CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2590
3.6.11 16:13

Matka

Naše fena, matka šťeňat… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
3.6.11 17:16

JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ to je hezkééééééééééé :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cinkilinki
3.6.11 18:35

Jsem ráda, že někdo otevřel diskusi k Eurofertilu :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Nevíte někdo, zda vedle asistované reprodukce mají stále i gynekologickou péči?

• Citovat
  • Upravit
497
3.6.11 18:57

Cinkilinki :mrgreen: :mrgreen: ,dobré jméno máš :palec: ,já ti nevím,ale v CARU myslím zatím néé,jen vím,že dr. Jaroš má někde svou ordinaci,ale přímo v Eurofertilu myslím néé :think: aspon zatíím možná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
3.6.11 19:21

Ahojky holky,
koukám, že se založila nová a aktuální diskuze!!! Paráda!!! :palec: Můžu se taky přidat?
Já zrovna dnes navštívila Eurofertil, už asi v lednu jsem byla na vstupním pohovoru, Dr. Jaroše znám už z Gyncentra i Fertimedu, kde mám už za sebou stimulace, bohužel všechny 3 neúspěšné, viz podpisek..
A teď zkouším štěstí u něj.. s minimální stimulací, není finančně tak náročná, jako nehrazené IVF, tak chceme zkusit štěstí touto cestou..
Bohužel ve Fertimudu mi nevyšli vstříc s minimálkou, tak jsem ráda, že si konečně otevřel toto své centrum a snad už budeme spokojeni!!! A třeba se už konečně zadaří!!!
Ohledně gynekologické ambulance, Dr.Jaroš ordinuje v Bílovci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
3.6.11 19:34

Lenik ahoj,jsem ráda že si tady :mavam: Tak co plánuješ dál.Já dnes začala se stimulací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
3.6.11 19:39

Holky,
vy jste se krasne rozepsaly… ani nevite jak moc jsem se na vas tesila, az vam tady vsechno napisu. :dance:
Dneska jsem byla kolem treti na te vstupni konzultaci.
Uz jsme tam byli pred dvemi mesici s manzelem na spermio, takze jsem uz ty prostory videla.
Popravde jsem trosku zklamana… nevim jestli to bylo tim, ze uz bylo odpolene, anebo tim ze Dr. Jaros nemel svuj den. Byl nejaky divny - moc nekomunikoval. v polovine rozhovoru si vzal telefon, ktery mu zvonil (to mi ani moc nevadilo, ptz jsem v prubehu jeho rozhovoru s osobou v telefonu zjistila ze mu vola nejaka pacientka, radil ji co a jak) - mozna to byla nektera z vas :dance:
Pak s nami zase chvili mluvil a znicehonic mu cinkla sms - vzal telefon a uz bezpardonu si zacal odepisovat a tak to udelal jeste jednou.
Tak to uz jsem se ale fakt nastvala, chtela jsem se ho na neco zeptat a on ani nezvedl hlavu od mobilu. :pocitac:
PAk mi rekl ze nevi kde jsme zkoncili v rozhovoru a ze uz je to asi vsechno.
Jak jsem vylezla z te ordinace tak jsem byla taaaaaak moc nastvana, fakt to prehnal… zanadavala jsem si, jak si muze dovolit psat sms v prubehu naseho rozhovoru, prislo mi to strasne sproste a takove jako by jsme ho uz zdrzovali a otravovali… no takze jsme tam byli nakonec jen necelych 20 min.
Ted uz jsem ten vztek na neho rozdychala :mrgreen:
Pro jeho obranu, asi dnes opravdu nebyl ve sve kuzi, ripadal mi jako by byl duchem uplne jinde a takovy zmateny…
Takze zklamana z prvni navstevy jsem, ale chodit tam k nemu budu. Verim v to, ze to priste bude lepsi.
Uz je ze me nastvani celkem vyprchalo :lol:
Prominte za ten roman, ale byla jsem z neho tak neprijemne naladena ze jsem to sem musela napsat.
A ted k tomu malo co nam sdelil.
Asi mam PCO, mam brat Clostik- zvysil davku na 1-0-1.
Pak cinknout a jdeme hned na inseminaci. Tim si to u me vyzehlil, ze nebudeme na nic cekat a teoreticky ke konci cervna inseminace :dance:
Ale je tady jeden problem - on si ani nevsiml ze mam pojistovnu 211 a oni s ni nemaji smlouvu (ja jsem ho na to zapomela upozornit, i kdyz jsem to mela napsana v uvodnim dotazniku i v papirech od meho gyn - ani to necetl). Uz jsem si zmenila pojistovnu na 213, ale zmena bude platit az od 1.7. tak nevim, jak ted s tou inseminaci zda si to budeme muset vsechno platit nbo jak ?! :-?
Jo a jeste mi rozmluvil laparoskopii, ze je to zatim zbytecne, tak nevim… ze by ji on udelal az pak po neuspesnem IUI a IVF… ale pry to necha na me.
Taaaaaaaaaak, a to je asi vsechno :-P

Příspěvek upraven 03.06.11 v 19:42

• Citovat
  • Upravit
497
3.6.11 19:41

Le ni ahoojky,taky máš toho už dost za sebou :hug: :hug: ,vítej,je super,že nás je tady už víc,ale bylo by lepší,kdyby tato diskuze nemusela vubec fungovat že??? :-( ,no ale co už,musíme bojovat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
3.6.11 19:42

Naše středoasiatka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.11 19:43

Leni, taky te tady vitam :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3.6.11 19:44

Ja jsem blazen do psu… krasna

Katka1311 píše:
Naše středoasiatka
  • Citovat
  • Upravit
10572
3.6.11 19:47

Leni,teď čtu,že si také začala s minimálkou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
3.6.11 19:50

Děkuji za přivítání!!! :hug:
Kači, tak já dnes taky začla s minimálkou!!! Šla jsem tam dnes s tím, že se jen domluvíme na nejbližším možném termínu, kdy začnem se stimulací a sdělil mi, že se dá začít i 4.DC, tak jsem byla trochu v šoku, ale příjemně překvapená!!! Že se bude ještě něco dít před prázdninama.. sice šéfová moc ráda nebude, ale bohužel.. Toto je důležitější.. mám už toho mooooccc za sebou a už nemíním na nic čekat a něco odkládat!!! Čas tak šíleně letí, že je to hrůza!!!
Kači, tak si budem společně držet pěsti!!!
Jakou máš stimulaci? Krátký protokol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
3.6.11 19:50

Jinak Eli,to mě mrzí,že máš takový špatný pocit a že vstupní pohovor nevyšel jak si chtěla a představovala si ho :roll: My tam tehdy byli asi hodinu a taky telefonoval skoro pořád ale dalo se.Jinak já jsem tam dnes volala,že jsem dostala ms a jak mám dál pokračovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
3.6.11 19:51

ELLI tak to mi je líto,že měl zrovna dneska takovou náladu :cry: ,asi to bylo tím,že je pátek a odpol :mrgreen: ,ale neboj,já jak byla na druhé návštěvě,tak byl taky nějaký divný a podrážděný,ale od té doby se mi to nestalo a je super :palec: ,tak se nenech odradit,každý ma asi svuj den,i muži mají své dny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,ale nebooj,bude to v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí