Dítě s dvojčetem mého muže

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1316
29.7.20 16:12

Neříkala bych to. Pokud jinak máte s manželem hezký vztah, nenechala bych si ho zničit hňupem. I kdyby ho napadlo něco vykládat, že s tebou spal, popřela bych to, vysmála se mu a manželovi řekla, že však ho zná, tak snad mu něco takového nevěřim. Každopádně bych se s ním přestala vídat. Kdy chceš manželovi říct, že čekáš dítě?

• načítám...
34388
29.7.20 16:23
@Anonymní píše:
@arinecka Ano, jsem hloupá. :,( Ale co už teď…
Prostě jsem zpanikařila a neuvažovala racionálně.

No jo no. Dítě si chceš nechat, ok. Když to nechceš rozmazávat, tak prostě mlč. Kdyby si třeba náhodou chtěl švagr dítě nárokovat, tak má smůlu, nejde určit kdo je otec. Je velká pravděpodobnost, že je dítě manžela, tak to tak prostě ber. Švagra bych ale už nechtěla nikdy vidět :cert:

• načítám...
19874
29.7.20 16:33
@Baba píše: :mrgreen:Tak tady v tý pohhádce je nejlepší ten švagr, jak s chlípným šklebem říká - konečně sem tě dostal :twisted:

A celý je to pomsta za to, že ho v 7 letech Jasoň obehrál v kuličkách.

• načítám...
19874
29.7.20 16:35
@Anonymní píše:
@Pudloslava Chápu, mně se tomu také nechce věřit. Bohužel realita je taková. :(
Jak se mu pomstít fakt netuším. Hlavní teď pro mě je, aby ho ani nenapadlo, že dítě může být jeho. Ale obávám se, že ano a manželovi to řekne. Naschvály mi dělával často, mstil se. V době, kdy jsem s manželem začala chodit, tak měl pořád kecy, co by mi to udělalo kdybych mu dala, že však jsou stejní. No vzhledově ano, povahově vůbec. Chtěl nás těsně před svatbou rozeštvát. Napsal anonymně manželovi, že jsem spala s kolegou z práce, protože ví, jak žárlivý manžel je. Pak se to naštěstí vysvětlilo. Manžel za kolegou přímo byl. No to by bylo na dlouho. Teď se mi chce zvracet ze současné situace.

Manžel poznal autora anonymu podle písma, protože je stejné jako jeho, co? :lol:

• načítám...
3533
29.7.20 16:37
@Anonymní píše:
@vedma007 Protože je děsně žárlivý. Právě řeším dilema říct/neříct. Ano, byla jsem blbá, že jsem to neřekla hned, ale byla jsem v šoku. To se nedá popsat. Volat policii mě vůbec nenapadlo teda. a teď, po tolika dnech už by to bylo tvrzení proti tvrzení. To už nemá smysl.

Tak snad se z toho lidi poučí. Že s tímto problémem musíš na emimino hned jak se to stane. Ne x dní potom.

• načítám...
19874
29.7.20 16:40
@riccius píše:
Tak snad se z toho lidi poučí. Že s tímto problémem musíš na emimino hned jak se to stane. Ne x dní potom.

Tak doufám, že než napsala toto, dala aspoň zakladatelka posoudit místnímu fóru dušíka na testu. :think:

• načítám...
3533
29.7.20 16:43
@Anonymní píše:
@vedma007 Protože je děsně žárlivý. Právě řeším dilema říct/neříct. Ano, byla jsem blbá, že jsem to neřekla hned, ale byla jsem v šoku. To se nedá popsat. Volat policii mě vůbec nenapadlo teda. a teď, po tolika dnech už by to bylo tvrzení proti tvrzení. To už nemá smysl.

Vždyť máš ten největší důkaz, a to je to těhotenství, ne?

Takže si to shrneme, kolik náhod na tom je.

1. Manžel z dvojčat, ale manželka je v pohodě rozezná.
  2. Kalba společných narozenin (tomu u dvojčat věřím).
  3. Rychlovka během opilosti, ona rozdíl nepoznala.
  4. Ráno se prokecne před chorobně žárlivým manželem, že měla sex v noci, a on jí na to řekne, že se jí to asi zdálo. Přesně tak se totiž žárlivý manžel chová, zvlášť když je na jedné chatě s dvojčetem, které po manželce pálí.
  5. Zrovna nebere prášky, zrovna má ovulaci, zrovna otěhotní.
  6. Zrovna se rozhodne to neřešit pilulkou po, protože se 4 měsíce snaží s manželem, tak proč by to zrovna mělo vyjít s někým jiným, i když je to během ovulace
  7. Na potrat nikdy.

Některé věci prostě nevymyslíš.

• načítám...
60142
29.7.20 16:44
@robínek píše:
A celý je to pomsta za to, že ho v 7 letech Jasoň obehrál v kuličkách.
:mrgreen:
Uniká mi smysl diskuze. To jako zakladatelku ta představa bere? Nebo si zkouší svoje básnické střevo?

Zakladatelko, psalas, že seš věřící. JEště tam zakomponuj zpověď a prozrazení zpovědního tajemství, ať to má nějakou šťávu.

• načítám...
19874
29.7.20 16:45
@riccius píše:
Vždyť máš ten největší důkaz, a to je to těhotenství, ne?

Takže si to shrneme, kolik náhod na tom je.

1. Manžel z dvojčat, ale manželka je v pohodě rozezná.
  2. Kalba společných narozenin (tomu u dvojčat věřím).
  3. Rychlovka během opilosti, ona rozdíl nepoznala.
  4. Ráno se prokecne před chorobně žárlivým manželem, že měla sex v noci, a on jí na to řekne, že se jí to asi zdálo. Přesně tak se totiž žárlivý manžel chová, zvlášť když je na jedné chatě s dvojčetem, které po manželce pálí.
  5. Zrovna nebere prášky, zrovna má ovulaci, zrovna otěhotní.
  6. Zrovna se rozhodne to neřešit pilulkou po, protože se 4 měsíce snaží s manželem, tak proč by to zrovna mělo vyjít s někým jiným, i když je to během ovulace
  7. Na potrat nikdy.
Některé věci prostě nevymyslíš.

Zapomněl jsi to nejsmutnější: po dvouletém manželství se při sexu s manželem nelíbá :,(

• načítám...
1870
29.7.20 16:45
@impossible píše:
Neříkala bych to. Pokud jinak máte s manželem hezký vztah, nenechala bych si ho zničit hňupem. I kdyby ho napadlo něco vykládat, že s tebou spal, popřela bych to, vysmála se mu a manželovi řekla, že však ho zná, tak snad mu něco takového nevěřim. Každopádně bych se s ním přestala vídat. Kdy chceš manželovi říct, že čekáš dítě?

Jako problem bych videla to, ze mu o te rychlovce rano rikala. Kdyz ted svagr pujde za manzelem a popise to detailne, tak to manzelovi nejspis sepne. Jinak bych v tomto pripade taky zatloukala. Vtloukla bych si do hlavy, ze dite je manzelovo a zadny jiny sex nikdy nebyl.

• načítám...
1336
29.7.20 16:52
@Janli píše:
Vždyť je to jednoduchý…když to švagr práskne, tak jen musíš mít větší koule než on a musíš říct - dokaž to! Nemá jak, ani testy dna mu nepomůžou. A ty můžeš navíc argumentovat, že je to další z jeho triků, jak vás s manželem rozeštvat. Nebo je pak další řešení a to potrat pilulkou. Pokud na to máš teda žaludek… manžel by to ani nemusí zjistit, prostě řekneš, že jsi potratila v začátku. Jo, jinak je to příběh jak z časáku…

Promin jako, ale to si vazne myslite, ze zo mabzelovi nedocvakne? Kdyz se ho zeptala jak dlouho po te jejich rychlovce jeste paril?

• načítám...
Silverine247
29.7.20 16:52
@robínek píše:
Zapomněl jsi to nejsmutnější: po dvouletém manželství se při sexu s manželem nelíbá :,(

Tak ne pri vsech pozicich se libat jde. :mrgreen: Hele nevim, kompozice silena, ale dukaz, ze je to vymyslene, tu nikdo z nas nema. :nevim:

• Upravit
Silverine247
29.7.20 16:54
@MayhemDevil píše:
Promin jako, ale to si vazne myslite, ze zo mabzelovi nedocvakne? Kdyz se ho zeptala jak dlouho po te jejich rychlovce jeste paril?

Pokud mu to nedocvaklo doted, kdyz vi, jaky bracha je? :think:

• Upravit
15227
29.7.20 16:55

Ty jo, a já byla zrovna nedávno na oslavě narozenin jednovajecnych dvojčat. To je náhoda.

• načítám...
19874
29.7.20 17:00
@karkarka píše:
Ty jo, a já byla zrovna nedávno na oslavě narozenin jednovajecnych dvojčat. To je náhoda.

A co, seš v tom? :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová