Dítě s dvojčetem mého muže

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
19874
29.7.20 14:04
@zu.syk píše: Ááá, zlý dvojče :mrgreen:

Jasoň a Drsoň. :mrgreen:

• načítám...
25897
29.7.20 14:06
@Anonymní píše:
@Leviatan Na potrat bych nedokázala jít, s Tím už bych vůbec nedokázala žít. Zabít dítě. Tady už jde jen o to, aby švagra něco nenapadlo. A říct to manželovi, to se fakt bojím, myslím si, že by to byl konec našeho vztahu, i když za to nemůžu. :,(

Když ona se ta hnusná tajemství většinou provalí. Švagr by potřeboval pořádně vyladit fasádu.

• načítám...
7712
29.7.20 14:06

Nechapu, ze jsi to hned rano nerekla manzelovi, kdyz rychlovku vyvratil, a neudelala coro rano. Okamzite bych to resila. Aspon bys videla, jaky je manzel format a zda s tebou bude „v dobrem i zlem“. Ted bych se hlavne dohodla s manzelem, co dal. Jak jste spolu dlouho, ze nedokazete drzet spolu a resit dulezite veci? Nebo je to jen z tve strany?

• načítám...
Anonymní
29.7.20 14:07

@bobulka88 Tak rifle mají všichni stejné, to je stejný materiál a nepoznáš to. A byli jsme svlečení jen od pasu dolů. Byla tma a věř, že by mě nenapadlo, že by to mohl být někdo jiný, než manžel.

• Upravit
19874
29.7.20 14:09
@ivašot. píše:
Proč si nejela hned ráno pro postinor?

Nebo pro brokovnici?

• načítám...
27281
29.7.20 14:09
@Anonymní píše:
@FreeLady12 Tak jako on neví, že neberu antikoncepci. Takové věci v rodině nerozebíráme. Prostě jsem ji vysadila s tím, že už se miminku nebudeme bránit a až přijde, budeme rádi. Neberu ji už 4 měsíce. Proč bychom měli používat kondom, když není potřeba se schránit? :nevim:
Zní to divně, ale opravdu jsem to nepoznala.

Né, to jako chápu… mně nejde do hlavy proč ON se, a tebe, nechránil??? Tak ho měl sakra vyndat ne? Když to neni tvuj manžel ( a on to věděl ) :roll: TO mi nejde do hlavy… 8o

• načítám...
Pet32
29.7.20 14:10

Dítě může být klidně manžela, já bych to manželovi řekla, jestli nechceš švagra udat za znásilnění, ale už bych se s ním nestýkala. Když v té době jsi měla plodné dny, den přesně nevíš, spermie nějakou dobu vydrží

• Upravit
Anonymní
29.7.20 14:12

@Kukacka123 Psala jsem v úvodním příspěvku. Jsme dva roky manželé a předtím jsme spolu 4 roky chodili.
Asi nevíš, jaké je to, když tě svazuje strach. Nechci o manžela přijít. Pravděpodobně už by se mnou nechtěl být.

• Upravit
861
29.7.20 14:12

Taky nechápu, proč jsi to hned ráno, když jsi zjistila co a jak neresila…To na ten tvůj příběh prostě hází stín pochybnosti, jestli je to pravda…a rozčilovat se můžeš jak chceš, že to mnozí bagatelizují a nevěří. Já taky ne.

• načítám...
60142
29.7.20 14:13
@Anonymní píše:
@Kukacka123 Psala jsem v úvodním příspěvku. Jsme dva roky manželé a předtím jsme spolu 4 roky chodili.
Asi nevíš, jaké je to, když tě svazuje strach. Nechci o manžela přijít. Pravděpodobně už by se mnou nechtěl být.

Proč si nebyla na policii?

• načítám...
19874
29.7.20 14:14
@Pet32 píše:
Dítě může být klidně manžela, já bych to manželovi řekla, jestli nechceš švagra udat za znásilnění, ale už bych se s ním nestýkala. Když v té době jsi měla plodné dny, den přesně nevíš, spermie nějakou dobu vydrží

Já bych to manžovi taky radši řekla, co když to bude bratrovi podobný?

• načítám...
15227
29.7.20 14:15

Takže ty víš že neberes antikoncepci, ráno po sexu zjistíš že te ojel švagr a nejdeš si pro postinor jo? No tak teď už to vyřeší jen potrat, nebo se manželovi priznej.

• načítám...
19874
29.7.20 14:15
@Baba píše:
Proč si nebyla na policii?

Dvojče je policajt.

• načítám...
Anonymní
29.7.20 14:17

@FreeLady12 Chce nás rozeštvat. To chce od doby, kdy jsem si vybrala teď už mého manžela a ne jeho. Já jsem se totiž první znala se švagrem. Až mě představil bratrovi, tak mě přestal zajímat. Protože manžel je jiný. Okouzlil mě, jeho názory, smysl pro humor, prostě jsme si sedli.

• Upravit
1184
29.7.20 14:17
@robínek píše:
Já bych to manžovi taky radši řekla, co když to bude bratrovi podobný?
:zed: :zed: :lol: :lol:… to bude 100%, když jsou jednovaječná dvojčata… 8)
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová