Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Hlavně že se bavíte. No nevadí, já už jsem se rozhodla.
A můžeš napsat jak?
Škoda, zakladatelka už asi nenapíše. Rodiče přišli domû a musela jít hrabat seno. ![]()
@Anonymní píše:
A jak?
@Anonymní píše:
Já ani ne, vymysli si příště něco, co má aspoň trochu hlavu a patu.
A dělat si srandu ze znásilnění je teda chucpe ![]()
@robínek píše: Škoda, zakladatelka už asi nenapíše. Rodiče přišli domû a musela jít hrabat seno.
Víš, lidi jsou fakt divný- a třeba bych i tomu uvěřila, ale nevěřím tomu, že by sis nedošla pro pilulku po, když bys ráno zjistila, že to byl švagr ![]()
@Baba píše:Šlápneš na hrábě, dostaneš ránu mezi voči a spleteš si Jasoně s Drsoněm i za světla.Ne, seno ne, šmarja. To by byl druhý příběh - takhle sem hrabala seno, zakopla a bylo
Mam chlapa z jednovajecnych dvojčat a ty si fakt musela být nalita. Chlapa poznám i po tmě. Podle toho jak jde, podle toho jak seda na postel, podle vůně a hlavně podle doteku. Podle mluvi a podle hlasu.
Takže buď sis to pěkně vymyslela, nebo spíš pribarvila anebo svého muže vůbec neznáš a ani nepoznas když tvrdis opak ![]()
@Anonymní píše:
No toho jsem se obávala, že mi to nebudete věřit. Manžela jsem nepoznala, když jsme se nelíbali a všichni jsme byli cítit kouřem z grilu, navíc jsem byla připitá.
Ok, tak jsem šla pro radu na špatné místo. Takové podezírání by mě nenapadlo. Tak už se nevyjadřujte, já se s tím nějak poperu sama
@hospodki
Tak na tohle ale bacha. Protože až bude fakticky v šestém týdnu, ale papírově v sedmém, budou ji tlačit do kyretáže, protože “neprosperující těhotenství.” Někteří doktoři jsou na tohle jak ujetí a potráceli by při sebemenší odchylce od tabulek.
Cesta to je, ale musí si to pak ustát…
Už jsem požádala o uzamčení, tak se běžte vysmívat jinam. Ale i tak děkuji. Pomohlo mi to se rozhodnout.
@Andante píše:
@hospodki
Tak na tohle ale bacha. Protože až bude fakticky v šestém týdnu, ale papírově v sedmém, budou ji tlačit do kyretáže, protože “neprosperující těhotenství.” Někteří doktoři jsou na tohle jak ujetí a potráceli by při sebemenší odchylce od tabulek.
Cesta to je, ale musí si to pak ustát…
Tak to je dobrá blbost. Týden rozhodně nehraje roli.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat