Expartner-facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.11.23 16:21
@Snowie23 píše:
Pises sama, že nezijes.

Protože mám nějaké zdravotní problémy. Bohužel no. Žiju, ale ne tak, jak bych si představovala. Prosím Tebe, nemůžu mít ani sex.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.23 16:22
@Snowie23 píše:
A btw tahle jsi nám dala jasně najevo, že ho blokleho nemáš ;)

Tak jsem si ho odblokovala dnes, když jsem viděla jeho profilovku. A můžu ti já 100% říct, že si ho za tři dny, kdy mě Facebook pustí znovu zablokuji. Nemám na to nervy.

• Citovat
  • Upravit
Snowie23
8.11.23 16:24
@Anonymní píše:
Protože mám nějaké zdravotní problémy. Bohužel no. Žiju, ale ne tak, jak bych si představovala. Prosím Tebe, nemůžu mít ani sex.

To je jen výmluva. Taky jsem měla problémy, taky chodila jednu dobu na terapii, taky nemohla mít sex cca 2 roky v kuse.
Ty nejsi schopna ho přestat sledovat a užírat se tím. A tím, že to popíráš dáváš akorát najevo, jak spatne na tom jsi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.23 16:26
@pikola píše:
A ty tam máš fotku, kde vypadáš zoufale? :nevim: máš tam napsano jsem sama a na terapii? Co ty víš, jaký má vlastně život

To víš, že mě tlačí ego, že bych tam měla nejraději fotku s nějakým fešákem a la reklama na dokonalé štěstí. Ale dobře tak. Psycholožka mi řekne, jak s tím pracovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.23 16:28
@Snowie23 píše:
To je jen výmluva. Taky jsem měla problémy, taky chodila jednu dobu na terapii, taky nemohla mít sex cca 2 roky v kuse.
Ty nejsi schopna ho přestat sledovat a užírat se tím. A tím, že to popíráš dáváš akorát najevo, jak spatne na tom jsi.

Máš samozřejmě pravdu. Ty jsi nemohla mít sex dva roky v kuse? Já po mých zkušenostech budu do konce života v celibátu. Dá se s tím žít, i když trochu blbě. Ale nechtěla jsem řešit primárně můj sexuální život.

• Citovat
  • Upravit
Snowie23
8.11.23 16:30
@Anonymní píše:
Máš samozřejmě pravdu. Ty jsi nemohla mít sex dva roky v kuse? Já po mých zkušenostech budu do konce života v celibátu. Dá se s tím žít, i když trochu blbě. Ale nechtěla jsem řešit primárně můj sexuální život.

Ty jsi ta, jak má blok ze sexu a gyn. vyšetření, že?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.23 16:32
@Snowie23 píše:

Nemám blok ze sexu ani z gynekologického vyšetření. Chodím do skvělé ambulance, kde jsou vesměs lékařky, neskutečně profesionální a hodné. Sex miluji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.23 16:35
@Snowie23 píše:
Škoda, že nejsi anonym. Zeptala bych se Tě, proč jsi nemohla mít dva roky sex. Bylo to určitě těžké.
  • Citovat
  • Upravit
36009
8.11.23 16:35
@Anonymní píše:
To víš, že mě tlačí ego, že bych tam měla nejraději fotku s nějakým fešákem a la reklama na dokonalé štěstí. Ale dobře tak. Psycholožka mi řekne, jak s tím pracovat.

Ja tam nemám ani děti, ani muže :nevim: ex tam má už nevim koho a je ve 40 potřetí rozvedený :nevim: nemůžeš podle toho soudit něčí život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snowie23
8.11.23 16:37
@Anonymní píše: Škoda, že nejsi anonym. Zeptala bych se Tě, proč jsi nemohla mít dva roky sex. Bylo to určitě těžké.

Mně to nevadí o tom mluvit. Měla jsem střídavě záněty moč. měchýře a mykózy. Zpětně asi hl. důvodem byla psychika a možná i nevěra ze strany ex partnera.
Pořád jsem měla léčbu (atb, lokální mastičky) a s tím spojenou sexuální abstinenci.

• Citovat
  • Upravit
56505
8.11.23 16:40
@Anonymní píše:
Rozešla jsem se s bývalým partnerem já. Neměli jsme děti. Jsou to čtyři roky. On je čtyři roky šťastně ženatý, spokojený. Já jsem sama. Mam ho všude zablokovaného. Nejsme spolu v kontaktu, i když bydlí nedaleko. Dnes jsem si dělala revizi na facebooku a v blokovaných účtech jsem viděla ho a jeho novou profilovku. Přeji mu lásku i štěstí, ale mrzí mě, že já jsem někde jinde než on. Dnes to na mě nějak dolehlo. :,(

On nemůže za to, že se ti nevede. Přestaň ho sledovat a uleví se ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.23 16:41
@Snowie23 píše:
Mně to nevadí o tom mluvit. Měla jsem střídavě záněty moč. měchýře a mykózy. Zpětně asi hl. důvodem byla psychika a možná i nevěra ze strany ex partnera.
Pořád jsem měla léčbu (atb, lokální mastičky) a s tím spojenou sexuální abstinenci.

Aha. Chápu Tě. Mám taky chycený močový měchýř. Tak to Tě obdivuji, že jsi dva roky nic neměla. Já jsem to nedodržela a mám, co jsem si zasloužila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.23 16:41
@topazio píše:
On nemůže za to, že se ti nevede. Přestaň ho sledovat a uleví se ti.

Máš pravdu.

• Citovat
  • Upravit
9089
8.11.23 16:42

Ty jsi ho nechala před 4 lety a on je 4 roky šťastně ženatý? A nebylo to náhodou trochu jinak a ty ses s tím ještě nesrovnala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.23 16:43
@pikola píše:
Ja tam nemám ani děti, ani muže :nevim: ex tam má už nevim koho a je ve 40 potřetí rozvedený :nevim: nemůžeš podle toho soudit něčí život.

Vím, že podle toho nemůžu soudit něčí život, ale přece, když ho vidím, jak se směje, jak září, tak to je parádní a je vidět, že je spokojený.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky