Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
@JancaS84 Na chatu jezdíme parta 14 ti lídí, už roky. On měl dva roky přítelkyni, se kterou se nedávno rozešel. Po dobu, co s ní byl, tak byl celkem ok.
Takže čí dítě je, se nikdy nedozvím, když DNA mají stejné. To jsem popravdě nevěděla, že to nijak zjistit nejde. Nepochybuji, že je jeho. Včera, jak mi vyšel test, tak jsem si počítala dny, kdy by mělo dojít k ovulaci, no a vyšlo to přávě na ten víkend.
Nevím, jestli to dítě budu mít stejně ráda, jako bych měla, kdyby bylo manželovo. Protože švagra nenávidím.
Proč si nejela hned ráno pro postinor?
@Anonymní píše:
No toho jsem se obávala, že mi to nebudete věřit. Manžela jsem nepoznala, když jsme se nelíbali a všichni jsme byli cítit kouřem z grilu, navíc jsem byla připitá.
Ok, tak jsem šla pro radu na špatné místo. Takové podezírání by mě nenapadlo. Tak už se nevyjadřujte, já se s tím nějak poperu sama
Měla si to řešit hned jak si zjistila že tě švagr znásilnil/zneužil. Ano toto je znásilnění.
Byla bys ochotná jít na potrat proto že se nedá zjistit kterého ti dítě je? Oni totiž mají stejnou dna tak je to jedno a vyjde to na stejno, bylo by to pro ten pocit.
Když švagrovi dojde že můžeš být těhotná s ním tak to nedokáže ale rozvrátit vztah vám může, protože manžel si určitě vzpomene že si mu říkala o rychlovce. Není jisté čí to dítě je a je to asi jedno, geneticky je úplně stejně tak obou. Nejhorší je že švagr vyhrál a budeš to mít navždy před očima…
Myslím si že by bylo lepší to manzelovi říct. Jak to je. Že si zjistila že tě zneužil švagr. Jinak bude mít páku na tebe a bude to hnus celý život už a může tě vydírat.
Příspěvek upraven 29.07.20 v 13:56
@JancaS84 píše:
A za par let se náhodně zjistí, že je manžel neplodny a tak se to provalí.
@Halibar Nebyli jsme celý svlečení a nehladili se.
Ale to je jedno. Nemá smysl tu setrvávat, když mě tu zesměšňují. Tady se asi nezbochybńují jen ty, které otěhotní za „normálních“ okolností.
@ivašot. píše:
Proč si nejela hned ráno pro postinor?
A na policii? Tohle člověk fakt nepochopí ![]()
@Anonymní píše:
Ale to je jedno. Nemá smysl tu setrvávat, když mě tu zesměšňují. Tady se asi nezbochybńují jen ty, které otěhotní za „normálních“ okolností.
Proč si nebyla u poldů?
@JancaS84 píše:Švagr to jistí
A za par let se náhodně zjistí, že je manžel neplodny a tak se to provalí.
To je červená knihovna. Zakladatelko, jestli máš na to žaludek, jdi na přerušení. Ale nikdo na světě neprokáže jestli je dítě manžela nebo švagra.
@Anonymní píše:
To se jako svagr oblika stejne jako tvuj muz? Proste dvojcata se vsim vsudy? Stejny strih vlasu…
Hele ale proč jsi to neřešila hned, jak k tomu došlo? Já zjistit, že mě v noci v posteli potají navštívil někdo jiný, tak udělám sakra čoro moro ![]()
Jestli je to pravda, tak bych si zašla na gyndu pro potratovou pilulku a švagra udala za znásilnění.
Taky tomu nevěřím, ale to neznamená, že nemohu napsat, co považuji za nejlepší.
Celkem kravina je dělat, že se to nestalo. A doufat, že se to neprovalí. - Ale je to zase to nejjednodušší.
Jak někdo výše psal. Kde máš jistotu, že tě nezačne vydírat? Třeba si to nahrál, vyfotil. Už to, že ses prokecla před žárlivým manželem tě hendikepuje. Máš 100% jistotu, že otcovství nejde zjistit?
Nevím, taky se mi to moc nezdá, nepoznat toho člověk zrovna v tom nejlepším.
@Leviatan Na potrat bych nedokázala jít, s Tím už bych vůbec nedokázala žít. Zabít dítě. Tady už jde jen o to, aby švagra něco nenapadlo. A říct to manželovi, to se fakt bojím, myslím si, že by to byl konec našeho vztahu, i když za to nemůžu. ![]()
@Halibar píše:
Já nechci teda nic zpochybňovat, ale manželovo tělo bych poznala poslepu, každou jeho jizvu, každý jeho chlup, znamínko i tvar jeho kolen. Tos musela být HODNĚ opilástyl svlékání, líbání, hlazení, zvuků při sexu… zas tak stejní podle mě nebudou
to jsou jen řeči, nevíš vůbec, jestli bys poznala, jen si myslíš, že jo
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat