Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Sazkarka Hm, tak to pak není moc motivační
Asi by to chtělo se zaměřit i na stravu. Přeci jen strava je 80% úspěchu. Ale taky záleží jak člověk vypadá když začíná. U mě bylo hodně co tvarovat a hubnout.. ![]()
Tak já mám 170cm a 70kg, nejsem tlustá, spíš rozbředlá. Ale po 33dnech denodenniho cvičení výsledek 0 je fakt na nic.
@Sazkarka Tak to by něco mělo být vidět, já když jsem to tenkrát cvičila, měla jsem to úplně stejně, 170 a 70 kg a krásně mizelo bříško i boky… Ale váha teda zůstala stejná. teď chci po porodu zase pomalu začít, váha 75, potřebuju dát trochu dolů a zpevnit. Fakt je divný, že tobě to nejde…
Nechceš dát svalům pauzu a cvičit jen 3× týdně?
Tak cvičím denně 25 minut a ani teď po 40dnech vůbec žádná změna. Jen špeky a oblečení pořád stejně upnuté. Začíná mě to štvát proč vlastně cvičit, je to demotivující ![]()
Nedržim teda žádnou dietu, jim všechno, ale tohle by mělo fungovat na zpevnění na to snad nemá strava takový vliv.
@Tusý píše:
@Sazkarka Tak to by něco mělo být vidět, já když jsem to tenkrát cvičila, měla jsem to úplně stejně, 170 a 70 kg a krásně mizelo bříško i boky… Ale váha teda zůstala stejná. teď chci po porodu zase pomalu začít, váha 75, potřebuju dát trochu dolů a zpevnit. Fakt je divný, že tobě to nejde…Nechceš dát svalům pauzu a cvičit jen 3× týdně?
Ahoj Tusý, ![]()
snad si mě pamatuješ.
Čtu, že se chceš pomalu vrhnout na shazování. Nechtěla by sis zase psát přes skupinku jako kdysi? Chápu, kdyby ne, máš rodinku a méně času. Jen to prostě zkouším. ![]()
Ahoj děvčata, s dovolením se k vám přidám.
Jsem 6 týdnů po porodu a včera jsem cvičila poprvé, některé cviky teda nezvládnu, ale nevzdávám se.
Jen je mi divný, že mě dneska nic nebolí, tak snad jsem cvičila dobře.
Tak já opět pusu…po 2mesiciih intenzivního cvičení ani jeden cm dolů a váha stejná. Uz mě to fakt nebaví ![]()
@Timara Ahoj
Jasně, že si tě pamatuju
Když se to ve skupince zase trochu rozhýbe budu ráda
Od příštího týdne bych se na to konečně ráda vrhla, protože moje záda pláčou bolestí. Ty cvičíš? Nebo se chystáš znova začít?
@Sazkarka No do prčic
šíleně obdivuju tvou vytrvalost a moc mě mrzí, že výsledky nejsou žádné. Cítíš se alespoň líp? Jako ve smyslu, že tě třeba nebolí záda nebo se cítíš pružnější?
@Nada24 Super, vítej
Neboj, poprvé to nepůjde, po desáté už to bude lepší ![]()
@Tusý píše:
@Sazkarka No do prčicšíleně obdivuju tvou vytrvalost a moc mě mrzí, že výsledky nejsou žádné. Cítíš se alespoň líp? Jako ve smyslu, že tě třeba nebolí záda nebo se cítíš pružnější?
Cítím se stejně. Míry mám pořád stejné, ale mám pocit, že po 2,5 měsících se trošku zpevňuju na bocích. Ale jinak nic…je to teda boj. Cvičím 3-4 krát týdně 40minut.