Dítě s dvojčetem mého muže

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
832
29.7.20 13:31

Taky se mi nechce příběhu věřit, ale pokud je to pravda, zírám 8o Budeš to mít těžké, mít dítě s vědomím, že asi není tvého manžela. Ale také bych mlčela. A hlavně bych zažádala o smazání této diskuze, přijde mi dost konkrétní na to, aby vás mohl poznat někdo z rodiny nebo kamarád.

• načítám...
Anonymní
29.7.20 13:31

@FreeLady12 Tak jako on neví, že neberu antikoncepci. Takové věci v rodině nerozebíráme. Prostě jsem ji vysadila s tím, že už se miminku nebudeme bránit a až přijde, budeme rádi. Neberu ji už 4 měsíce. Proč bychom měli používat kondom, když není potřeba se schránit? :nevim:
Zní to divně, ale opravdu jsem to nepoznala.

• Upravit
Janli
29.7.20 13:34

Vždyť je to jednoduchý…když to švagr práskne, tak jen musíš mít větší koule než on a musíš říct - dokaž to! Nemá jak, ani testy dna mu nepomůžou. A ty můžeš navíc argumentovat, že je to další z jeho triků, jak vás s manželem rozeštvat. Nebo je pak další řešení a to potrat pilulkou. Pokud na to máš teda žaludek… manžel by to ani nemusí zjistit, prostě řekneš, že jsi potratila v začátku. Jo, jinak je to příběh jak z časáku…

• Upravit
36402
29.7.20 13:35
@Anonymní píše:
@Pudloslava Chápu, mně se tomu také nechce věřit. Bohužel realita je taková. :(
Jak se mu pomstít fakt netuším. Hlavní teď pro mě je, aby ho ani nenapadlo, že dítě může být jeho. Ale obávám se, že ano a manželovi to řekne. Naschvály mi dělával často, mstil se. V době, kdy jsem s manželem začala chodit, tak měl pořád kecy, co by mi to udělalo kdybych mu dala, že však jsou stejní. No vzhledově ano, povahově vůbec. Chtěl nás těsně před svatbou rozeštvát. Napsal anonymně manželovi, že jsem spala s kolegou z práce, protože ví, jak žárlivý manžel je. Pak se to naštěstí vysvětlilo. Manžel za kolegou přímo byl. No to by bylo na dlouho. Teď se mi chce zvracet ze současné situace.

Tak to fakt nevěřím, že kdyby ti všechno tohle dělal, tak by mu manžel nesrovnal cifernik a pořád jste spolu jezdili na chatu chlastat :nevim:

• načítám...
6590
29.7.20 13:35
@Anonymní píše:
@FreeLady12 Tak jako on neví, že neberu antikoncepci. Takové věci v rodině nerozebíráme. Prostě jsem ji vysadila s tím, že už se miminku nebudeme bránit a až přijde, budeme rádi. Neberu ji už 4 měsíce. Proč bychom měli používat kondom, když není potřeba se schránit? :nevim:
Zní to divně, ale opravdu jsem to nepoznala.

Já nechci teda nic zpochybňovat, ale manželovo tělo bych poznala poslepu, každou jeho jizvu, každý jeho chlup, znamínko i tvar jeho kolen. Tos musela být HODNĚ opilá :think: styl svlékání, líbání, hlazení, zvuků při sexu… zas tak stejní podle mě nebudou :lol:

• načítám...
Anonymní
29.7.20 13:39

@Trish123 Toho se právě bojím, že švagr mlčet nebude. Ale pokud by to řekl, tak bych to popřela, jak tu někdo psal. Samozřejmě mě nezneužil s tím, že mi udělá dítě, nemohl vědět, jestli beru antiko nebo ne. To ho může napadnout až se dozví, že jsem těhotná.

• Upravit
1047
29.7.20 13:41

Tohle bylo nedávno v Nebezpečných vztazích na Barrandově.. asi náhoda, že :D

• načítám...
Anonymní
29.7.20 13:47

@JancaS84 Na chatu jezdíme parta 14 ti lídí, už roky. On měl dva roky přítelkyni, se kterou se nedávno rozešel. Po dobu, co s ní byl, tak byl celkem ok.
Takže čí dítě je, se nikdy nedozvím, když DNA mají stejné. To jsem popravdě nevěděla, že to nijak zjistit nejde. Nepochybuji, že je jeho. Včera, jak mi vyšel test, tak jsem si počítala dny, kdy by mělo dojít k ovulaci, no a vyšlo to přávě na ten víkend.
Nevím, jestli to dítě budu mít stejně ráda, jako bych měla, kdyby bylo manželovo. Protože švagra nenávidím.

• Upravit
Anonymní
29.7.20 13:50

@petanah To není vůbec vtipné. Navíc televizi doma ani nemáme.
Tak nic no. Výsměch jsem fakt nečekala.

• Upravit
Cizinka 999
29.7.20 13:50
@Anonymní píše:
@Pudloslava Chápu, mně se tomu také nechce věřit. Bohužel realita je taková. :(
Jak se mu pomstít fakt netuším. Hlavní teď pro mě je, aby ho ani nenapadlo, že dítě může být jeho. Ale obávám se, že ano a manželovi to řekne. Naschvály mi dělával často, mstil se. V době, kdy jsem s manželem začala chodit, tak měl pořád kecy, co by mi to udělalo kdybych mu dala, že však jsou stejní. No vzhledově ano, povahově vůbec. Chtěl nás těsně před svatbou rozeštvát. Napsal anonymně manželovi, že jsem spala s kolegou z práce, protože ví, jak žárlivý manžel je. Pak se to naštěstí vysvětlilo. Manžel za kolegou přímo byl. No to by bylo na dlouho. Teď se mi chce zvracet ze současné situace.

Jestli je to pravda, udala bych ho za znasilneni

• Upravit
60142
29.7.20 13:51
@Anonymní píše:
@Trish123 Toho se právě bojím, že švagr mlčet nebude. Ale pokud by to řekl, tak bych to popřela, jak tu někdo psal. Samozřejmě mě nezneužil s tím, že mi udělá dítě, nemohl vědět, jestli beru antiko nebo ne. To ho může napadnout až se dozví, že jsem těhotná.
Šmáááárja. TO je blbý.

No nic, kdyby to byla pravda, tak - testy na pohlavní nemoci, trestní oznámení na švagra. Ještě když je to takovej de.bil :roll:

• načítám...
Cizinka 999
@Anonymní píše:
@JancaS84 Na chatu jezdíme parta 14 ti lídí, už roky. On měl dva roky přítelkyni, se kterou se nedávno rozešel. Po dobu, co s ní byl, tak byl celkem ok.
Takže čí dítě je, se nikdy nedozvím, když DNA mají stejné. To jsem popravdě nevěděla, že to nijak zjistit nejde. Nepochybuji, že je jeho. Včera, jak mi vyšel test, tak jsem si počítala dny, kdy by mělo dojít k ovulaci, no a vyšlo to přávě na ten víkend.
Nevím, jestli to dítě budu mít stejně ráda, jako bych měla, kdyby bylo manželovo. Protože švagra nenávidím.

Tak to dej pryc

• Upravit
60142
@Anonymní píše:
:roll: To už je moc dramatický. Uber.
  • načítám...
Silverine247
29.7.20 13:52

Proc jsi to manzelovi nerekla hned, jak jsi zjistila, ze te bratr zneuzil? Tvuj manzel nevi, co je zac? On nevi, ze byl bratr za temi rozestvavajicimi anonymy?

• Upravit
36402
29.7.20 13:54

A za par let se náhodně zjistí, že je manžel neplodny a tak se to provalí.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová