Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A u spousty zde uvedených věcí by mě ani nenapadlo, že to dotyčného může štvát. Něco z toho taky používám, ale ne ve snaze být děsně vtipná, prostě jen že se tak ubírají moje myšlenky a že mě nenapadlo, že by tím člověk toho druhého mohl naštvat.
@lachtanice86 Akorát já tu hlášku „Co je malý, to je hezký.“ mám spojenou s dobrým, tedy jako že to je něco jako lichotka, v tom smyslu.
Holky já mám typ na vítěze…minulé prázdniny se mě 2× za jeden měsíc v různych krámech 2 různé prodavačky zeptaly přímo před dětma: „A vy máte ty děti adoptované?“
Poprvé jsem jen vytřeštila oči a zmohla se jen na NE. Ano děti mi nejsou moc podobné, ale to snad nedává nikomu právo se takhle blbě ptát…
Další otázky typu odkud je tatínek, tak to trpělivě odpovídám… Ale vždycky si říkám, jestli si ty prodavačky vedou nějakou statistiku ![]()
@Makca87 píše:
Mám dvě dcery a klasika:,, Tak do třetice ještě toho kluka, ne? "…
Máme tři holky a spousta lidí se velmi nenápadně ptá, jestli jsme zkoušeli toho kluka, nebo manželovi ujely nohy a jestli dáme i čtvrtý pokus… ![]()
@amalka3455 píše:
Máme tři holky a spousta lidí se velmi nenápadně ptá, jestli jsme zkoušeli toho kluka, nebo manželovi ujely nohy a jestli dáme i čtvrtý pokus…
Já vždycky odpovím, že bych stejně chtěla tři holky a né chlapečka a většinou ještě víc nechápou
. 3 holky ti závidím
.
My mame trimesicni holcicku a od porodu posloucham, ze musime mit jeste jedno, musime mit toho kluka, ale az za dva roky
ty nechapave pohledy, kdyz rikam, ze druhe opravdu nechceme, a uz vubec ne za dva roky… pry to ale musite… ahaaaa
jinak taky jsem bila, to neresim, nerada se opaluju, pac se spalim, ale! nosim od mala bryle a pry a vidis neco bez nich? Ne ty voe asi, narazim do zdi
a kdyz mi bylo treba 15, tak jsem slychavala, ze kdyz nebudu umet varit, tak si me nikdo nevezme
ani za dalsich 14 let jsem se varit extra moc nenaucila, zato uz jsem nekolik let stastne vdana… jo a taky driv to bylo najez se, jsi moc hubena… pak jsem onemocnela a pribrala… ty jsi pribrala, nechces zhubnout? A s tema vlasama delas neco, zkousela jsi to a to a to a to a to?
z posledni doby jeste a proc jsi rodila cisarem, to jsi jako chtela? No jo, ono je to jednodussi, ze? A proc nekojis, nechce se ti? To jsou top hlasky v sestinedeli
ono by se toho naslo spoooustu, co cloveka se*e, obecne jsem nejvic alergicka na „toto musis, tamto nesmis…“
![]()
@peta1003 píše:
@Bafonek ja zas merim 176cm a vazim 60kg. Driv sem tuhle srajdu taky poslouchala, ale zacala sem jim rikat, ze lepsi je byt takhle krasne vysoka nez byt zakrslej malej skretno a taky porad posloucham to, ze bych se mela nazrat, ze sem vychrtla
no a jelikoz se mi nikdy nestalo, ze by mi to rekl nekdo, kdo by nemel nadvahu, tak moje odpoved je jasna,,nebudu poslouchat tyhle keci od nekoho, kdo vypada jak becka sadla
Ja mam vzdy na vsechno odpoved
Vždyť 176 není nějaká extra výška. Nechápu ty lidi ![]()
Od 20 jsem nenavidela kazdou otazku “kdy budou deti”, kam date ty kocky az budou deti, kdy se vezmete.. kdyz jsme tohle vyresili, plynule jsme presli do otazek- kdy bude druhe dite? To rikas ted, ze nechcete druhy, jste mladi, ono to prijde ( podotykam, ze zas takova pisklata nejsme).. obecne me vytaci to, ze vlastne kazda teta Ruza v ulici vi vzdy lepe nez my, co ze to vlastne chceme ![]()
@Makca87 píše:
Mám dvě dcery a klasika:,, Tak do třetice ještě toho kluka, ne? "…
Tyhle kecy poslouchám pořád… Tak jsem se naučila odpovídat… “Hele, první holka nás stála 55litrů, druhá 120 a na toho kluka teď pořádáme sbírku…kolik nám přispěješ?”
Jéé, ty máš tři kluky? To máte doma veselo, že jo? A třetí měla být holčička/ale vy jste chtěli holčičku, že jo? Tak čtvrtý už bude holka. ![]()
Jak to tady čtu, tak je to zde samá dvoumetrova kobyla co má ze své výšky mindrák
„Jedno dítě, žádný dítě“ - to je hláška, co mě dokáže spolehlivě otrávit
Naštěstí jsem ji slyšela jen párkrát, spíš to tu občas potkám v diskusích.
Ty jsi levák? Jak takhle můžeš psát?
Ty jsi ještě mladá a naivní, počkej až budeš v mým věku.
No jo, vy učitelé, máte 45 tisíc, máte furt prázdniny, volný víkendy a ve 2 chodíte domů. Ale já bych to nedělal, já bych ty děcka zabil.
Počkej, až budeš mít dítě, to poznáš o čem je život.
![]()
Já celkově po přečtení diskuze nechápu proč ty lidí mají pořád tendenci druhým řídit život a jak by se měli dle nich chovat a žít..
Nám takhle jeden příbuzný neustále volá a už máte a koupili jste si to, ne? To by jste ale měli, to je potřeba atd…
No pohár u nás začíná přetékat a příbuzný si za chvíli asi něco vyslechne…
@Lovelytrue píše:
Ty jsi levák? Jak takhle můžeš psát?Ty jsi ještě mladá a naivní, počkej až budeš v mým věku.
**No jo, vy učitelé, máte 45 tisíc, máte furt prázdniny, volný víkendy a ve 2 chodíte domů. Ale já bych to nedělal, já bych ty děcka zabil.
Počkej, až budeš mít dítě, to poznáš o čem je život.**
Jooo, to je přesný ![]()
Ženský vy teda máte v sobě jedu…chtělo by to trochu odpustit a kecům by jste se zasmály…