Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@LydiaD Tak já se teda připomenu, začala jsem 17 března 2014 86/170, DM před Vánoci 66,4 no a teď se tři měsíce plácám 67/68 a už mě to přestává bavit
Chtěla bych 65 a jit do trojky
Nechci to vzdát
Dokud neuvidim tu pětku na konci budu bojovat
![]()
Závidím ti že ti to jde pořád dolů
To hřešení o Vánocích mě to hubnutí úplně rozhodilo ![]()
@Máca 69
Já jsem Vánoce ještě srovnala, ale teď se v tom taky plácám, nemysli si ![]()
Do trojky jdu 1.5. ať už na váze bude cokoliv.
Klidně budu půl roku ve trojce a pak, když by se mi chtělo, zkusím zase něco sundat.
Ale už mi chybí ovoce.
A to si letos o prázdninách už neodepřu, to vím.
Tak držím palce, abys tu pětku viděla co nejdříve ![]()
@LydiaD děkuji
…teď mě tak napadlo
Třeba by nám pomohla ta vaše vizualizace…
![]()
@Máca 69
Já vizualizuju jako o život ![]()
Pak se mi ale zatmí před očima a jdu na pivo
![]()
Těžký je to ![]()
@LydiaD
to je jedno, vyzkoušet se ma všechno, ale až se zatmí mě, doufám že nevypiju manžovi zásoby
to by mi dal ![]()
@Bibiana1 Bibinko nemáš ty tu slávu v sobotu?
Prosím tě já na tebe myslím kudy chodím a zakopávám:) V sobotu budu mít v nohách úplný tiky
Tak jak jsi na tom? Nervozní? VYběhaná? Už odpočíváš?
@Kaspinka Ahojky, to jsi hodná, že na mě myslíš
. Nervózní zatím moc nejsem, jen mě stále bolí ta kyčel a vypadá to, že nepřestane. Ale dá se běžet i s tím, jenže to není ono. Dnes a zítra chci ještě vyběhnout, ale nic dlouhého. Včera jsem měla v plánu taky desítku a bylo z toho 16 km, tak snad rozum zvítězí
. Mám smíšené pocity, nervozita přijde, to jo, ale spíš jsem taková "natěšená ". Už se těším na ten výlev endorfinů
. Co Ty, běžela jsi v sobotu?
@Máca 69 je nás víc, co se plácáme kolem čísla, které nechceme. Já taky stále nejsem schopna sklepat 2 kg, která jsem přibrala začátkem února na lyžích. Jsme na tom váhově podobně, mám 171/68 a chtěla bych zase těch 66. Ale mně se do toho ještě rozjela štítná žláza, tak to asi ještě chvíli bude trvat. Dříve jsem tyto rychlé přírustky do týdne dala dolů. Ale teď nejsem ani důsledná
. Manželovi gratulka ![]()
@Bibiana1 Všude se to tom totiž píše a kolega o tom mluví tak jsem úplně nervozní za tebe
Já jsem měla teď víkendovou pauzu, teda v závodech. Jinak jsem taky vyběhla
Mě čeká ten poslední v neděli a pak pořád uvažuju o té brněnské desítce, ale ještě jsem se nepřihlásila
Dneska odpoledne vyběhnu tak už se těším, je tu krásně ![]()
@Kaspinka Aha, já jsem myslela, že ten poslední měl být minulý víkend. Jdi na tu brněnskou desítku, dáš to s přehledem a budeš mít radost z další zdolané mety
. Aspoň já to tak mám
.
Teď spíš z půlmaratonu začínám mít nervy z dcery, odlítá ve čtvrtek. Já mám z letadla respekt a lítám nerada, vždy se mi uleví, když se přistane. A dnes spadl ten airbus ve Francii…
@Bibiana1 no stou štítkou je to na prd, hlavně že nepřibíráš ![]()
Víš, je mi divný že jím stejně jako vloni a ani se to nehne. Neříkám že jsem úplnej vzorňas
Ale to jsem nebyla ani před tím…a šlo to.
Přesně jak píšeš, rychlé přírůstky za pár dnů pryč…ach jo. Alespoň je mi útěchou že v tom nejsem sama
Za manžela děkuji, kéž by mu to vydrželo, není to s nim jednoduchý. Vyvařuji mu jak blázen aby měl pořád plnou lednici, musí mít pocit že se nemusí šidit a že vlastně dietu nedrží ![]()
To já se docela odbývala…teď mě tak napadlo že ja vlastně jím víc na množství než před tim
vloni byl skoro pořad pracovně mimo
Už aby zase jel…
Tak v tom je asi zakopanej pes ![]()
@Bibiana1 vím, že to dám. Desítka je v pohodě, ale běží se dohromady se štafetama a půlmaratonem takže lidí jako blázen
z toho mám celkem obavy. Navíc se mnou asi nikdo nepůjde ani jako doprovod tak je to takový divný ![]()
Dcera dobře doletí a ještě vyhraje, uvidíš ![]()
@Máca 69 taky o vánocích se mi to po… a te´d se plácám kolem 63, chtěla bych zpět 60, ale nevím nevím, nejsem důskedná, už o tolik najde jako na začátku, no uvidíme, momentálně to nechávám do velikonoc koňovi ![]()
Holky výživná noc, co půl hoďky mazec, malej horečky, dneska ráno 38,2, no to abych neusla na vavřínech, celý den prudí a ječí, rostou mu zuby, kvůli teplotě jsme doma, asi se zastřelím, už jsem snědla půl tabulky čokolády, mléčné, jako fuj fuj, ale to se nedá
snažím se sním koukat na pohádky, ale jestli uvidím, ještě jeden díl červeného traktůrku tak se dobrovolně zřítím ze skály
![]()
Jinak u mě dneska pokles o 200g
ovšem zítra dostanu nakopáno
![]()
@Pobuďátko
jo jo to máš recht, radar ten oni mají a taky jsou napojeni na naši mysl, takže ořed nimi nic neutajíš, jsou to hadi. ten mlj dneska vypadá jako bych mu dala drogy a měl absťák sedí tady zvadlý jako kytka a prodí a rudí, vyčerpává ho ta teplota, smaozřejmě nechce jíst, asi toho využiju a mrsknu ho do postýlky a zalomím to taky
drž se, až budou chtít na disku, dáme jim preventivně zaracha, za to jak nás týrali
![]()
@harfa no ty si teda užíváš
Traktůrek je ještě dobrej, tam se aspoň mluví, u nás teď valí Pingu a ty skřeky už dělám i ze spaní ![]()