Dodatek k diskuzi o denise

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24993
18.6.19 08:40
@pe-terka píše:
je fakt, že flokulinka mohla v průběhu času změnit nick. Ale jak píšu, toleruji Denise různé neplechy, zoufalí lidí dělají zoufalé věci 8) Jen by mě dost naštvalo, kdyby Ontario nebyl pravý Ontario, jen kýmsi zneužitý jeho profil…nad to tak není.

ja si to myslim, ze to nepise ontario, ani tu smrt jim neverim…ale to je fuk, je to jen internet, ten snese vse… :roll:

• načítám...
25179
18.6.19 08:41
@opozice píše:
Slíbil jsem ti foto, až bude v rozkvětu. :mavam:

Tak to je ovšem skvost :palec: :potlesk: :* Kam se hrabe ten náš, i když je taky krásný! Tohle když rozešleš zdejším nezadaným uživatelkám, máš o úspěch postaráno :palec: Akorát Mango se asi nechytne, to je ostrá holka :P

• načítám...
28075
18.6.19 08:41
@Katy 7 píše:
Mě? Jsi blázen :mrgreen: :lol: Já mám svého doma dost :mrgreen:

Tu druhou větu jsi mohla vynechat. :mrgreen:

• načítám...
5598
18.6.19 08:42
@Mango_Lassi píše:
A na co je sbalil? S tou inteligencí a pravopisem to není zas tak slavný. 8)
Každý produkt má svého kupce. :mrgreen:
  • načítám...
25179
18.6.19 08:44
@free333 píše:
Já zase plně chápu, že mu nepřišlo vhodné ve včerejší den tu ještě vytahovat další ženské odtud, to snad po něm nemůže nikdo chtít… ;)

tak počet dětí není nic žinantního ;) Katy se neptala, kolikrát spolu spali a jestli má Radka na zadku pihu 8)

• načítám...
28075
18.6.19 08:44
@pe-terka píše:
Tak to je ovšem skvost :palec: :potlesk: :* Kam se hrabe ten náš, i když je taky krásný! Tohle když rozešleš zdejším nezadaným uživatelkám, máš o úspěch postaráno :palec: Akorát Mango se asi nechytne, to je ostrá holka :P

Mango dostanu na něco jiného. :mrgreen: Jen jednu radu, jak jsi si všimla, spodek od země mám dokola ohraničený a to z důvodu že tahle květina nesnese svit na kořeny. Ty mají být ve stínu. Tohle je po přesazení první rok a hned to tak vyrostlo. Před tím to bylo celé na slunci i od spodu a moc to nerostlo.

• načítám...
5598
18.6.19 08:45
@opozice píše:
Tu druhou větu jsi mohla vynechat. :mrgreen:

Jsem trefila hřebíček na hlavičku ;) :mrgreen: Ne. Nebudu do tebe rýt, jsme ve vážné diskuzi. :mrgreen:

• načítám...
5598
18.6.19 08:46
@pe-terka píše:
tak počet dětí není nic žinantního ;) Katy se neptala, kolikrát spolu spali a jestli má Radka na zadku pihu 8)
:mrgreen: :lol: To nevím ani já :mrgreen:
  • načítám...
28075
18.6.19 08:46
@Katy 7 píše:
Jsem trefila hřebíček na hlavičku ;) :mrgreen: Ne. Nebudu do tebe rýt, jsme ve vážné diskuzi. :mrgreen:

nepovažuji to za rytí, zábava musí být. :mrgreen:

• načítám...
30971
18.6.19 08:47
@pe-terka píše:
tak počet dětí není nic žinantního ;) Katy se neptala, kolikrát spolu spali a jestli má Radka na zadku pihu 8)

No hele, ne kazdy o tech detech mluvi uplne porad.

• načítám...
30971
18.6.19 08:48

Navic Ontario se ptal „jaka Radka“? To neznamena, ze zadnou Radku nezna, ale zi jich zna 5 :nevim: Tak se chtel ujistit.

• načítám...
25179
@Mango_Lassi píše:
A na co je sbalil? S tou inteligencí a pravopisem to není zas tak slavný. 8)

ty znáš někoho, kdo úspěšně balí holky na vypilovaný pravopis? :mrgreen:

• načítám...
28075
@Katy 7 píše: :mrgreen: :lol: To nevím ani já :mrgreen:

On ti to neřekl? :mrgreen: Já se hned pochlubím jiné, že má stejnou pihu na prsou jako ta jiná.

• načítám...
116211
18.6.19 08:50

@opozice to je clematis? Já mám jen jednoduchý květ.

• načítám...
28075
18.6.19 08:51
@aiwwa píše:
@opozice to je clematis? Já mám jen jednoduchý květ.

jo přesně je to pěkný, po tom jihnou baby jedna radost. Lépe než sbírka motýlů. :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová