Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
@Leviatan Na potrat bych nedokázala jít, s Tím už bych vůbec nedokázala žít. Zabít dítě. Tady už jde jen o to, aby švagra něco nenapadlo. A říct to manželovi, to se fakt bojím, myslím si, že by to byl konec našeho vztahu, i když za to nemůžu.
Když ona se ta hnusná tajemství většinou provalí. Švagr by potřeboval pořádně vyladit fasádu.
Nechapu, ze jsi to hned rano nerekla manzelovi, kdyz rychlovku vyvratil, a neudelala coro rano. Okamzite bych to resila. Aspon bys videla, jaky je manzel format a zda s tebou bude „v dobrem i zlem“. Ted bych se hlavne dohodla s manzelem, co dal. Jak jste spolu dlouho, ze nedokazete drzet spolu a resit dulezite veci? Nebo je to jen z tve strany?
@bobulka88 Tak rifle mají všichni stejné, to je stejný materiál a nepoznáš to. A byli jsme svlečení jen od pasu dolů. Byla tma a věř, že by mě nenapadlo, že by to mohl být někdo jiný, než manžel.
@ivašot. píše:
Proč si nejela hned ráno pro postinor?
Nebo pro brokovnici?
@Anonymní píše:
@FreeLady12 Tak jako on neví, že neberu antikoncepci. Takové věci v rodině nerozebíráme. Prostě jsem ji vysadila s tím, že už se miminku nebudeme bránit a až přijde, budeme rádi. Neberu ji už 4 měsíce. Proč bychom měli používat kondom, když není potřeba se schránit?
Zní to divně, ale opravdu jsem to nepoznala.
Né, to jako chápu… mně nejde do hlavy proč ON se, a tebe, nechránil??? Tak ho měl sakra vyndat ne? Když to neni tvuj manžel ( a on to věděl )
TO mi nejde do hlavy… ![]()
Dítě může být klidně manžela, já bych to manželovi řekla, jestli nechceš švagra udat za znásilnění, ale už bych se s ním nestýkala. Když v té době jsi měla plodné dny, den přesně nevíš, spermie nějakou dobu vydrží
@Kukacka123 Psala jsem v úvodním příspěvku. Jsme dva roky manželé a předtím jsme spolu 4 roky chodili.
Asi nevíš, jaké je to, když tě svazuje strach. Nechci o manžela přijít. Pravděpodobně už by se mnou nechtěl být.
Taky nechápu, proč jsi to hned ráno, když jsi zjistila co a jak neresila…To na ten tvůj příběh prostě hází stín pochybnosti, jestli je to pravda…a rozčilovat se můžeš jak chceš, že to mnozí bagatelizují a nevěří. Já taky ne.
@Anonymní píše:
@Kukacka123 Psala jsem v úvodním příspěvku. Jsme dva roky manželé a předtím jsme spolu 4 roky chodili.
Asi nevíš, jaké je to, když tě svazuje strach. Nechci o manžela přijít. Pravděpodobně už by se mnou nechtěl být.
Proč si nebyla na policii?
@Pet32 píše:
Dítě může být klidně manžela, já bych to manželovi řekla, jestli nechceš švagra udat za znásilnění, ale už bych se s ním nestýkala. Když v té době jsi měla plodné dny, den přesně nevíš, spermie nějakou dobu vydrží
Já bych to manžovi taky radši řekla, co když to bude bratrovi podobný?
Takže ty víš že neberes antikoncepci, ráno po sexu zjistíš že te ojel švagr a nejdeš si pro postinor jo? No tak teď už to vyřeší jen potrat, nebo se manželovi priznej.
@FreeLady12 Chce nás rozeštvat. To chce od doby, kdy jsem si vybrala teď už mého manžela a ne jeho. Já jsem se totiž první znala se švagrem. Až mě představil bratrovi, tak mě přestal zajímat. Protože manžel je jiný. Okouzlil mě, jeho názory, smysl pro humor, prostě jsme si sedli.
@robínek píše:
Já bych to manžovi taky radši řekla, co když to bude bratrovi podobný?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat