Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Kaspinka píše:
@majda123456789 zeptej se Sibyly![]()
![]()
@leník91 píše:
@harfa Je mi 24, měřím 165 a vážím neskutečných 81kg.
@LydiaD Děkuji za uvítání, odkaz určitě prozkoumám. Snad to půjde dolů, ať v létě vypadám alespoň o něco lépe.
Jéjej tak to ti půjde nádherně, předpokládám, že to bude hodně vody, neváhej jako do léta je hafo času a myslím, že to půjde krásně vidět
![]()
Ale fakt nešidit, zabrzdíš si totiž to co pracně rozjedeš ![]()
@majda123456789
a já čekala, že mi dáš bamberskou, že jsem ti to tady tak zosnovala, ale nějak mě to v noci napadlo, chápeš no zdeptaná matka, co mi zbývá než ty romány
ale napínavé to teda je takže by měla přijít kapitola o hledání práce
![]()
@Kaspinka hele já tady Sibyle hodila osnovu a ona to pěkně doplní super
sirikítka je mistr v psaní takže to bude mít šmrnc, tím myslím lechtivý nádech se spoustou humoru
![]()
@sirikit já to zosnovila ty to dopíšeš
nevím proč mě to v noci napadlo, ale je to fakt napínák ![]()
@LydiaD broučku tomu se říká poetický strojař
![]()
@LydiaD píše:
Super![]()
![]()
Ale šup do starých kolejí a zase pěkně sekat latinu
Neboj, neboj, už jsem od neděle zase vzorňáček, párty byla jen sobotní večer. Nehodlám to pokoušet ![]()
@Bibiana1 píše:
@sirikit tou balící příhodou v aquáči jsi mě pobavila, je bezva si trošku pošimrat sebevědomí, zvedat si ho zrovna Ty, myslím, moc nemusíš.
No ne, v tomhle ohledu mám sebevědomí myslím už nějakej rok v cajku
,jenže to je spíš tím, že jsem „všudezdejší“,suverénní v jakémkoli prostředí a obvykle v dobrém rozmaru, což mužský baví. Na nezájem jsem si nikdy nestěžovala, ale zhruba od čtyřicítky tak ňák počítám s tím, že zájem prudce opadne. ![]()
Krom toho starší ročníky, které by co ctitelé připadaly v úvahu, povětšinou plešatí, všecko je bolí a mají problémy s udržením moči a myšlenky.
Takže už jsem do budoucna začínala počítat spíš s pěstováním levandule a vymýšlením originálních kuchařských receptur, že jo. ![]()
Ovšem to se ukazuje předčasným, neb očividně „vstanou noví bojovníci“! ![]()
Navíc - v síti mám fajn 75 letou paní, vdovu, a ta má nového přítele, vrkají jak hrdličky. Čili klid ženy, věk je jenom číslo! ![]()
@harfa
Hele dnes na tebe od rána myslím normálně. O víkendu jsem tady machrovala, jaký máme s knížkou úspěchy a dnes jsem od rána na mašli
. U nás dnes od noci katastrofa a táhne se to celej den, tak jsem si hned vzpomněla na Adámka, jakej je asi dnes den u vás
. Dnes jsem ze hriště na rameni táhla 13ti kilový řvoucí dítě, špinavý jak od prasat, ve druhé ruce jsem měla motorku a někde mezi tím vším jsem táhla igelitku s bábovkama na písek, no pohled na mě musel být neskutečnej. Soptící, sotva dýchající matka se řvoucím dítětem v náručí
![]()
@harfa @majda123456789 @Kaspinka Si dělejte srandu.
![]()
Náhodou Majda je můj historicky největší věštecký úspěch. ![]()
Já žádná Sibylla nejsem, psala jsem jí to minulý týden i do SZ. Jen prostě někdy něco jakože vidím. Cítím.. nebo nevím, jak to mám napsat. A abyste mně neupálily, napsala jsem jí do té soukromé, že tu Anglii fakt nějak nečuchám. Spíš toho ramenáče, vždyť jsem to předtím psala i sem do diskuze. Ramenáč jede za louži, takže jestli mně intuice zle neklame, ona bude muset za louži s ním.
A odspěchala jsem školit.
Když jsem se vrátila, našla jsem v SZ info od Koblížka, že se teda trenéra zeptala, on že je moc rád a Majda tím pádem vylítává papíry a tu angličtinu si vylepší spíš americkou než anglickou. Ječela jsem nadšením a málem si šla vybrat do útulku statnýho černýho kocoura.
![]()
@sirikit Kocoura rozhodně vyber
to víš že tě neukamenujem, já náhodou věřím, že je něco mezi nebem a zemí a že to někdo prostě tuší víc ![]()
Takže kouli zase vylešti ať tam vidíš i něco jinýho než ty americký hvězdy ať z toho máme něco i my ostatní ![]()
@sirikit hele brouku, jednou jsme tady dokonce řešily to tvé znaménko s chlupem, takže ta kočka už je jen opravdu doplněk
Joooo 30. duben se blíží, ale neboj nikdo ti hranici stavět nebude, dneska jsi byla pasována na Sibyllu a tu neupálili, jedině, že by se z tebe vyklubal Jan Hus, ale to máš ještě do července čas
![]()
@Pobuďátko
pocéééém, víš jak to je ono většinou když se zmíníš, že ti něco trošku funguje, tak druhý den to je prostě vzhůru nohama
broučku úplně to vidím, ta motorka s igelitkou uječené zabahněné dítko přes rameno uááááááááááá, řvala bych jako siréna, jednou jsem ho takhle táhla ze smradlavé bahnité kaluže s nákupama přes všechny ramena, myslela jsem že ho zabiju, měla jsem to všude a pán byl rozohněn, že jej vytrhuji z tak skvělé hry, ještě že byl doma manžel, který mi ho ve dveřích odebral, vrazil do vany a tam z něj sundávala nánosy bahna, jako myslela jsem, že ty boty a kombinézu rovnou spálím v kamnech:mrgreen:
Jinak u nás dneska standart, pruzení v šest ráno, dopolední blok s kňouráním, vřeštěním, a vztekáním, pak 1,5 hodiny spánku, po té rvačka s jídlem, rychlý úklid, pár bojových chvatů při oblékání s operním výjevem a pak mrčení v autě po cestě k babičce, pak už jen samé pozitiva, protože tam byl až do večera a my s manželem lítali po obchodech
Teď spí, alespoň doufám, protože čas od času se z dětského ozve jeho hlas
noci nerozepisuji, top je jiná dimenze
![]()
@harfa
Jo, mas pravdu, uz NIKDY nereknu, ze neco malinko zafungovalo
. No ani mi nemluv, ja jsem byla tak vytocena, ze jsem normalne myslela, ze ho tam proste necham a zdrhnu. Manzel nas pak nabral po ceste a kdyz me videl, bez debat se chopil rvouna a nechal me jit kus napred, abych to stihla trochu rozdychat a nikoho nezabila
. A vis, co bylo ze vseho nejlepsi? Ze kdyz jsem se po celym proknouranym dopoledni tesila, az ten malej dabel chvili usne, tak jsem byla vyvedena z omylu, protoze pan se dnes proste rozhodl, ze odpoledni spanek neni treba, cimz odpoledni umrcenost a protivnost tisickrat znasobil, protoze v 5 uz se unavou pomalu ani neudrzel na nohach
. Usnul az ve ctvrt na 9, takze zbytek odpoledne byl mooc veselej. Od 6ti uz byl ale aspon doma i chlap, coz me zachranilo od nervovyho zhrouceni
mrgreen
. Ja mam normalne pocit, ze ty decka maji v sobe nejakej radar a jakmile ma clovek pocit, ze uz proste nemuze, tak se jim spusti signal, aby jeste pritvrdily ![]()
@harfa
A jeste dodavam, ze u nas se vstava v 6:30, takze kdyz se nas milacek obcas rozhodne(deje se to tak 1-2krat tydne), ze po obede se spat proste nejde, tak je to do vecera mooooc fajn
![]()
Ahoj holčičky, tak podávám hlášení. Manža se rozjel skvěle, za týden zhubl 2,5 kg
opravdu přestal pít alkohol…tomu jsem moc nevěřila, jen ty otruby moc nedává, tak se mu je snažím přimíchávat kde se dá
ani o tom neví že je bašti ![]()
No a teď ke mě, já za týden -0,4 což by bylo fajn ale v neděli jsme měli žampiony plněné mletým masem a včera kilo nahoře
Dnes skočím na váhu v očekávání úbytku a ono nic…mám pocit že na mě to už nějak přestává fungovat ![]()
No nic, jedu dál, snad se mé tělo umoudří, protože je ještě co shazovat ![]()
@Máca 69
Ty už v dukance taly frčíš dlouho, viď?
Od března? Pamatuju si to dobře?
Já jsem začala 22.4.
Dělám si to trochu po svém, vkládám pauzy…
Takže prázdniny volnější, dovolené, Vánoce.
Ale pořád se pomalinku sunu níž.
Nemám teď nějak motivaci a sílu nastoupit ostře jako na začátku.
Připomeň se mi prosím, proč se v tom tak dlouho pohybuješ Ty ![]()
A kolik chceš ještě sundat?
Já mám teď už delší dobu 175/72-73kg.
někdy mě ta šestka an začátku láká, někdy mi je fuk ![]()
To už tady holky znají, to je u mě obehraná písnička
![]()