Cvičení podle Tiffany Rothe - Zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1309
7.1.16 15:57

Holky, dneska to asi vzdám. Šíleně mě bolí v krku a dráždí kašel. A kvůli mé malé přísavce by se dalo říct, že plně kojím, budou to zas jen čaje a sirupy :zed: To zase bude na měsíc :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
7.1.16 16:04

Zrovna mi volal chlap, že má termín dovolené. Musím si fakt máknout :mrgreen:
Holky, co si myslíte o létání v této době? Bylo by to do Španělska. Další varianta je Chorvatsko autem. Myslím, že i kvůli synovi by krátká cesta letadlem byla lepší, ale každý druhý říká, že teď by se bál. Zas je mi jasné, že léto je daleko a do té doby se toho může stát spoustu. Jen přemýšlím, jestli blokovat dovču teď, když nabízí first minute nebo čekat na last minute :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
7.1.16 18:40

@ElisC rozhodnete se sami.. ja pred 3 lety letela do Turecka, do asijske casti, ne daleko od hranic se syrii (ne turisticka oblast, partner je turek, tak k jeho rodine). Moje mama take strasne strasila, jak je to nebezpecne a vse bylo uplne v pohode. Nebo treba kdyz byly ty bombove utoky v metru v Londyne, hadej, kde jsem zila? Take jsem kvuli tomu neprestala jezdit metrem. Ona je vetsi sance, ze Te prejede auto, nez ze Te zabiji teroristi. A pokud uz by zabili, tak jen doufej, ze to bude rychle, aby sis to ani nestacila uvedomit :mrgreen:
Jinak ja dneska dala dokonce 40 minut cviceni :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
7.1.16 18:56

@trpaslinka No paráda :potlesk: Uvidíš, jak si tělo zvykne, půjde to samo :pankac:
Já se na to dneska opravdu vybodla. Doufám, že do zítra mě to trochu pustí.

Také si myslím, že až takové riziko to není. Ale asi tu rezervaci nechám až na léto, kdyby se situace nějak vyhrotila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
7.1.16 19:36

@ElisC vezmi v kuchymi korenku s tymianem a udelej z toho caj. Vyborna vec na nachlazeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
7.1.16 20:28

Nazdar ženy, já dnes též necvičím, opět celý den na sněhu mě trochu uklidňuje, že jsem se jen tak zbůhdarma neválela doma :oops:
@ElisC při nachlazení taky necvičím, jen by se to mohlo zhoršit.
@trpaslinka 40 minut je super! :palec: dáváš to včetně rozehřívačky a protahovačky?

• Citovat
  • Upravit
12185
7.1.16 20:34

@Lizzi vcetne.. ale pro nekoho, jako jsem ja.. naproste drevo je to i tak dost :) Protahovacku jsem tedy dnes obvzlaste sidila, protoze cviceni jako takove bylo hodne protahovaci.. Dnes jsem cvicila ctvrtecni program, takze hodne na zada.. mene kardia, vice protahovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
7.1.16 20:45

@trpaslinka to je v pohodě :-)

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
8.1.16 18:48

Ahoj holky, tak jak to jde? Já jdu uspat dítě a dám si něco pořádnýho na nohy a zadek ;-)

• Citovat
  • Upravit
12185
8.1.16 19:16

@Lizzi ani se neptej.. dneska jsem porad prepinala cviceni, protoze jsem proste nezvladala.. vedela jsem, ze nemam vubec zadnou silu v rukou, ale ze je to se mnou az tak zle, to jsem netusila. Budu muset nejakym cvicenim postupne posilit ruce, abych dokazala cvicit s rukama ve vzduchu dele, nez jen par vterin.. Sice jsem cvicila skoro hodinu, ale opravdu cviceni bylo tak 35 minut, mozna 40 tedy vcetne rozcvicky. Treba to cviceni se zidlema jsem vubec nedala. Ja se sotva udrzela tema rukama pred tou zidli, natozpak, abych zvladla cele cviky. Na rukou (cviky na ramena a tricepsy) tedy budu muset nejak postupne zapracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
8.1.16 20:18

@trpaslinka no ono mít ruce opravdu předpažené nebo rozpažené s lopatkami u sebe a narovnanými zády je makačka! Já si to pamatuju z jógy. Tam jsme měli cvik že sedíš s nohama nataženýma před sebou a jen střídáš natažené ruce předpažení, rozpažení a vzpažení a po pár minutách jsem měla opravdu dost!
Já si dnesk nakonec dala novinku roku 2016 https://www.youtube.com/watch?… a od dvou třetin jsem fakt už nemohla. Tiffany úplně zpocená jak kdyby byla pod sprchou. Teď asi 15 minut po cvičení se mi pořád motá hlava :lol:

• Citovat
  • Upravit
12185
9.1.16 13:40

Ja mam asi na vikend po cviceni.. jsem se ted chystala na zehleni, protoze mi mala konecne usinala (kluk tu take oxiduje), ale ne, ona se musela probrat a zehlit s ni v mistnosti, to je riziko.. Porad se sape po zehlicim prkne a nedejboze, aby se kabel spustil dolu.. Takze fakt s ni zehlit nemohu :( No a cviceni? Nevim nevim, kdyz jsou tu obe deti. Uvidim, jestli se mi podari alespon par minut. Mela jsem v planu si k tomu zehleni pustit nejakou muziku a alespon par minut vrtet u toho zadkem, jak dela Tiff. Pokrcit nohy a houpat se u toho, ale zatim se ani to zehleni nekona, tak nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
9.1.16 13:42

Jeste jsem se chtela zeptat, jak to resite, kdyz mate doma koberce? Takove to krouceni nohou a otaceni se a tak.. bez bot to dre, s botama to dre, proste mi nejde ty nohy hladce otacet a pak to cviceni proste nejde tak dobre :think: Myslite, ze na nejake podlozce to bude lepsi? :think: Nebo ze bych ve zbytcich koupila kousek zbytku lina. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
9.1.16 14:23

@trpaslinka to jsi dobrá, že jsi chtěla cvičit u práce, to by mě teda nenapadlo :palec: My máme koberce po celém bytě kvůli dětem, cvičím bosa, ale není to úplně ono, chybí ta stoprocentní stabilita. Přemýšlela jsem, že si koupím nějaké jen lehké botky třeba takové ty na běhání, jak mají dýchací podrážku a budu v nich cvičit jen doma. v ponožkách to nejde vůbec, to strašně klouže. No ale viděla jsem i cvičíčí botky na Tchibo http://www.tchibo.cz/…0080737.html
Mě teda spíš trápí prsa :oops: skáčou mi jako blázen, nemám žádnou pořádku podprsenku, která by je pořádně zpevnila. Musím taky zainvestovat :think:

• Citovat
  • Upravit
12185
9.1.16 15:05

@Lizzi no, tak jsem zkusila preci jen cvicit.. po 10 minutach se uz nedalo, jak po mne Melisa lezla, tak jsem mela kratkou prestavku, dala jsem Melisce zbytek obeda. Znovu jsem zacala cvicit a po 5 minutach Meliska spadla (uz si stoupa) a brecela.. takze utisit, zjistila jsem, ze i prebalit no a ted je hrozne mrzuta, ale spat ne a ne, takze cvicit me uz nenecha. Takze ja dneska dala 15 minut, ale jsem i tak docela dost zadychana a spocena, takze snad to k necemu bylo. Pro dnesek uz na cviceni kaslu. Jak jsou doma obe deti, tak to proste nejde. :( Pritom je to zvlastni, ze jen s Melisou to davam a pritom je to ona, kdo mne porad rusi :)) Ale asi jsem pres tyden mela stesti. Parkrat sice po mne zkousela lezt, ale to nebyla tak mrzuta a dalo se to nejak docvicit. Ale dneska proste ne a ne zabrat, pomalu mi usina v naruci, pak se nejak probere a zacne se ruzne vrtet a ze ma silu holka. Pomalu bych si to take mohla pocitat jako cviceni :lol: Tak jsem ji ted nechala, at si tu leze, a snad za chvilku vytuhne. Pak uz ji prenesu na teplou podlozku a prikreju dekou a pujdu zehlit. Nahoru do pokojiku ji tahat nebudu, protoze to bych ji urcite zase probudila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková