dny psala, že jsem nafouknutá a měla jsem z toho dost mindrák, tak dneska se ukázalo, že to asi byla ovulace, protože jsem dneska dostala první ms od porodu. Synovi je rok, takže si dala celkem na čas, ale aspoň vím, že když budu za tri týdny zase jako balon, není to dietní chybou :lol:

• Citovat
  • Upravit
3198
1.3.16 13:10

@Lizzi to je dobrý vědět. :palec: já dostala ms po prvním porodu za 17měsíců, tak jsem zvědavá kdy to bude teď. :think:
Já mám dneska odcvičeno. 3 dny jsem nevcičila, protože jsem byla nějaká nachlazená. Dala jsem FITTEST WINNER Sexual Healing Workout w/ Tiffany Rothe! | TiffanyRotheWorkouts a 10 Minute Booty Shaking Towel Workout!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
1.3.16 16:37
@trybitka píše:
@lamicina tady je odkaz na to video co si hledala :-)
https://www.youtube.com/watch?…

to je přesně ono, díky moc, jsi zlatá :kytka: :pankac:. JJ @Lizzi já navrhovala v práci, že můžeme cvičit hromadně, kolegyni se to docela líbilo, hlavně ji naladil cvičební úbor.:D Ne vážně na protažení je dobrý, účinný a ne moc dlouhý, prostě ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
2.3.16 10:06

Ahoj holky :mavam: tak jsem to nevydržela a včera jsem se přeměřila. Docela jsem při té menstruaco splaskla, tak jsem si říkala, že to nebude tak hrozný. No a nebylo :-) pas a boky stejný, ale na zadku a stehnech mám o centimetr míň :dance:

• Citovat
  • Upravit
12185
2.3.16 11:13

@Lizzi no super.. ja dneska stoupla na vahu a zase o kilo vic… jako jestli to takhle pujde dal, tak budu mit za chvilku jako na zacatku roku. Kdyby to pocitani kalorii nebyla takova pakarna, tak znovu pocitam, ale ja nad tim travila veky. Kazde varene jidlo vse rozvazit, spocitat, secist, rozdelit… no proste jsem pocitala kalorie dele, nez jsem varila, tak jsem to vzdala. A od te doby, co nepocitam, tak to jde zase nahoru.. Zkusim se domluvit s chlapem, ze mi bude davat mene penez a at si ji zase venku, jako driv. O vikendu bych samozrejme varila, aby mel zmenu a take kluk musi jist, ale pondeli-patek ji kluk hlavni jidlo ve skole a doma stejne skoro nic neji. Tak bude dostavat studene vecere, jako chleba s necim. A ja bych tak mohla delat vice toho, co kluci neji (vice zeleniny, mene omacek a kdyz uz, tak rozhodne ne smetanove, maso kruti, ryby.. atd). Jsou totiz dost vybiravi a tak mi chlap ji treba jen kureci prsa a hovezi maso. Zadne rybi, nema rad kruti, kureci stehna, jako turek nesmi veprove, jeste, ze mne alespon do halal nenuti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
2.3.16 11:18

Tedy ne, ze by mi halal vadilo, ale je tady blbe k sehnani a kdyz uz, tak je mnohem drazsi :)) No nic… asi bych si mela jit neco zacvicit.. Jestli bude chlap zitra fakt doma (moc tomu neverim, ale co kdyz), tak cvicit nebudu moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kacik1988
2.3.16 19:22

@Lizzi tak to je super :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1309
3.3.16 00:04

Ahoj holky, já už týden nic :zed: Ke konci týdne nebyl čas, přes víkend jsme měli návštěvu a když jsem myslela, jak v pondělí hezky začnu, musela jsem něco sníst, bylo mi tak zle, že při každém pohybu mi bylo :poblion:
Dneska jsem lehce začala 6km procházkou a zítra chci dát alespoň půl hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
3.3.16 00:09

@trpaslinka Mě váha taky totálně s.re :oops: :mrgreen:
Z plánovaných 4 mám dole 1,5 kg. A můj jídelníček je fakt katastrofa, no dneska jakž takž. Ke svačině jsem měla ananasovo - okurkové smoothie místo čokolády :mrgreen: A večer jsem se taky držela :lol:
Zítra zkusím to mangové a večer budu mít kolem břicha o 5 cm míň :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
3.3.16 13:27

Holky, já myslím, že nemusíte jíst úplně zgruntu jiná jídla, jakože „zdravá“. Chce to jen nahradit nevhodné potraviny těmi vhodnými. Místo bílého cukru kupovat třeba třtinový, nebo nějaké sirupy (já mám ráda datlový a rýžový), používat med, nekupovat jen bílé pečivo, jíst více zeleniny a ovoce. Třeba když je chuť na něco skladkého, dát si pomeranč, nebo jablko, nebo jiné ovoce, k pečivu a obecně ke studeným jídlům si dávat hodně zeleniny, nezahušťovat smetanou nebo jíškou a tak :-) jinak taky dělá hodně cyklus, já vždycky kolem ovulace nedopnu gatě a to jako fakt!
Nebo třeba peču domácí sušenky z žitné nebo špaldové mouky a tam si tu čokoládu do těsta klidně na kousky nakrájím. Nebo obecně místo čokolády jíst karob. Ty varianty jsou :-) držím vám palce!

• Citovat
  • Upravit
12185
3.3.16 16:35

@Lizzi no, ja myslim, ze par dni budu mit poradnou dietu.. mam nejakou strevni chripku a dneska travim skoro cely den na WC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková