Dítě s dvojčetem mého muže

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
29.7.20 18:40

Hlavně že se bavíte. No nevadí, já už jsem se rozhodla.

• Upravit
25897
29.7.20 18:41
@Anonymní píše:

A můžeš napsat jak?

• načítám...
19874

Škoda, zakladatelka už asi nenapíše. Rodiče přišli domû a musela jít hrabat seno. :,(

• načítám...
2719
@Anonymní píše:

A jak?

• načítám...
60142
29.7.20 18:42
@Anonymní píše:

Já ani ne, vymysli si příště něco, co má aspoň trochu hlavu a patu.
A dělat si srandu ze znásilnění je teda chucpe :roll:

• načítám...
60142
29.7.20 18:43
@robínek píše: Škoda, zakladatelka už asi nenapíše. Rodiče přišli domû a musela jít hrabat seno. :,(
:mrgreen: Ne, seno ne, šmarja. To by byl druhý příběh - takhle sem hrabala seno, zakopla a bylo :jazyk:
  • načítám...
2719
29.7.20 18:44

Víš, lidi jsou fakt divný- a třeba bych i tomu uvěřila, ale nevěřím tomu, že by sis nedošla pro pilulku po, když bys ráno zjistila, že to byl švagr ;)

• načítám...
19874
29.7.20 18:46
@Baba píše: :mrgreen: Ne, seno ne, šmarja. To by byl druhý příběh - takhle sem hrabala seno, zakopla a bylo :jazyk:
Šlápneš na hrábě, dostaneš ránu mezi voči a spleteš si Jasoně s Drsoněm i za světla.
  • načítám...
866
29.7.20 18:50

Mam chlapa z jednovajecnych dvojčat a ty si fakt musela být nalita. Chlapa poznám i po tmě. Podle toho jak jde, podle toho jak seda na postel, podle vůně a hlavně podle doteku. Podle mluvi a podle hlasu.

Takže buď sis to pěkně vymyslela, nebo spíš pribarvila anebo svého muže vůbec neznáš a ani nepoznas když tvrdis opak :D

• načítám...
19388
29.7.20 18:52
@zu.syk píše: Ááá, zlý dvojče :mrgreen:

Asi Strike Remoray :mrgreen:

• načítám...
866
29.7.20 18:54
@Anonymní píše:
No toho jsem se obávala, že mi to nebudete věřit. Manžela jsem nepoznala, když jsme se nelíbali a všichni jsme byli cítit kouřem z grilu, navíc jsem byla připitá.
Ok, tak jsem šla pro radu na špatné místo. Takové podezírání by mě nenapadlo. Tak už se nevyjadřujte, já se s tím nějak poperu sama :(
:lol: :lol: :lol: Tyjo tak to ho fakt neznáš :D. u nás i když jsme měli tábora, já pod vlivem tak jsem jasně poznala kdo nám leze do chatky.
  • načítám...
1238
29.7.20 19:07

@hospodki
Tak na tohle ale bacha. Protože až bude fakticky v šestém týdnu, ale papírově v sedmém, budou ji tlačit do kyretáže, protože “neprosperující těhotenství.” Někteří doktoři jsou na tohle jak ujetí a potráceli by při sebemenší odchylce od tabulek.
Cesta to je, ale musí si to pak ustát…

• načítám...
2319
29.7.20 19:10
  • načítám...
Anonymní
29.7.20 19:17

Už jsem požádala o uzamčení, tak se běžte vysmívat jinam. Ale i tak děkuji. Pomohlo mi to se rozhodnout.

• Upravit
19874
29.7.20 19:18
@Andante píše:
@hospodki
Tak na tohle ale bacha. Protože až bude fakticky v šestém týdnu, ale papírově v sedmém, budou ji tlačit do kyretáže, protože “neprosperující těhotenství.” Někteří doktoři jsou na tohle jak ujetí a potráceli by při sebemenší odchylce od tabulek.
Cesta to je, ale musí si to pak ustát…

Tak to je dobrá blbost. Týden rozhodně nehraje roli.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová