Cvičení podle Tiffany Rothe - Zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1309
5.4.16 12:32

@Lizzi Ahoj :mavam: Nevzdala, ale už 14 dní nic :? Nemá kdo pohlídat, o víkendu dělá chlap do tmy kolem baráku. Chodím alespoň 2× denně s kočárkem, ale bývám pak večer tak unavená, že usínám při uspávání :nevim: V 10 se jakž takž proberu, rychle uklidím, vykoupat a zase do postele.
Hrozně bych chtěla cvičit, ale s tím naším torpédem nevím jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
5.4.16 13:45

@ElisC tak to naprosto chápu, taky bych padala únavou. Já teďka co mají kluci ty neštovice, tak se dostanu k cvičení tak 2× za týden. Ale dost ěm to štve, už cítím, že bych zase potřebovala nasadit, měknu :roll:

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
7.4.16 11:58

Ahoj holky, tak jsem začala běhat a je to super. Perfektní na vyčištění hlavy. Byla jsem v úterý, dala jsem 4km za 45min, takže pohodička, pomalinku jsem běžela, ale nezadýchala jsem se. Včera jsem hodně cítila stehna a zadek, dneska už nic, tak se snad večer dostanu znovu :-)

• Citovat
  • Upravit
12185
7.4.16 18:11

@Lizzi ja uz Tiff vzdala uplne, ale jak jsem psala nedavno, „upsala“ jsem se do dubnove vyzvy v chozeni. Zatim se drzim, vcera jsem dokonce nachodila oficialne pres 13,5 km a bavi mne to. Dneska jen cca 8,5 km, ale dost me drzi muj syn, pro ktereho je toho chozeni fakt moc. Takze nebyt jeho, nachodila bych mozna i vic. Ale od pristiho tydne zacne chodit do skoly, tak budu moc chodit na delsi prochazky jen s Meliskou. Ale i ted se zatim drzim na urovni s holkama, takze mohu s cistym srdcem rict, ze nejsem za ostudu, jak jsem se zpocatku bala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
7.4.16 18:16

@trpaslinka tak to jsi dobrá :palec: já chtěka dneska opět vyběhnout, ale prší, takže nic. Ale dopoledne jsem si dala Tiff na břicho, takže apoň to :-)

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
26.4.16 14:13

Ahoj holky :-) po čtsřech měsících jsem se vrátila k Jillian a tentokrtá mě to začalo bavit. Cvičím už týden a zatím to dávám každý den. Díky Tiffany mě cvičení začalo bavit a teďka už můžu nasadit větší zátěž s Jill :-)

• Citovat
  • Upravit
12185
26.4.16 14:22

@Lizzi no super… me zase docela zacalo bavit to chozeni. Jen to pocasi je poslednich par dni hrozne. Dneska jsem sla na mensi prochazku, ale ten ledovy vitr.. Ale jak jsem se bala, ze budu posledni v nasi dubnove vyzve, tak jsem zatim na prvnim miste. V tuto chvili mam 191,4 km od 1. dubna. Neni to moc, ale je to vic, nez bych nachodila normalne. Prvni 3 tydny mel totiz syn prazdniny a on neni na prochazky zvyklej, tak to jsme usli jen cca 4 km na den. Uprostred mesice bylo krasne, tak to jsem jednou nachodila i 17 km, jinak vetsinou tak pres 10. Poslednich par dni bylo tedy pekne hnusne, tak jsem bohuzel moc chodit nemohla a uz se tesim, az bude zase krasne, abych mohla chodit zase vice. Nabijelo me to pozitivni energii a take bylo super poznavat okoli a prirodu v Sudbury. Ale hlavne fakt te energie, co jsem po tech par dni mela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4944
23.5.16 14:34

Ahojky. Chtěla bych se zeptat na vaše úspěchy. Zvažuji toto cvičení, ale mám slabou vůli a potřebuji vidět výsledky, jinak mě to nebude motivovat. Tak prosím prosím o vaše výsledky. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
27.6.16 10:04

@Sweet_Angel2 Ahoj, já dala na Tiffany dolů 10cm v pase, přes boky a azadek taky nějaké centimetry a kilově cca 3 kg za tři měsíce. Přečti si tady, od ledna jsem cvičila Tiff http://forum.fityou.cz/showthread.php?…

• Citovat
  • Upravit
Verun83
9.5.17 14:51

Ahoj, je tu jeste nekdo, kdo cvici tiffany?

Ja dnes zacala, musim nutne neco delat. Vahu mam v poho, jen po detech a tech 4 letech nic nedelani takovou nic moc.

A fyzicka strasna.

Jak dlouho a kolikrat tydne cvicite? Zvladla jsem rozcvicku a pak 3 ruzny workouty.

• Citovat
  • Upravit
6534
9.5.17 15:44

Já teda podle ní necvičím, cvičím Freeletics. Ale občas od ní cvičím bootyshaking a ač se to zdá jednoduchý, není to záhul, tak druhej den se skoro neposadím na záchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
9.5.17 21:27

Ja se k Tiffany chtela ted vratit, ale holka mne nenechala :( Normalne mne popadla za nohu, objala a nepustila po celych 10 minut, co jsem se snazila alespon malicko hybat jako Tiff :( Dalsi den taktez a po celou dobu vriskala. Takze nevim nevim, jak to udelam, ale rada bych se k tomuto cviceni vratila. Dost mne bavilo a kdyz uz se mi podarilo tolik shodit (od zari zatim asi 23 kilo), tak by se hodilo i malicko tu postavu pomalicku formovat. Vim, ze s Tiffany je to na delsi dobu, nez nejake narocne FIIT, ale je to zabava.. Jenze ta holka moje mne nenecha :( No, snad budu za par dni moc napsat, ze se mi obcas podari si zacvicit.. ona fakt spi jen v kocarku a nebo az vecer, kdy tu zase ale strasi zbytek rodiny. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
10.5.17 08:14
@trpaslinka píše:
Ja se k Tiffany chtela ted vratit, ale holka mne nenechala :( Normalne mne popadla za nohu, objala a nepustila po celych 10 minut, co jsem se snazila alespon malicko hybat jako Tiff :( Dalsi den taktez a po celou dobu vriskala. Takze nevim nevim, jak to udelam, ale rada bych se k tomuto cviceni vratila. Dost mne bavilo a kdyz uz se mi podarilo tolik shodit (od zari zatim asi 23 kilo), tak by se hodilo i malicko tu postavu pomalicku formovat. Vim, ze s Tiffany je to na delsi dobu, nez nejake narocne FIIT, ale je to zabava.. Jenze ta holka moje mne nenecha :( No, snad budu za par dni moc napsat, ze se mi obcas podari si zacvicit.. ona fakt spi jen v kocarku a nebo az vecer, kdy tu zase ale strasi zbytek rodiny. :(

Ja mam nastesti cas, v dobe, kdy deti po obede spi. Po vcerejsku citim cely zadovy svaly a zadek. Tak z toho mam dobry pocit :)
To jsi zhubla hodne, jen zmenou stravy?

• Citovat
  • Upravit
5010
10.5.17 17:39

Cvičila jsem podle ní půl roku, workouty jsem si kombinovala podle nálady, aby to dalo tu půl hodinku denně, víc mě děti nenechaly. Od března jsem teď najela na jiný systém cvičení, už jsem potřebovala změnu, ale k Tiffany se určitě zas vrátím a i do nového cvičení některé její cviky zařazuju. Je to fajn, že je to ženské a pro ženy :-)

@trpaslinka Páni, ty ses do toho pěkně obula :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
13.5.17 11:09

@Verun83 jo.. ziju v Anglii a kdyz mi vaha ukazovala 94 kilo, lekla jsem se a pozadala jednu mistni organizaci o pomoc. Zaridili mi, ze mi pojistovna proplatila 12 tydnu v jednom programu. Nez zacal program, shodila jsem jen asi necela 3 kila, behem toho programu dalsich necelych 10 kilo. Rozhoodla jsem se, ze kdyz to s nimi jde, budu pokracovat na vlastni naklady (v tu dodu bylo me BMI tesne pod hranici 30, takze na pojistovnu uz by to stejne neslo). Pres vanoce jsem vahu udrzela a od noveho roku shodila dalsich 11 kilo. Uz to jde hur a hur, ale jeste bych par kilo dolu rada. Nejlepsi na tomto programu je to, ze neni zakazano vubec nic. Jen omezeno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková