Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Saulus píše:
Klidne mi to vpal hned. Ja se te nebojím. Vse jsem udelal jak nejlepe jsem uměl.Pospes si. Za 3 tydny mazu ucet…
Proč ne hned? Ono kromě vyhledávání nefunguje i mazání? ![]()
@Keyllah no a to si představ, že ani ve školce ani ve škole mi je taky nenechají jen pro mý krásný voči
furt chtějí nějáký prašule. Dokonce ani baštu jim tam nedají když nemají na účtě pravidelně money. No a vrcholem všeho je, že je někde musím upíchnout na dva měsíce na úřadě na sociálce jim stan asi nepostaví
![]()
@zoidberg píše:
To každopádně, ale taky mám možná z Vás nejvíce dětí
Dětí máme stejně a já jsem starší jak Ty
. A i děti mám starší a navíc jsem žena, takže já mám vždycky pravdu
.
@žampion píše:
@Keyllah no a to si představ, že ani ve školce ani ve škole mi je taky nenechají jen pro mý krásný voči![]()
furt chtějí nějáký prašule. Dokonce ani baštu jim tam nedají když nemají na účtě pravidelně money. No a vrcholem všeho je, že je někde musím upíchnout na dva měsíce na úřadě na sociálce jim stan asi nepostaví
![]()
zkus Klokánka, tam si je prý na dva/tři měsíce nechají a pak v pořádku vrátí. Dítko má plno nových zážitků a tebe to skoro nic nestojí(asi jako u zoibergů). Pod vlivem své depréze o tom začínám uvažovat, navíc, prázdniny se blíží ![]()
@Keyllah píše:
Teprve jsi do ní začala propadat?? poté, co jsem letos kupovala už šesté boty, jsem v té deprézi už asi trvalenejen, že jim roste pořád noha, ale oni chtějí pořád jíst a odmítají se koupat venku v rybníku. Tsss jsem to někde asi výchovně zanedbala
![]()
@jkra píše:. zerou a zerou a chteji na festak a do hor a na vylety.
Nestaci jim skromna skyva chleba.
Navic uz chteji I vlastni bankovni ucet
neříkej, že je necháš manipulovat s penězma?? kde k nim přišli a jak to, že je neodevzdali řádně mamince??!!!
Navic uz chteji I vlastni bankovni ucet
To je teda hodně drzé
.
@Keyllah píše:
neříkej, že je necháš manipulovat s penězma?? kde k nim přišli a jak to, že je neodevzdali řádně mamince??!!!
no jo, necham. holt se obetuji a budu mit novou kabelku jen ob mesic:).
K zakladatelec. Neboj, ono s exekuci na alimenty to bude vazne otec roku, taky slusny material.
Tak on už je podle mě dostatečný problém to, že si Papánek neplatí alimenty. Dále už budu spekulovat ale třeba nedodrží dohodu, kdy si má dojít pro děti. Mohla bych pokračovat.
Od mé sestřenice ten její ex pro jistotu na ní posílá sociálku a dokonce přišlo anonymní udání, že má doma drogy. Takže taková pohodička ![]()
@Keyllah píše:
zkus Klokánka, tam si je prý na dva/tři měsíce nechají a pak v pořádku vrátí. Dítko má plno nových zážitků a tebe to skoro nic nestojí(asi jako u zoibergů). Pod vlivem své depréze o tom začínám uvažovat, navíc, prázdniny se blíží
faaaaaaaaakt no tak to je skvělý a já se tady stresuju, že už je do babyboxu nenacpu
.
pro zakladatelku sorry za OT je to jen pro odlehčení. V ěřím, že musíš být v neuvěřitelném stresu ale docela bych se vsadila, že můžeš být v klidu
![]()
Navic uz chteji I vlastni bankovni ucet:)
Ten už má i můj jedenáctiletý syn. Akorát o tom ještě neví ![]()
@Černá vdova píše:
Budeš mít náležitou pozornost.
Tu mám i kdybych nic nenapsal. Můj duch zde bude stále s vámi, dokonce jsou jím prostoupena i pravidla EM ![]()
@zoidberg píše:
Výlety a kroužky jsou zbytečnosti. Dcery potřebují především pevnou ruku. Děti skoro nic nestojí.
normálně já tě budu ex citovat, až zas bude v nějaké vzácné chvíli chtít být s dětmi a požadovat po mně na těch pár hodin plné tašky jídla ![]()
@Anka1313 píše:
Proč ne hned? Ono kromě vyhledávání nefunguje i mazání?
Vse ma svuj zacatek i konec. Kdo mne sleduje vi.
@Kobliha51 píše:
@SaulusTreba je opravdu chudy a misto alimentu se chce zapojit péčí?
Jak to ten otec udělá? To mě fakt zajímá.
Jak by to udelal? Asi jako zeny.