Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Fokulinka píše:
Ontario je z Jihlavy a jmenuje se Petrmuj zdroj je z Kadaně a nejmenuje se Petr
Už se přestěhoval do Jihlavy? Za našeho stykani bydlel u rodičů jinde a do Ji dojížděl za prací. Jméno souhlasí
@Fokulinka píše:
Ontario se nejmenuje Petr!
Edit, omyl ![]()
Příspěvek upraven 20.06.19 v 18:33
@pe-terka píše:
Jmenuje se Petr, viděla jsem jeho doklady
@Fokulinka píše:
Jo, Petr je, v dubnu nebo květnu mi psal, že se Petr jmenuje a loudil moje jméno přes sz.
@pe-terka píše:
Tvl, to je schiza. ![]()
@Oldiesostrava76 že by ti předstíral, že je Petr? Viděla jsi jeho občanku? ![]()
@Oldiesostrava76 píše:
Už se přestěhoval do Jihlavy? Za našeho stykani bydlel u rodičů jinde a do Ji dojížděl za prací. Jméno souhlasí
podle dalsiho zdroje primo z jejiho mela, kde mela TP a mamku tak u nej mela Denisa chvili bydlet po rozvodu s manzelem v podkrovnim byte, kde ji sliboval, ze to daj do kupy byt atd ale nemel se k nicemu a nefungovalo to a skoncilo to odesla od nej za nekym jinym a on ji pak nahanel jak to slo
a pak mi nejaka slecna psala v SZ ze Denisa zjistila, ze ma postizenou manzelku a syna protoze na ten problem narazila ona kdyz mela s Petrem techtle mechtle evidente nejaka slecna kterou mel cosi pred Denisou ale potvrzeno, ze spolu drive nejaky pomer měly ![]()
Mně nechodí žádné sexuální nabídky, sakra! Jsem o tato dramata ochuzená ![]()
@Oldiesostrava76 píše:
Jmenuje se Petr, viděla jsem jeho doklady
Omlouvám se, jeho přezdívku jsem pokládala ze jméno, resp odvozeninu
Naprosto nezpochybnuju, že jsi lépe informovaná, byli jste důvěrní přátelé ![]()
@Mango_Lassi píše:
Tvl, to je schiza.
@Oldiesostrava76 že by ti předstíral, že je Petr? Viděla jsi jeho občanku?
Ano, prvni setkání jsme strávili v hotelu, kde jsme se prokazovali OP a tajy jsem s nim byla kupovat auto
@Mango_Lassi píše:
Mně nechodí žádné sexuální nabídky, sakra! Jsem o tato dramata ochuzená
zkus zmenit profilovku
![]()
@Mango_Lassi píše:
Tvl, to je schiza.
@Oldiesostrava76 že by ti předstíral, že je Petr? Viděla jsi jeho občanku?
tohle je má chyba, „znám“ ho pod přezdívkou, kterou jsem považovala za odvozeninu jména ![]()
Info o skutečném úmrtí Denisy mám z jiného zdroje, ale nechce být zvežejněn
Je tu dlouho, je seriozní a všichni ho znáte ![]()
No twl, to je dobrý chaos, nerozumím tomu, ale asi není dobré, nechat si emimino prorůst do reálného života
@pe-terka píše:
Omlouvám se, jeho přezdívku jsem pokládala ze jméno, resp odvozeninuNaprosto nezpochybnuju, že jsi lépe informovaná, byli jste důvěrní přátelé
Důvěrni nevim, jezdil on ke mě a návštěvě u něj v bytě se dost branil. Až jsem ho začala podezírat, že žádný ani nemá. Bydle u rodičů, to vim 100%, ze skypu, když jsme si volali s kamerou
@Fokulinka píše:
zkus zmenit profilovku![]()
![]()
Odkdy si chlapi vybírají podle profilovky?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat