Dítě s dvojčetem mého muže

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1316
29.7.20 17:23

@robínek Jako myslíš, že se anonymy v dnešní době ručním písmem? Pochybuju. Mail, sms, něco takového pravděpodobně. A nechápu, proč z toho máš takovou legraci. :roll:

• načítám...
1079
29.7.20 17:25

Jestli vážně netrollíš a netaháš si to z paty, pak máš podle mě jednu jedinou možnost. Říct to manželovi. A pokud se tak bojíš jeho reakce, tak to navlíknout tak, že jsi mu ráno věřila, že se ti to asi zdálo, protože je pravda, že jsi byla rozespalá a opilá, ale že výpočty a těhotenskej test říkaj, že pravděpodobně nezdálo. A že máš podezření, že tohohle tvýho stavu zneužil jeho povedenej bratříček (kterej byl ráno až trochu moc rozšafnej.

• načítám...
18177
29.7.20 17:36

Ja tomu teda moc nevěřím, ale kdyby náhodou… Nechceš-li to muži říct, nahlasit to na policii, ani jit na potrat, tak bych na Tvem místě mlčela jak hrob. Žádný test DNA to nepropálí, kdyby mel svagr nejake narážky, tak bych rekla, ze lže. Těhotenství bych tajila ještě pár týdnů, aspon do kontroly na gynekologii. Poměrně málo chlapů je schopno spočítat datum početi na dny přesně…

• načítám...
10788
29.7.20 17:43

Tak já bych s takovým tajemstvím ( že to je dítě dvojčete) žít nemohla…Přerušila bych těhotenství (můžeš se vymluvit na nějaký drobný zákrok).
Vždycky když by manžel choval, mazlil se„se svým dítětem “,rodinné
oslavy, foto, dovolená,atd.tak by mě užírala myšlenka KDYBY JSI TAK VĚDĚL… Nedala bych to :nevim:

• načítám...
15227
29.7.20 17:55
@robínek píše:
A co, seš v tom? :mrgreen:
Člověče nevím. Ale v noci mi připadalo, že mě někdo hobluje ale nechtělo se mi rozsvicet.
  • načítám...
1336
29.7.20 17:59
@karkarka píše: Člověče nevím. Ale v noci mi připadalo, že mě někdo hobluje ale nechtělo se mi rozsvicet.

Se Ti to zdalo :mrgreen:

Příspěvek upraven 29.07.20 v 18:06

• načítám...
10788
29.7.20 18:01
@karkarka píše: Člověče nevím. Ale v noci mi připadalo, že mě někdo hobluje ale nechtělo se mi rozsvicet.

Tak jestli ti to jen připadalo jako hoblování, tak z toho asi :think: neotehotnis

• načítám...
7571
29.7.20 18:10
@riccius píše:
Vždyť máš ten největší důkaz, a to je to těhotenství, ne?

Takže si to shrneme, kolik náhod na tom je.

1. Manžel z dvojčat, ale manželka je v pohodě rozezná.
  2. Kalba společných narozenin (tomu u dvojčat věřím).
  3. Rychlovka během opilosti, ona rozdíl nepoznala.
  4. Ráno se prokecne před chorobně žárlivým manželem, že měla sex v noci, a on jí na to řekne, že se jí to asi zdálo. Přesně tak se totiž žárlivý manžel chová, zvlášť když je na jedné chatě s dvojčetem, které po manželce pálí.
  5. Zrovna nebere prášky, zrovna má ovulaci, zrovna otěhotní.
  6. Zrovna se rozhodne to neřešit pilulkou po, protože se 4 měsíce snaží s manželem, tak proč by to zrovna mělo vyjít s někým jiným, i když je to během ovulace
  7. Na potrat nikdy.
Některé věci prostě nevymyslíš.

Krasne jsi to sepsal v bodech. Tak strukturovane, prehledne, ze nekomu kdo absolvoval vic nez zakladni skolu je jasne, ze troll se pri zakladani moc dobre bavil.

Ale je videt, že nektere pipky uveri cemukoli. Cim vetsi ku**ovina, tim lepe :jazyk:

• načítám...
19874
29.7.20 18:16

Tyhle jednovaječný párty jsou strašná divočina :cert: Příště jedině s tím pásem cudnosti, Ontarka ho má v e-shopu. :palec:

• načítám...
1316
29.7.20 18:18

Tak jako proč ne. Já už v životě vyslechla tolik šílených životních osudů, že mě nic neudivuje.

• načítám...
19874
29.7.20 18:20
@impossible píše:
@robínek Jako myslíš, že se anonymy v dnešní době ručním písmem? Pochybuju. Mail, sms, něco takového pravděpodobně. A nechápu, proč z toho máš takovou legraci. :roll:

Naopak, je to smutné, nelíbají se a určitě jí k tomu ani nepustil hudbu, chlívák! :,(

• načítám...
60142
29.7.20 18:20
@robínek píše:
Tyhle jednovaječný párty jsou strašná divočina :cert: Příště jedině s tím pásem cudnosti, Ontarka ho má v e-shopu. :palec:
:think: Proč hned myslíš na sprosťárny. Třeba bylo sťatá někde v dílně :jazyk:
  • načítám...
19874
29.7.20 18:21
@Baba píše: :think: Proč hned myslíš na sprosťárny. Třeba bylo sťatá někde v dílně :jazyk:

Au! 8o

• načítám...
18791
29.7.20 18:32
@Anonymní píše: …

No stejne to nereknes. Na gynde na kontrole nahlas termín poslední ms o týden driv. Tím budeš mít ofiko v papírech, ze jsi o týden dal. Testy sice vyjdou správně, takže bude jasne, ze ovulace byla tak jak byla, ale to už nemusíš nikomu říkat. Termín porodu budeš mít taky o týden driv. Na screeningy je vždy rozmezí min 2 týdnu kdy se chodí, takže to se i s umělým posunem vejdes. Jestli je to pravda nepolemozuji.

• načítám...
7709
29.7.20 18:33
@riccius píše:
Vždyť máš ten největší důkaz, a to je to těhotenství, ne?

Takže si to shrneme, kolik náhod na tom je.

1. Manžel z dvojčat, ale manželka je v pohodě rozezná.
  2. Kalba společných narozenin (tomu u dvojčat věřím).
  3. Rychlovka během opilosti, ona rozdíl nepoznala.
  4. Ráno se prokecne před chorobně žárlivým manželem, že měla sex v noci, a on jí na to řekne, že se jí to asi zdálo. Přesně tak se totiž žárlivý manžel chová, zvlášť když je na jedné chatě s dvojčetem, které po manželce pálí.
  5. Zrovna nebere prášky, zrovna má ovulaci, zrovna otěhotní.
  6. Zrovna se rozhodne to neřešit pilulkou po, protože se 4 měsíce snaží s manželem, tak proč by to zrovna mělo vyjít s někým jiným, i když je to během ovulace
  7. Na potrat nikdy.
Některé věci prostě nevymyslíš.

Ano, přesně bod 4) jasně popisuje chování žárlivého manžela :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí