Dítě s dvojčetem mého muže

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Pet32
29.7.20 14:18

@robínek tady nejde o vzdled, DNA bude u jednovajek stejná, ale jestli je to pravda, já bych už se švagrem nechtěla mít nic společného. Manžel by to měl vědět od ní, když se rozpovídá bratr, dopadne to jinak. Asi nemají dobrý vztah, když mu nevěří

• Upravit
60142
29.7.20 14:19
@Anonymní píše:
@FreeLady12 Chce nás rozeštvat. To chce od doby, kdy jsem si vybrala teď už mého manžela a ne jeho. Já jsem se totiž první znala se švagrem. Až mě představil bratrovi, tak mě přestal zajímat. Protože manžel je jiný. Okouzlil mě, jeho názory, smysl pro humor, prostě jsme si sedli.

A bojíš se mu něco říct, protože tě opustí, jo? No to je teda vztah - jedno tělo jedna duše.

Proč si nebyla na policii?

Prosimtě kariérku spisovatelky vzdej, je to nuda

• načítám...
19874
29.7.20 14:20
@miluver píše: :zed: :zed: :lol: :lol:… to bude 100%, když jsou jednovaječná dvojčata… 8)

Nebude, si to přečti celý. Manžel. je Jasoň, dvojče Drsoň. Narodí se malý Drsoněk a je vymalováno. Provalí se to asi v jeho třech letech, až zmlátí děti na pískovišti.

• načítám...
BSE
35
29.7.20 14:21

No jo, mexický telenovely mají svoje kouzlo :D

• načítám...
Anonymní

@Baba Prostě jsem zpanikařila. Chtěla jsem to ututlat, ale nepočítala jsem s tím, že otěhotním.

• Upravit
25897

Máš jen 2 možnosti.

1. vše manželovi přiznat a čekat jak to vezme
  2. neříkat nic, chovat se jakoby se nikdy nic nestalo, do smrti pochybovat o tom, kdo je otcem dítěte + třást se, že to švagr vytáhne na světlo boží
  • načítám...
60142
29.7.20 14:22
@Anonymní píše:
@Baba Prostě jsem zpanikařila. Chtěla jsem to ututlat, ale nepočítala jsem s tím, že otěhotním.

Tak běž na policii teď. Boha jeho :roll:

• načítám...
19874
29.7.20 14:23
@Anonymní píše:

Nepočítala, jo? Hrdinka otěhotní vždycky po jediné noci, ať už chtěně, nebo ne. To je základ. Žiješ telenovelu, a tohle nevíš. :zed:

• načítám...
ontarova.stara
29.7.20 14:24
@robínek píše:
Nebude, si to přečti celý. Manžel. je Jasoň, dvojče Drsoň. Narodí se malý Drsoněk a je vymalováno. Provalí se to asi v jeho třech letech, až zmlátí děti na pískovišti.

Jeste stesti, ze na tom mejdanu nebyl mistni vorech Ferda ;)

• Upravit
43039
29.7.20 14:24

Já to chápu, taky nevím, co bych dělala - je to najednou moc rozhodování, provalit pravdu může vážně narušit manželství. A teď s tím děckem už vůbec, sice je to úplně fuk, čí je, ale manželovi by na tom zrovna mohlo záležet. je to prekérka. že jsou dvojčata je teď spíš štěstí
asi bych to spíš ututlala

• načítám...
4972
29.7.20 14:25
@Anonymní píše:
@Kukacka123 Psala jsem v úvodním příspěvku. Jsme dva roky manželé a předtím jsme spolu 4 roky chodili.
Asi nevíš, jaké je to, když tě svazuje strach. Nechci o manžela přijít. Pravděpodobně už by se mnou nechtěl být.

Hele pochopila bych, kdyby rozbil hubu svému bratrovi a už se s ním v životě nechtěl vidět. Ale proč by proboha nechtěl být s tebou? Vždyť ty za to vůbec nemůžeš…

• načítám...
43039
29.7.20 14:25
@Baba píše:
Tak běž na policii teď. Boha jeho :roll:

hele ale k čemu, pokud se nepřizná? důkazy? biologický materiál? beze svědků je to jen zbytečné trauma pro ni.

• načítám...
43039
29.7.20 14:26
@vedma007 píše:
Hele pochopila bych, kdyby rozbil hubu svému bratrovi a už se s ním v životě nechtěl vidět. Ale proč by proboha nechtěl být s tebou? Vždyť ty za to vůbec nemůžeš…

protože lidská psychika nefunguje jako v té telenovele, jedna věc je racio, druhá jsou nějaké divné pocity, co hlodají

• načítám...
60142
29.7.20 14:27
@robínek píše:
:mrgreen:
  • načítám...
19874
29.7.20 14:27
@ontarova.stara píše:
Ontar je z trojcat, kdyz se oslavuje, mam pro jistotu pas cudnosti.

Triple Ontar! To musí být krása! A jak se jmenují? Ontar, Olino a?

Příspěvek upraven 29.07.20 v 14:28

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová