CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1093
26.6.11 17:02

přesně tak AGY musíme vydržet hodně,ale pak to bude stát za to a neboj nejsi sama já se taky vždycky bojím :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
26.6.11 17:08

Andrei,kolika buněčná embryjka si měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
26.6.11 17:20

4-buněčná a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
26.6.11 17:20

Ahojky holky,
tak jsme doma.. začínám trošinku, neptarně špinit.. takže myslím, že to bude vyřešené.. nějak mně i pobolívá břicho, jako by před MS, takže se už pomalu připravuju na další nezdar.. bohužel.. Zázrak se opět nekoná, ale co nadělám.. takže zase došetříme penízky a v září na to hupsnem.. na dovču nepojedem, to oželím a raději investuji do snaženíčka.. Ráda bych do konce roku zkusila aspoň 2 pokusy.. a není možné, jednou to přeci musí vyjít!!! :nevim:

Tak zatím papa.. už se chystám zase na kolo a trošku potrápit tělo, když jsem teď nic nedělala, cítím se pěkně oplácáná!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
26.6.11 17:27

Kači, jen jsem se chtěla zeptat, kolik vás vlastně stálo to IVF???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
26.6.11 20:26
Andrejko,jedno 4 a druhé 5.
ajak píše:
4-buněčná a ty?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
26.6.11 20:36

JA tam zitra jdu na UTZ a snad rovnou i IUI :dance:
Tak se tam snad uvidime. Jsem objednana na 8:15

Agy77 píše:
Ahojte holky,jsem se chtěla zeptat,jestli některá nejede zítra do EF,já tam jdu na tu OPU,a prý tam budeme dvě.
  • Citovat
  • Upravit
10572
26.6.11 20:39

Ello ahoj holka :mavam: kde ty se touláš? :mrgreen:
Jestli bude IUI držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.11 20:50

Kačko,
ja Vas tady chodim prubezne cist.. nejmene jednou za dva dny tady jsem a hodku-dve vas docitam :wink:
Nemela jsem ted moc co psat, ale na vas myslim porad.
Porad sleduji jak postupujete, co je u vas noveho, moc vam drzim palecky. Verim, ze je ted dobre obdobi, a ze se ti (vam vsem) to uz konecne povede!

Agy, uplne mi pripominas me… ja se taky vseho strasne bojim (teda hlavne bolesti) ale az panicky :lol: a nemuzu se z toho zbavit. Takze si zive dokazu predstavit jak se ted citis :hug:

• Citovat
  • Upravit
26.6.11 20:51

Nekdo se tady ptal kolik je v EF tehulek. Sestricka mi naposledy rikala ze uz 2 :dance:
Tak vsem tfuj tfuj! Holky jsem s VAMA ! :hug:

• Citovat
  • Upravit
26.6.11 20:52

To je dobre :palec:

Katka1311 píše:
Andrejko,jedno 4 a druhé 5.
ajak píše:
4-buněčná a ty?
  • Citovat
  • Upravit
27.6.11 10:29

Caute hoky, preji vam prijemny pondelni den…
rano jsem byla v EF na UTZ a planovanou IUI.
IUI se nakonec nekonala, mam jeste male fioliky… 11-13mm. Takze se to dolozilo na stredu a dasli v patek.
Jsem z toho uplne nervozni, ptz ve stredu musim byt v praci, mame audit a vsem kvuli toho porusili dovolene… a ja nechci aby v praci nekdo neco vedel :zed:
Doktor mi slibil ze to IUI stihneme do 10hod, tak jsem zvedava… rano na 7:30 tam ma byt manza odevzdat sperma… a v patek?! to je jeste horsi situace, ptz maji u nas vsichni dovcu a ja MUSIM do prace nejpozdeji na 8:30, jsem tam jedina, a pokud neprijdu tak bude velky pruser, tak nevim jak to ted udelat :think: :think: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
27.6.11 10:31

Jinak s Agy jsem se tam nevidela… dnes tam bylo uplne prazdno. sedeli v cekarne jen tri sympataci, tak mozna ze jeden z nich byl od Agy partner… jinak zadnou zenu jsem tam nevidela :think:

• Citovat
  • Upravit
27.6.11 10:32

jsem zvedava jak dopadla Agy, snad je vse OK a nic ji neboli :-?

• Citovat
  • Upravit
6292
27.6.11 10:36

Ahoj Holky :mavam:
Ello jen co kdyby jsi tu druhou IUI posunala už na čtvrtek kdyby se to v pátek nestihlo.Já vím že je lepší obden,ale když ti to tak blbě vychází.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí