Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radka45 píše:
Určitě To vysvětlí jiným způsobem, než tak, že si je tatínek nechtěl vzít
A proč to nemůže být tak, že se nechtěla vdávat ona. Nebo že to nechtěl ani jeden?
V tvým světě asi ženy co se nechtějí vdávat neexistují, co?
@Netopirek píše:
A proč to nemůže být tak, že se nechtěla vdávat ona. Nebo že to nechtěl ani jeden?
Ne, v jejím světě jsou ženy asi naprosto neschopné a jejich největším životním cílem je aby si je někdo vzal
upřímně jsem ráda, že v tomhle ohledu se svět mění ![]()
@Netopirek píše:
Za prvé nechápu ten útočný tón (asi potrefená husa). Za druhé, nemám ten dojem, že si tykáme. V mém světě je slušnost vykání, pokud se neznáme. A za třetí, ano, jsou také ženy, které se vdávat nechtějí, ale troufám si napsat, že těch je menšina.
@j.a.n.i1 píše:
Ne, v jejím světě jsou ženy asi naprosto neschopné a jejich největším životním cílem je aby si je někdo vzalupřímně jsem ráda, že v tomhle ohledu se svět mění
Naopak, v mém světě jsou ženy naprosto schopné. Hlavně schopné si najít partnera, který s ní sdílí stejné hodnoty a nakonec si ji i vezme ![]()
@radka45 píše:
Za prvé nechápu ten útočný tón (asi potrefená husa). Za druhé, nemám ten dojem, že si tykáme. V mém světě je slušnost vykání, pokud se neznáme. A za třetí, ano, jsou také ženy, které se vdávat nechtějí, ale troufám si napsat, že těch je menšina.
Utočíš ty. A tady se vždycky tykalo a tyká
@radka45
A jen pro info. Já byla požádaná dvakrát. A piazde odpověď ne.
Prostě nevidím důvod.
@radka45 píše:
Naopak, v mém světě jsou ženy naprosto schopné. Hlavně schopné si najít partnera, který s ní sdílí stejné hodnoty a nakonec si ji i vezme
Ano, manzelstvi je totiz nejvyssi meta zeny, a bez neho ma nizsi hodnotu ![]()
@Netopirek píše:
@radka45
A jen pro info. Já byla požádaná dvakrát. A piazde odpověď ne.
Prostě nevidím důvod.
Ale nekecej, kdo by si takovou cuzu bral
Proste zavidis. Protoze s prstynkem a ostatnimi serepetickami je vztah samozrejmne mnohem kvalitnejsi ![]()
@Baba píše:😂
Ale nekecej, kdo by si takovou cuzu bralProste zavidis. Protoze s prstynkem a ostatnimi serepetickami je vztah samozrejmne mnohem kvalitnejsi
@radka45 píše:
Naopak, v mém světě jsou ženy naprosto schopné. Hlavně schopné si najít partnera, který s ní sdílí stejné hodnoty a nakonec si ji i vezme
@radka45 píše: Navíc, majetničtí jsou obvykle muži, nikoliv ženy.
s tim souhlasim,
zena neni majetnicka,
ovsem o majetek stejne chlap prijde diky jejimu rozvodovemu advokatovi,
takze uplna pravda, zena nic, to zase chlap ma na svedomi
@Baba píše: Ano, manzelstvi je totiz nejvyssi meta zeny, a bez neho ma nizsi hodnotu
a co je zajimave,
v mmpha pripadech se zena upina k te „nejvyssi“ mete zeny,
kdyz hrozi, ze ten existujici vztah zacina mit nejake sramy,
at z vnejsich pricin nebo sam z tech dvou,
bohuzel, mnohe zeny si chteji zachranit vztah, ktery uz neni uplne nej, nej,
a tak me napada, ze mozna tohle bude duvod, proc je tolik rozvodu,
mozna by se hodilo zjistit,
zda to neni vetsi cast prave onech „zachranovanych“ vztahu tou „nejvyssi“ metou
Teď jsem. v nemocnici. Když mě přijímali, tak se ptali, jestli žiju sama, nebo s rodinou, nikoho nezajímalo, jestli jsem vdaná. Zase jsem.se nemohla vytahovat. ![]()
@robínek píše:
Teď jsem. v nemocnici. Když mě přijímali, tak se ptali, jestli žiju sama, nebo s rodinou, nikoho nezajímalo, jestli jsem vdaná. Zase jsem.se nemohla vytahovat.
Vyhozené prachy za svatbu, co
@Netopirek píše:
Vyhozené prachy za svatbu, co
Tak naše svatba byla minimalistická, tak to zas tolik nebolí, ale nemohla jsem. prostě prokázat, že jsem. spořádaná osoba ![]()