Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@LydiaD Dobré ráno, letí do Izraele - i ta destinace není v současné době ideální, ale říkám si, že stát se může kdekoliv cokoliv, viz např. Havlíčkův Brod
. letí na plavecké juniorské multiutkání, bude tam asi 15 států. Přesně, jak píšeš, taky mám ohromný respekt z letadel. Ale samozřejmě věřím, že dobře doletí, jsou to jen takové maminčiny obavy…
@Bibiana1 Kdy se ti vrátí?
Taky mám z letadel hrůzu - klidně prošmejdím půlku Evropy autem a budu se plavit na pětimetrových vlnách, ale když dobrej pánbíček dá, do letadla už nesednu.
Ne, že bych nikdy neletěla - jako dítěti mi to nedělalo problém, pak když byly malý děcka, noční přelet na Mallorcu - a to jsem neřešila pád stroje, ale jestli mým ňuňánkům nic nechybí… a nakonec, když už byly děcka skoro v pubertě, jsme za denního světla letěli na Kanáry. Já u okýnka, viděla jsem, jak se chvěje křídlo, Saharu pod náma, pak obrovský vlny oceánu a přistání na ježatej sopečnej ostrov, kde mezi horami žádný letiště nebylo vidět… do té ani od té doby jsem nezažila takovou animální hrůzu, po vystoupení z letadla jsem šla v terminálu do dřepu a čtvrt hodiny se tak klepala, abych se natvrdo nesložila.
Cestu zpátky o 14 dní později jsem se promodlila - a to jsem jinak prakticky ateista!
,a vyhlásila jsem, že nikdy víc!
Zatím to dodržuju. ![]()
Ale přesně jak říkáš - člověk fakt nikdy neví, kde se kdy co stane.
Tenhle týden už éro spadlo a zas až taková divočina to na tom nebi není.
![]()
@sirikit
přesně, jak píšeš, mám naprosto stejné pocity. Asi si umíš představit, když jsme s mužem letěli před 4 lety do USA, jak mi bylo. Už jsem viděla děti sirotkami. Při každé turbulenci, a to skoro žádné nebyly, jsem se hned dívala do mapky na monitoru, kde tak asi jsme. Jakoby to mohlo něčemu pomoci, že?
Ono když už sedím v letadle, tak si uvědomuji, že je můj osud zpečetěn a nic nenadělám, ale ty obavy předem mi fakt nestojí za to. Dcera se vrací v pondělí. Už se těším, jak mě prozvoní z letiště
.
@Máca 69 tak znova, celé se mi to smázlo, dík za super recept, neznám švestkového šmakouna, sem na Morav to ještě nedošla, ale príma nápad, vyzkouším. Jinak k oblečení, chápu já si nikdy svou šlang postavu neužila, protože jsem si vždy kupovala menší hadry, že jako ještě zhodím, takže i když jsem byla štíhlá, tak jsem ve všem vypadala jako jitrnice a nebo se nemohla nadechnout, teď si kupuji o číslo větší a cítím se líp i to vypadá líp, všechny mini kousky jsem dala pryč, dokonce jsem měla sukni o velikosti 34, te´d bych ji dala tak na jednoi stehno
![]()
@sirikit teď mi ukápla stejně velká slina jako Adamovi, jemu ale z jiného důvodu… ty palačinky musí být luxusní, mám opět pěnu u pusy, jako nemůžeš bydlet blíže a občas mě pozvat na oběd?
mňam mňam ![]()
@Bibiana1 z letadel zatím strach nemám ale je fakt, že létání nevyhledávám, celkově se bojím vystrčit nos z republiky
ale neboj vše bude v pořádku, je to prostě fakt, když se má něco stát stane se to i na chodníku před barákem
![]()
@Pobuďátko a to se tlačí ty pětky?
Nezbývá nic jiného než se pomodlit
Bože někdy jsem ráda, že adam není žralok, protože mít tři řady zubů tak zešílím
![]()
@Bibiana1 Víš co, ty se myslím pokus odříznout od veškerých informací, vyrvi TV ze zdi a počítač taky. A buď hezky na telefonu, dokud tě v pondělí malá neprozvoní.
Lezu si totiž nic netuše z mailovky, a ve zprávách na Centrumu červená upoutávka Právě se stalo a - boeing nouzově přistál na letišti v Petrohradu, selhal motor!
Prodělala jsem drobnou tachykardii, a to tvoji holčičku ani osobně neznám.
![]()
Pokud si pár takových příhod během víkendu přečteš ty, obohaceno o vývoj na Středním Východě, rovnou z letiště za tebou může vaše reprezentantka se síťkou pomerančů na JIPku.
![]()
Příspěvek upraven 25.03.15 v 10:52
@Kaspinka malý měl jít k babičce dneska, ale už ráno mi demonstroval svou náladu číslem na teploměru 39, v noci „spal“ s námi, uvozovka proto, že o spánku se moc hovořit nedá
myslela jsem si že ležím u kamen, sálal celou noc i přes veškerou komerční dostupnou chemii, jako čtyřicítku jsem na teploměru viděla poprvé, myslela jsem že ty čísla jsou tam jen pro to aby ta stupnice nebyla moc krátká
![]()
@sirikit píše:
@Bibiana1 Víš co, ty se myslím pokus odříznout od veškerých informací, vyrvi TV ze zdi a počítač taky. A buď hezky na telefonu, dokud tě v pondělí malá neprozvoní.
Lezu si totiž nic netuše z mailovky, a ve zprávách na Centrumu červená upoutávka Právě se stalo a - boeing nouzově přistál na letišti v Petrohradu, selhal motor!
Prodělala jsem drobnou tachykardii, a to tvoji holčičku ani osobně neznám.![]()
Pokud si pár takových příhod běhev víkendu přečteš ty, obohaceno o vývoj na Středním Východě, rovnou z letiště za tebou může vaše reprezentantka se síťkou pomerančů na JIPku.![]()
![]()
Jak já jsem ráda že nemáme telku
![]()
@harfa já si to naše dneska vyzvedávám ve školce takže jednovečerní pohodka je pryč
Moc jsme si to neužili. Chtěli jsme si pustit film a byla nám doporučená taková kravina až mě nás to otrávilo a šli jsme spát
Dneska jdeme v 8 do postele, protože mrně má vysazené dveře, protože se mu dělají nové a má pokoj hned vedle obýváku. Tak se aspoň vyspím ![]()
A telka nám furt nejde, takže co si nepřečtu nevím ![]()
Jojo, pětky dole lezou, je to masakr
. Taky jsem ráda, že nemáme žraloka. Už aby byl chvíli klid ![]()
@harfa @sirikit
shrnu ta asi tak - zítra dobře doletí, to budu od ní vědět, o víkendu budu mít starosti sama se sebou
a v pondělí v poledne mě prozvání z letiště. Jo, přesně tak to bude
. Dík za podporu, mám vás ráda
![]()
@Bibiana1
V sobotu na Tebe budeme myslet a budeme Tě v myšlenkách hnát dopředu.
Už se těším, jak nám to tu budeš vypravovat.
Holčička všechno zmákne levou zadní.
Držím palce oběma ![]()
@harfa píše:
@Kaspinka malý měl jít k babičce dneska, ale už ráno mi demonstroval svou náladu číslem na teploměru 39, v noci „spal“ s námi, uvozovka proto, že o spánku se moc hovořit nedá![]()
![]()
myslela jsem si že ležím u kamen, sálal celou noc i přes veškerou komerční dostupnou chemii, jako čtyřicítku jsem na teploměru viděla poprvé, myslela jsem že ty čísla jsou tam jen pro to aby ta stupnice nebyla moc krátká
![]()
![]()
Ne, to se fakt nedá
![]()
Kam na to proboha chodíš?
Myslím, že takhle vtipně popsat celkem neradostný události… na to jsi vážně odborník
![]()
Už vidím, jak se mě tu kolega ptá, čemu se tak směju…
„Ále, kamarádky malej chlapeček má čtyřicítku horečku“
Ale ono je to napsaný tak, že se člověk musí smát.
Chudinka Adámek, ať je brzo fit ![]()
KONEČNĚ I U NICH NA WEBU!
![]()
Vždycky, když na to kouknu, tak mi buší srdce
![]()
Teda ono mi naštěstí buší pořád, ale teď to ve mě mlátí, jako kdybych běžela ten půlmaraton s naší Bibi
![]()
To je tak krásnej pohled! ![]()
Liberec, Liberec, Liberec… krásný!!!
Moje město, můj Deris, moje nervy
![]()
Ještě si tu se mnou letos užijete
![]()
Takováhle klika… být to o den později… brrr, ani na to nemyslím ![]()
Vyšlo to! A pořád se tomu divím a neustále tam nahoru děkuju!!!
![]()
@LydiaD Čoveče jak to tady čtu, dostala jsem chuť na dýňovou polivku
musím na nákup
![]()