Dočkáme se // ??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
473
19.4.12 10:38
@24kačkač píše:
Janco a kdy teda budeš testovat?

Jdu tam 2/5, tak uvidíme. Jsem tady ještě v jedné diskuzi - myslím 1. cyklus po vysazení a tam zmiňuje jedna holčina, že na to chodí už třetí cyklus, že měla zanešený snad všechny orgány, tak prý ať se nediví, že nemohla otěhotnět, ale že už jí je líp i akné se jí zlepšilo, tak snad to bude taky ok :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
19.4.12 10:45

jj to je fajn :-) ale já myslela kdy budeš zkoušet těhu test :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
19.4.12 11:14

Já beru zatím taky jen listovku… A co vaši partneři, manžové?? Berou nějaké taky nějaké vitamíny? Dočetla jsem se, že je dobrý vitamín E a selen. Máte nějaké další tipy jak rozhýbat ty malé mršky :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
19.4.12 11:21

přítel nezobe nic…nechci to ještě nějak hrotit…pokud se nám nezadaří tak na konci září půjdem na gyndu a pošle ho na spermio a mě asi na HP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
19.4.12 11:30

já beru druhý měsíc Mamavit. Před tím jen listovku, ale asi mi chybělo železo, protože jsem byla děsně unavená, takže proto radši komplex vitamínů.
Přítel už druhý měsíc bere Vitamín E, Selen, Zinek. (musím říct, že na začátku braní to mělo na něj skvělý účinky, furt byl nadrženej. Stejnou zkušenost měla i kámoška. Bohužel bylo to jen krátkodobě) :twisted:

Vitamín E, selen, zinek má účinek až za 72 dní braní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
19.4.12 11:31

Tak ten můj je nadržený pořád i bez vitamínů :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
19.4.12 11:37
@NikSo píše:
Dorianne..vítám tě tu… :mavam: … jsme na tom stejně, taky se snažíme rok, mě bud 26 manža 31.. jedno dítko už máme , ale stejně to te´d nejde…já včera byla na HP a manžel dnes na SPG.. uvidíme co z toho bude za 10dní jdme oba do poradny, kde nám vyřknou ortel.. dnes jsem tak přemítala, aby nám neřekli, že jsme ještě mladí a že jedno díte už máme, ale sakra, ten rok byl dost dlouhá doba na to aby se podařilo a já už jsem z toho někdy dost unavená, když na mě příjde taková ta depka..však to všechny moc dobře znáte.. :roll: holky ale já věřím, že se toho mimísa nakonec všechny dočkáme, musíme.. :srdce:

ať vám ty výsledky dopadnou dobře. Nejhorší je to čekání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
19.4.12 11:53
@Dorianne píše:
ať vám ty výsledky dopadnou dobře. Nejhorší je to čekání…

děkuji, třeba vám zabere ten utrogestan a nebude muset ani na vyšetření jít..moc bych vám to přála, já mám totiž pocit, že sme se tímto přesunuly někam kam sem nechtěla aby to někdy vůbec zašlo.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
19.4.12 11:58
@NikSo píše:
děkuji, třeba vám zabere ten utrogestan a nebude muset ani na vyšetření jít..moc bych vám to přála, já mám totiž pocit, že sme se tímto přesunuly někam kam sem nechtěla aby to někdy vůbec zašlo.. :roll:

Moc tomu nevěřím, dneska jsem 26dc (12dpo) a i přes utrogestan (17-26dc) od včerejška špiním a sílí to :?
Ale to víš, že bych byla ráda. Z doktorů mám panickou hrůzu :roll:
Doufám, že když už jedno dítko máte přirozeně, tak druhé půjde taky samo, třeba jen s pomocí prášků. Brala si před tím taky utrogestan, nebo vás rovnou poslali dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
19.4.12 12:33
@24kačkač píše:
jj to je fajn :-) ale já myslela kdy budeš zkoušet těhu test :)

Jo ták :mrgreen: no uvidíme, jestli to nedostanu dřív jak 28DC tak to nechám asi na 1/5, předtím než půjdu k té paní, to budu 32DC :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
19.4.12 12:35
@Dorianne píše:
Moc tomu nevěřím, dneska jsem 26dc (12dpo) a i přes utrogestan (17-26dc) od včerejška špiním a sílí to :?
Ale to víš, že bych byla ráda. Z doktorů mám panickou hrůzu :roll:
Doufám, že když už jedno dítko máte přirozeně, tak druhé půjde taky samo, třeba jen s pomocí prášků. Brala si před tím taky utrogestan, nebo vás rovnou poslali dál?

ahojda, měla jsem utrogestan taky 17-26DC, po zavedení prvního prášku jsem hned 18DC začla špinit a další den se mi rozjela MS, doktor mi ho hned stáhnul. Teď už nic neberu, vykašlala jsem se na všechny ty hormony :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
19.4.12 12:41

Janco tak to budu držet palce ať už tam sou // :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
19.4.12 13:33

Ahoj holky, na e-miminu jsem teprve několik dní, pár diskuzí už jsem navštívila, ale budu moc ráda, když mě vezmete mezi vás sem, diskuze je tu krátce, tak se tady necítim tak „nová“ :-)

Foxinka: Jestli tě to trošku uklidní, tak já mám doktora se stejným názorem… Nejdříve za rok… Byla jsem u něj poprvé (jiné bydliště), tak jsem si nechtěla moc vyskakovat, ale trochu mě vyděsil, když říkal: „hlavně nepanikařte, někdy se tělo vzpamatovává po antikoncepci až dva roky“ :roll: Jinak teplotu také měřím první měsíc, protože mám po 3 slabých menstruací podezření na anovulaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
19.4.12 14:01

Ahoj holky, tak jsem si to všechno po pár dnech přečetla a:
už máme první těhulku, Sooník, ať hezky rosteš a zaobluješ se…
my ostatní Tě chceme co nejdříve následovat…
NikSo, to si říkám také, že je to jinde než jsem kdy chtěla, měla to být radost né starosti jak s tím máme…jinak já užívám teď pár dní femibion a manžel má selzink s éčkem, možná zkusím Gynex…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
20.4.12 10:20

Vítám IVSO :-) :kytka: Holky vyvolávačka zabrala brzo hlásím 1DC :dance: typuju že od středy začneme se snažení a v pátek si hupnu k doktorovi pro ty pilule a to by bylo aby to nebylo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí