Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Helen77 Jo jo…ale verim, ze v te treti fazi uz to prave pomalu zarazujes zpet a tak ta ketoza fakt neni nutna…ale aby se vaha udrzela, tak se nemuzes okamzite rozezrat…takze to smysl fakt ma!
@darsina píše:
no super vypadá skvěle… že bych ho holčičkám také zkusila udělat??? tak máš doma veselo
@Helen77 Ja jsem mela rano otrubovy chleba /-+ 17 g S/ a 120 g tvaruzkove pomazanky / 4,5 g S/, ke svacine 100 g kureci sunky /1 g S/. K obedu 200 g kurecich prsou / 0S/ a 100 g okurkoveho salatu ¨/2,6 g S okurka a 3,8 g jogurt/, ke svacine si dam 100 g tvarohu ochuceneho /4,0 g S/ a k veceri si dam pizzu /mozzarella ma 1,5 g S, tofu bile 200 g 1,5 g s, kecup neco malo asi 0,5 g/. A stale je tam rezerva dost velka treba i na zakusek ke kafi…Fakt nehladovim…ale chce to dodrzovat to, co Dukan povoluje…fakt:)
Zapomnela jsem na vejce - 2 maji asi 0,6 g S A proteinak vecer…ten ma asi 5 gramu ta davka co si davam. Takze porad tam mama rezervu. A to jsem to fakt ted pocitala jen kvuli tobe - ze jsi rikala, ze bys mela hlad:) Tak me tohle fakt staci:)
Příspěvek upraven 11.04.14 v 11:19
@Helen77 Jo jo…presne to myslim - jako bile pecivo ve velkem a knedliky a brambory a tak:)
@JaniceB píše:
@Helen77 Ja jsem mela rano otrubovy chleba /-+ 17 g S/ a 120 g tvaruzkove pomazanky / 4,5 g S/, ke svacine 100 g kureci sunky /1 g S/. K obedu 200 g kurecich prsou / 0S/ a 100 g okurkoveho salatu ¨/2,6 g S okurka a 3,8 g jogurt/, ke svacine si dam 100 g tvarohu ochuceneho /4,0 g S/ a k veceri si dam pizzu /mozzarella ma 1,5 g S, tofu 3,7 g s, kecup neco malo asi 0,5 g/. A stale je tam rezerva dost velka treba i na zakusek ke kafi…Fakt nehladovim…ale chce to dodrzovat to, co Dukan povoluje…fakt:)
nemohu najít sacharidy z korpusu na pizzu. 10dkg šunky má pouze 1g?
no pane
@Helen77 Jo a zapocitala jsem tam uzene tofu…ale ja to budu delat z bileho. Uzene uz nemam…to ma o dost mene:)
@JaniceB ajo, ty ji děláš z tofu. No tak to máš krásně spočítané ![]()
Jenže já bych asi se samotnými 10 dkg šunky do oběda fakt nepřežila
Vždy jsem jedla hodně a proto mě tato dieta oslovila…
@Helen77 ja hodne piju…takze hlad fakt nemam. Hodne zasyti ta snidane a obed mam taky obrovskej…400 g jidla - kdo to sni jen tak:) Snidane ma odhadem taky tak…veceri uz nejim tak velkou:)
Příspěvek upraven 11.04.14 v 11:28
Víš ono mi tam hodně bere to jablko..skoro 14 g. A ovocný jogurt. Nahradit ho bílým, tak hned bude o pár g sacharidů méně. Ale víš jak, zatím nemám potřebu to počítat… JInak těm co začínají nebo váha stojí, tak vřele doporučuji ![]()