Cvičení podle Tiffany Rothe - Zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lizzi
11.3.16 13:43

@trpaslinka @ElisC hlavně že náte děti v pořádku, holky. nám zase včera dr řekl, že oba kluci budou asi alergici, nezabírá jim nic na rýnmu a já mám taky alergickou rýmu, tak jsme nasadili sirup na alergie a je docela klid, takže tak. hlavně, aby ta naše děcka byla zdravá, pak i cvičení půjde líp ;-)

• Citovat
  • Upravit
12185
11.3.16 14:58

@Lizzi no, dneska mam nejaky den prase.. vcera jsem si zacvicila (cca pul hodiny, ale preci), hodne jsem toho nachodila a vecer byla prijemne unavena. Ale dneska mam zase nejaky den prase, sezrala jsem na co jsem prisla a porad chodim, co bych jeste sezrala. Hlidam se, abych se nepustila do zbytku tech bombonu tady nebo neceho jineho. Uz jsem sezrala 6 cokoladovych kulicek, 2 male misky s zele a broskvi, chleba s chorizo a syrem (male krajicky, ale rovnou 3), rano jsem mela v kavarne takovy zapeceny toust s anglickym parkem a syrem… No proste prase hadr. Menstruace skoncila pred tydnem, takze ta mne ted neceka. Vubec nevim, co to se mnou je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
11.3.16 15:02

@trpaslinka občas mám taky takovou žravou, ale důležité je se opravdu ráno pořádně najíst. Potom dopoledne taky nějaká ta svačina, ale třeba hodně ovoce, zeleniny, jogurty, pak pořádný oběd a odpoledne a večer to samé. Na večeři si klidně dám pořádnou kvalitní šunkuprotože vím, že to jsou jenom bílkoviny. Pečivo už moc ne, ale kopec zeleniny. Teď jsemsi teda dala ke kafi čokoládu na vaření, ale jen 5 čtverečků, ten šestý se mi podařilo vrátit do balíčku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
12.3.16 13:29

Ahoj holky, dala jsem si plazove cviceni na bricho a je to docela narocne, ani to tak nevypada, ale po dvou opakovanich jsem se na treti uz nezmohla. Dala jsem u pak jen to cviceni na zadek a stehna, jak cvici na vsech ctyrech a mela jsem dost!

• Citovat
  • Upravit
1309
12.3.16 14:15

@Lizzi To jsi dobrá :palec: Tohle cvičení na břicho dám jednou a jsem k. o. :)
@trpaslinka kdybych se „nehlídala“ tak můžu prasit pořád :mrgreen:
Teď jsem dojedla tortilu z kfc :oops: Ale to jen, abych dodala spálené kalorie. Byla jsem s prckem plavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
12.3.16 14:25

@Lizzi s tím jídelníčkem jsi fakt dobrá :potlesk: Já jsem ráda, že si uhlídám, abych se necpala večer :oops:
Nevím proč, ale absolutně mi teď nechutná zelenina :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
12.3.16 14:34

@ElisC chodite na plavani? to je super :palec:

• Citovat
  • Upravit
1309
12.3.16 14:46

@Lizzi jj, každou sobotu, teď bude končit začátečnický kurz a hned navazujeme další :)
Jezdíme do slané vody a Lukymu se to líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
12.3.16 14:54

@ElisC tak to je super :-) chodite uplne od malinka?

• Citovat
  • Upravit
1309
12.3.16 19:08

@Lizzi Začínali jsme v lednu, to mu bylo 9m a kousek :)

Pro dnešek odcvičeno 40 min. a jsem hotová :mrgreen:
Ještě vymyslet zdravou večeři :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
13.3.16 15:09

Ahoj holky, já nestíhám cvičit a pekně mě to štve. Navíc dneska má strší opět horečku a rýmu. Byl 3 dny ve školce. Mladší zas dobírá atb na zánět průdušek. Já jsem neskutečně unavená. Přemýšlím, jestli nemám dostatek železa, protože takovou únavu neznám. Přitom v noci nevstávám, tak často. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
13.3.16 19:18

Ahoj holky, snad nebude vadit, když se k vám přidám :) Zatím jsem teda Tiff cvičila jen párkrát, a to už jsou tak 2 měsíce, ale chci jít dát zase šanci :) Paráda je, že jsou ta cvičení krátká, protože nikdy nevím, jak dlouho mě ta moje cácorka nechá cvičit :D Zatím se teda snažím držet v jídle a pomalu se snažím přidávat i cvičení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
13.3.16 20:08

@ElisC šikovná :palec:
@trybitka to znám, taky často padám na hubu. A ty nemoci jsou děs, sotva se z toho vylíže jeden, už to chytá druhej a pak si to vesele přeávají všichni spolu :zed: a přicházející jaro tomu nepořidá, tělo už nemá moc vitamínů z léta a podzimu. To železo by mohlo pomoci a pak taky hořčík a nějaké další minerály, jako selen a zinek. Držte se!
@its.my.life Ahoj :mavam: Tiffany je fakt super, mě ta její cvičení hodně vyhovují :-) dá se to všechno se vším kombinovat, to je pro mě ideál :-) potřebuješ shodit, zpevnit, nebo jen nabrat fyzičku?
Hokly, našla jsem jedno krátké cvičení, které si dávám mezi delšími workouty. Má to pět minut a přijde mi to jako perfektní výplň :-) https://www.youtube.com/watch?… je to docela makačka, nezdá se to, ale když to člověk opravdu dělá se zatnutým břichem a pokaždé zmáčkne i hýžďové svaly, tak těch pět minut jako mezičas opravdu stačí :-D

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
15.3.16 12:08

Ahoj holky :mavam: dneska jsem stihla odcvičit dopoledne, bo starší je ve školce a mladší spí :dance: jak se daří? co nemocné děti, je to lepší?

• Citovat
  • Upravit
1309
15.3.16 12:50

@Lizzi Ahoj :mavam: Dobře využitý čas :)
Mně se teď docela daří cvičit denně, až na včerejšek, usnula jsem při uspávání :oops: Ale odpoledne jsem dala 7km s kočárkem.
Dneska jsem se zkoušela přeměřit, váha bohužel stojí, pořád mám dole jen 1,5kg :cert:
Ale míry už jsou lepší, přes pas a břicho( tam jsou i ty madla :mrgreen: ) - 4cm, přes zadek - 6cm, stehna a lýtka jen - 1cm, ale to jsou určitě svaly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková