Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LydiaD
24.3.15 16:39
@harfa píše:
až budou chtít na disku, dáme jim preventivně zaracha, za to jak nás týrali :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To my jsme vždycky říkali, že až bude velkej, že mu poschováváme do pokojíku 4 budíky.
Natažený pěkně v noci, po 2 hodinách :mrgreen: :pankac:
A pokaždý mu je schováme jinam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dobře, že jsi mi to připomměla :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
24.3.15 16:41
@Máca 69 píše:
Víš, je mi divný že jím stejně jako vloni a ani se to nehne. Neříkám že jsem úplnej vzorňas :oops: Ale to jsem nebyla ani před tím…a šlo to.

Myslím si, že to je tím, že jsi měla nadváhu.
To jde vždycky líp.
Teď už ladíš poslední kila, takže to logicky jde hůř ;)
Vždyť máš dole cca 20kg 8o :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
To je jasný, že tělo se už vzpírá ;)

• Citovat
  • Upravit
6740
24.3.15 17:16

@Kaspinka Pingu není v kurzu, ale traktor TOM a Nody, jako tu písničku si zpívám pořád dokola je to chytlavé, už mi z toho hrabe. Malý je dneska na střelu, ječí a polehává, takže aspoň je u mě na sedačce a koukáme na Šreka, momentálně odpadnul u Kungfu Pandy, je to s ním fakt špatné :kytka: :kytka: :kytka: to by se běžně nestalo řídí se pravidlem 3 sekund, déle na jednom místě nevydrží :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
24.3.15 17:47

@harfa nech to koňovi :mrgreen: Po tom co si prožíváš s ďáblíkem se ti nedivím :lol:

@LydiaD no spíš to nejde vůbec…když ja jsem si v prosinci koupila krásný džíny vel. 26 a teď jsem v tom jak jitrnice. Prostě MUSÍM do nich zhubnout :twisted: :mrgreen: dole 18 kilo to jo, ale mě je v tom hubeným těle taaaaak dobře :mrgreen: :dance:
A co to udělalo s manželem 8o Je na mě strašně pyšnej atd. atd. atd. :oops: Co si budeme povídat, že holčičky :palec:

Manžel mi nakoupil všechny druhy šmakouna, ať mu udělám prý ten dobrý dort, tak se už peče :P Až bude, dám foto a recept. Je to na způsob tvarožníku ale chuťově mnohem lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75854
24.3.15 18:14

@Máca 69 Ty, Máci, ono to spíš bude tím, že už jsi dvě tři kila pod svou výškou nad metr, a to už jde většině lidí opravdu blbě. Mně například vůbec. :zed: :zed:
Dokud má člověk deset kilo nadváhy, tak to frčí dolů pěkně, ale takhle těsně u ideálu už je to peklo. Taky se může stát, že už ti to taky nepůjde, hlavně nepřetáhni tu dvojku, abys pak měla ještě sílu ustát třetí fázi a nespadla do joja. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75854
24.3.15 18:15
@Máca 69 píše:Manžel mi nakoupil všechny druhy šmakouna, ať mu udělám prý ten dobrý dort, tak se už peče :P Až bude, dám foto a recept. Je to na způsob tvarožníku ale chuťově mnohem lepší
:dance: :dance: :dance: Dávej, dávej!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75854
24.3.15 18:19
@Kaspinka píše:
@harfa no ty si teda užíváš :hug: Traktůrek je ještě dobrej, tam se aspoň mluví, u nás teď valí Pingu a ty skřeky už dělám i ze spaní :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
24.3.15 19:37

@harfa pravidlo 3 sekund je dobrý :D My máme dneska mrně u babičky tak je tu hrozné ticho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
24.3.15 20:19

Tvarohovo šmakounový dortik Šmakoun meruňkový nebo švestko skořicový (v 1F bez přichutě + aroma) 200g
2 nízkotučné tvarohy 250g
1 nízkotučný jogurt
3 vajíčka
2 lžíce hořkeho kakaa
Podle chuti sladidlo Šmakouna nakrájíme na malé kostičky a přidáme tvaroh, vajíčka, jogurt a sladidlo. Vyšleháme tyčovým mixérem do hladka. Rozdělíme na dvě části, do jedné přidáme kakao a do druhé aroma podle chuti. Nemusí být. Světlou část vlijeme do formy s pečící papírem a na vrch vlijeme zbytek těsta. Pečeme na 180 stupňů podle velikosti formy 35 až 45 minut. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75854
24.3.15 20:37

@Máca 69 Děkuju a znamenám si! :hug: :hug:
Akorát že u nás ve zdravé výživě paní nemá tyhle ochucené šmakouny, musím na ni vlítnout a zadat si objednávku. :think:
Ovšem já dneska taky dobře papkala, i když trojkově.
Zachtělo se mi canelone nebo aspoň nějakých palačinek naslano.
Takže jsem si na teflonce nasucho nasmažila 4 malé palačinky (3 vajíčka, špetka soli, troška mléka a 2 lžíce špaldové mouky)
V další misce jsem si umíchala odkapaný špenátový protlak s jedním vajíčkem, třemi nastrouhanými oloupanými žampiony a asi lžící nastrouhaného nízkotučného eidamu. Dochutila špetkou soli, pepře a muškátovým květem.
Touto náplní jsem promazala palačinky, zavinula a naskládala vedle sebe do zapékací misky. Nahoru jsem dala plátky mozzarelly light a celé to zapekla s bešamelovou omáčkou (čajová lžička másla,1,5 čaj. lžičky špaldové mouky, nechat zpěnit, chvilku míchat a pak zalít troškou mléka. Nechat provařit, maličko osolit, špetku pepře a květu).
Dokonalost sama, snědla jsem dvě palačinky a jsem jak žok. :P :P :P :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
24.3.15 20:59

@sirikit Samotné ochucené šmakouny nemají chybu, když není čas, klidně ho dám samotný. Opravdu nemají chybu. :P
Krásně si papkáš, kéž bych mohla už taky takový dobrůtky, ale každopádně ukládám do svojí dukan kuchařky :hug:

Příspěvek upraven 25.03.15 v 05:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
24.3.15 21:06

@Máca 69
Teda, ale to vypadá moc dobře ;) :potlesk:
To musím vyzkoušet!
Ochucené šmakouny kupuju v Kaufu, meruňkový tam mají.
Díky ta tip, nic podobného jsem ještě neslyšela.

• Citovat
  • Upravit
157
24.3.15 21:45

@harfa

Áááá, taky zoubky? :mrgreen:
U nás se dnes konečně prorvala první stolička, druhá už snad nebude dlouho trvat. Dopoledne proběhlo celkem obstojně, dítě se kupodivu probudilo s dobrou náladou. Po obědě ale opět odmítl spát, takže zbytek dne absolutní katastrofa :zed: :zed: :zed:. Už ať ty zuby vylezou všechny a je chvíli klid, tohle je fakt o nervy, co? :) Jinak závidím ty pohádky, ten náš prostě u ničeho nevydrží, zvládne max jeden až dva díly krtka a hotovo :pocitac:

@Máca 69
Ten dort vypadá luxusně, musím zkusit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
24.3.15 22:15

@Bibiana1
Bibi, to není možný 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Koukám na pořad Víkend, asi nějaký opakování… a tam Miloš Škorpil :mrgreen:
Ok, už mě to teda nebude překvapovat :mrgreen:
Ode dneška mám zase o jednoho chlapa víc… Můj chlap, Deris, Sirikitky Juráš a Miloš Škorpil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
24.3.15 22:21

@Bibiana1
Kam Ti holčička na ty závody letí?
A s kým?
Já mám z letadel fóbii, ještě jsem to nepřekonala a asi to nikdy nedám :nevim:
Naprosto Tvoji nervozitu chápu :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek