CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28
28.6.11 09:53

ahooj

Ach jo, ti chlapi…určitě to ještě přehodnotí. Uvidíš, že se mu to časem rozleží v hlavě. Byla by to škoda, nechat toho po prvním pokusu. To opravdu vyjde málokomu.....Chápu, že to stojí peněz jako želez, my do toho vrazili už cca 120 000 Kč, ale nelituju…
Já toho mého taky musela do každého pokusu ukecávat, respektive na každý odběr spermií…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
28.6.11 09:57

No já bych určitě chtěla ale nechci do něho moc tlačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
28.6.11 09:58
Ello,modlím se v duchu,aspoň aby některé bylo dobré.Na ET bych měla jít zítra,ale ráno si mám ještě zavolat.Ale prosila jsem dr.,jestli můžu volat už dnes,jak na tom jsou,ale zatím nemůžu sebrat odvahu :roll: :-?
Jen se mi to zdá docela brzy,že včera jsem měla OPU a zítra ET?
A co u tebe IUI?
Ella:o) píše:
Neboj, oni too zvladnou… a kdy jdes na ET?
Agy77 píše:
Ajak,děkuju :hug: :huban: ,doufám,že se nějaké uchytí.Opět nervačím,myslím na to,jak to probíhá… já jsem doma a oni tam musí bojovat :roll:
ajak píše:
AGY super výsledek :potlesk: myslela jsem na tebe celý den tak držím palečky ať máš kvalitní vajíčka neboj určitě jedno bude dobré možná všechny 3 :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
28.6.11 10:01

Dobré ránko holky :mavam:
ELLO jo jo jsem blízko přes Těrlicko jezdíme docela často na chatu a mám tam doktorku obvoďačku z rodiny dr.Bednařová kde tam bydlíš?
Katuško ještě není nic ztraceno 14 den budeš mít // uvidíš :hug:
Luci jmenuju se Andrea děti ještě žádné nemám a možná jsem tě viděla na OPU nebyla jsi tam 22.6 a neseděli jste u okna já jsem šla nahoru a ty jsi šla k Jarošovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
28.6.11 10:04

Kači, nezbývá než použít taktiku, dobrá večeře, víno a v klidu to ze všech stránek probrat…
na mého chlapa nikdy nátlak nezabíral, to se vždycky šprajcnul ještě víc, ale když jsme si v klidu povykládali, tak to šlo… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
28.6.11 10:05
Zdravím Kati,zlatíčko ještě jsi neměla testovat,opravdu až ten 14 den po ET,včera nám to ještě sestřička zdůrazňovala.Pak,že jsme nervózní a miminkům to neprospívá.Vydrž a neházej ještě flintu do žita,opravdu :hug: :hug: :hug:
A ty ten utrogestan zavádíš nebo polykáš?
Já se právě rozhoduji,zda volat Jarošovi nebo to nechat na zítra,nemám odvahu.
Katka1311 píše:
Ivuli,testovala jsem včera a bohužel :cry: .Myslela jsem že vydržím do termínu MS,která měla dorazit dnes a zatím nic.Tak proto se ptám.Včera dost bolesti bříška tak jsem šla brzy spát,že ráno to tady bude a nic.Tak to bude tím utrošem :cry: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
28.6.11 10:08

Agy, voléééj, ať jsi v klidu…Hele a z té krátké kultivace si nic nedělej…nám nikdy prodloužená kultivace nevyšla a dvoudenní joo…někdy je embryjkům lépe u maminky… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
28.6.11 10:09

Ahojík Agy v některých CAR funguje že si můžeš volat jak se daří embryjkám ale v EF?A navíc dnes je úterý a nikdo tam asi nebude a stav embryjek ti může říct embryoložka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
28.6.11 10:09

AGY brzo to není pokud se budou vyjíčka vyvijet tak jak mají,tak prý je lepší je dát hned Jaroš říkal,že kdyby jsme čekali až do pondělka,tak by se taky mohla stát,že se přestanou v neděli vyvijet a už by nedošlo na ET,pokud se vyvijí jak mají tak je jedno jestli je máš u nich nebo už u sebe.Smysl by to mělo kdyby bylo více vajíček pak by měla prodlužená kultivace smysl,že by vybrali co nejlepší embryjko a navíc by tě to stalo ještě další penízky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
28.6.11 10:11

Agy kdyby si to měla do pátku,tak je stadium blastocysty a dalších 6000,–navíc ale je to na tobě a tak jak pše Andrejka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
28.6.11 10:17

Holky moje :hug: ,člověk jak pročítá ten net,tak někde uvádějí,že lépe i po 5 dnech,že už jsou na tom lépe a jsou silnější k uchycení,ale někde,že raději dřív,jak píšete vy.Tak snad… Ale s tím voláním jsem na štíru,už teď když na to myslím,mám studený pot :roll:
A Kati,včera jsem s dr.mluvila,a že mu můžu zavolat na mobil,ale on tam vlastně dnes není?Ale to by mi jinak neříkal… No,uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
28.6.11 10:21

a je fakt,že kdyby bylo prodloužení,tak je to dost drahé,už tak jsme na tom finančně hodně špatně :-( Holky,co si myslíte o AH,dr.mi říkal,že jedna paní jej nechtěla,a ani se žádné neoplodnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
28.6.11 10:22

Agy, asi bych volala sestře do EF…třeba bude vědět ona, nebo Tě spojí na embryoložku, nebo Ti řekne, ať cinkneš Jarošovi na mobil… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
28.6.11 10:25

Agi AH se dělá už u oplodněných vajíček…je to naříznutí obalu, aby se mohlo embryjko lépe uhnízdit. Někdy se bohužel stane, že se poškodí. A opět 3× jsme AH asi měli - nic, bez AH to vyšlo…a pak si vyber…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
28.6.11 10:30

Tak jak píše nancy,dělá se až u oplodněných vajíček.My třeba taky neměli AH to si nevybereš.Jestli to pomáhá nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí