Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Pudloslava píše:
hele ale k čemu, pokud se nepřizná? důkazy? biologický materiál? beze svědků je to jen zbytečné trauma pro ni.
Jo? Takže takový d.ebil může chodit dál po světě a udělá to nějaké jiné? To je fakt příšerný způsob uvažování.
A to trauma zmizí? Teď trpí jen ona.
Ještěže je to vymyšlený ![]()
Nevím, proč do zakladatelky šít, že švagra nepoznala. Sama píše, že se jednalo o rychlovku, on přilehl a sex proběhl. Mohlo jít jen o polohu zezadu, nelíbali se, nehladili. Byli pod vlivem, ve tmě.
Nezáviděníhodná situace. Pokud se švagr k otcovství bude hlásit, zakladatelce ublíží i to, že ráno mluvila s manželem o proběhlé rychlovce a manžel si může dát dvě a dvě dohromady.
Příspěvek upraven 29.07.20 v 14:30
@vedma007 píše:
Hele pochopila bych, kdyby rozbil hubu svému bratrovi a už se s ním v životě nechtěl vidět. Ale proč by proboha nechtěl být s tebou? Vždyť ty za to vůbec nemůžeš…
To je jediné logické řešení. Říct manželovi, podat TO, odstřihnout kontakt.
@robínek píše:
Triple Ontar! To musí být krása! A jak se jmenují? Ontar, Olino a?Příspěvek upraven 29.07.20 v 14:28
Sandokanec ![]()
@vedma007 Protože je děsně žárlivý. Právě řeším dilema říct/neříct. Ano, byla jsem blbá, že jsem to neřekla hned, ale byla jsem v šoku. To se nedá popsat. Volat policii mě vůbec nenapadlo teda. a teď, po tolika dnech už by to bylo tvrzení proti tvrzení. To už nemá smysl.
@robínek píše:
Triple Ontar! To musí být krása? A jak se jmenují? Ontar, Olino a?
Omar, po jejich tatinkovi (ano, ano..po nem ma Ontar svuj sarm) a na temer sedmdesatniky jsou neobycejne ciperni
.
Zakladatelko, pokud je to pravda, asi bych se bala si dite nechat. Budes vydiratelna, mohl si schovat jakykoliv suvenyr, foto, cokoliv, kdyz jsi byla tak nalita, ze mu to proslo. Budes mit cely zivot stazeny zadek, ze to nekomu rekne-manzelovi, diteti, po okoli.
@Anonymní píše:Říct pravdu, co mu pak řekne bratr, ona mě sváděla, ona to chtěla. To se se švagrem stále potkáváš?
@vedma007 Protože je děsně žárlivý. Právě řeším dilema říct/neříct. Ano, byla jsem blbá, že jsem to neřekla hned, ale byla jsem v šoku. To se nedá popsat. Volat policii mě vůbec nenapadlo teda. a teď, po tolika dnech už by to bylo tvrzení proti tvrzení. To už nemá smysl.
@Anonymní píše:
Taky mě zaráží, že jsi nebyla na policii. A že jsi to neřekla manželovi. Pokud by mě někdo znásilnil, komu jinému se s tím svěřit než nejbližšímu člověku?
Pokud tě švagr chce, vytáhne to, až zjistí, že jsi těhotná. Protože ví, že vám tím zničí vztah. A jak bude manželovi, když se o tom všem dozví od švagra a ne od tebe.. A zjisti, že jsi to vůbec neřešila..
Jinak dítě může být opravdu manželovo, ne každá máme ovulaci podle tabulek. Ale to se bohužel nikdy nedozvíš.
I kdyby Drsoň něco řekl, Jasoň to řešit nebude, bo v tu dobu brousil paní Drsoňovou, která rovněž oné osudné noci počala. Ani jedna matka to nedá psychicky, porodí tajně, děti dají k adopci. Jedno bude kluk, druhé holka. Náhodně se po 18 letech potkají, zamilují se a budou se chtít vzít. O svatební noci ale zjistí, že oba mají stejné mateřské znaménko na levé hyždi, dojde jim pravda a dožijí svůj smutný život v klášterech.
Příspěvek upraven 29.07.20 v 16:43
@Anonymní píše:
@bobulka88 Tak rifle mají všichni stejné, to je stejný materiál a nepoznáš to. A byli jsme svlečení jen od pasu dolů. Byla tma a věř, že by mě nenapadlo, že by to mohl být někdo jiný, než manžel.
Nenapadlo?, když má jednovaječný dvojče, který po tobě pase jak popisuješ?
Taky tomu absolutně nevěřím.
Už jenom proto, že pokud máte podle toho co uvádíš, takové vztahy, jak popisuješ, tak co spolu pak paříte???
Celá ta pohádka už je hodně šroubovaná.
@Anonymní píše:
Takže to může udělat nějaké jiné? Jak tvrzení proti tvrzení?
Kolik ti je? Tipuju tak 16 ![]()
@Baba píše:
Jo? Takže takový d.ebil může chodit dál po světě a udělá to nějaké jiné? To je fakt příšerný způsob uvažování.
A to trauma zmizí? Teď trpí jen ona.Ještěže je to vymyšlený
jenže on bude jistě chodit po světě i dál, protože mu nikdo nic nedokáže a policajti to odloží.
já vlastně nevím, co je správné, kdyby se tím někdy začal chlubit, bylo by fine, kdyby nějaký záznam na policii byl. Ale dovedeš si představit, že by teď začali policajti vyslýchat celou tu rodinu a známé, kdo si všiml, že pan zlý odešel na deset minut pryč a nebylo to WC? všichni opilí…
A to mimino navíc - já uznávám fenomén milosrdné lži a na místě hodného manžela bych si fakt nepřála vědět, že děcko splodil někdo jiný.
Na bratra bych poslala nějaké ukrajince, nebo nevím. sehnala bych si nějaký ten preparát na chemicku kastraci deviantů…
@Pudloslava píše:
jenže on bude jistě chodit po světě i dál, protože mu nikdo nic nedokáže a policajti to odloží.
já vlastně nevím, co je správné, kdyby se tím někdy začal chlubit, bylo by fine, kdyby nějaký záznam na policii byl. Ale dovedeš si představit, že by teď začali policajti vyslýchat celou tu rodinu a známé, kdo si všiml, že pan zlý odešel na deset minut pryč a nebylo to WC? všichni opilí…A to mimino navíc - já uznávám fenomén milosrdné lži a na místě hodného manžela bych si fakt nepřála vědět, že děcko splodil někdo jiný.
Na bratra bych poslala nějaké ukrajince, nebo nevím. sehnala bych si nějaký ten preparát na chemicku kastraci deviantů…
Jo a takhle si to řekne každá. Bezvadný tohle povědomí šířit.
A jo, umím si představit, že se to vyšetřovat bude a že bude v rodině bugr. A dobře by to bylo.
To se ta spisovatelka bude s tím deb.ilem doborvolně stýkat dál? ROdinné oslavy, vánoce… tak určitě ![]()
A c ose angažuju do vymyšlené ptákoviny.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Taky mě zaráží, že jsi nebyla na policii. A že jsi to neřekla manželovi. Pokud by mě někdo znásilnil, komu jinému se s tím svěřit než nejbližšímu člověku?
Pokud tě švagr chce, vytáhne to, až zjistí, že jsi těhotná. Protože ví, že vám tím zničí vztah. A jak bude manželovi, když se o tom všem dozví od švagra a ne od tebe.. A zjisti, že jsi to vůbec neřešila..
Jinak dítě může být opravdu manželovo, ne každá máme ovulaci podle tabulek. Ale to se bohužel nikdy nedozvíš.